Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 15
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by anateo2004
diana eu il fac cu carne si are gust bun,pun carnea la fiert si ceapa,apoi spanacul si la final sucul de rosiii.
mai exista o varianta cu lapte,dar nu cunosc si nici n-am incercat pt ca papilelor mele gustative nu se arata doritoare
Ia baga netale reteta detaliata cu toate punctele si virgulele sa manance si gurita noastra maine...
varianta cu lapte e cu sos alb facut cu faina, unt, lapte, sare si usturoi pisat si la sfarsit spanacul oparit si tocat. E bunutz...se simte bini aiul(ca sa demonstrez ca mai stiu si sinomine romanaesti, sac!)
desire mersi de link...adica de postare...eu zic pas, cand unu vrea mai multi sau mai putini prunci nu cred ca mai ia in considerare prourile si contraurile...ori vrei ori nu vrei...imi aduc aminte de o cunostina a Doniei care se intreba: merita nu merita? te-ai scos cu doi copii, nu te-ai scos?
Bambomersi de reteta...un pic de nucsoara ai incercat sa adaugi? noi de obicei facem sosul cu smantana si-aruncam in el tot ce gasim in frigi: sunca presata sunca afumata, bacon, ciuperci, si parmezan...asta-i da un gust super...si-n sos si deasupra cand e totul prezentat in farfurie.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
desiree spune:
da, clar ar fi vina parintelui, pe vremea lui ceasca nu aveam carti sa ne cultivam instinctele, parintii mei erau foarte tineri, studenti, cu prioritatea asigurarii unui trai bun, resursele financiare erau asa cum erau, etc...desi nu pot baga mana in foc ca nu m-au pregatit sufleteste, poate asa am fost eu, rea,sau poate nu au dat ei importanta pregatirilor, prea mult..l-au turnat si pe fratello si gata...oricum, indiferent de situatie, e tardiv sa mai fac sapaturi acum, e trecutul, trebuie doar sa avem grija sa nu repetam greselile parintilor si eu cred ca Madaluta chiar asta face acum...face invers decat au facut parintii ei..si are argumente pentru asta..nu vrea ca darius sa sufere cum a suferit ea...de aceea nu o condamn prea mult pentru duritatea ei...ea chiar a avut de suferit, cred..cat despre mine...bb2 a trecut din stadiul de "Nu, no way, one is enough!) la stadiul de glume si apropouri: ce-ar fi sa mai facem unul? ...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Laura13 spune:
dianocica
1.
2. care carte de jocuri?
3. mama.....atatea mesaje intr-o singura zi? gata, ne-am invatat cu binele, sa nu mai dispari!!!
multumesc fetelor pt sfaturi. dar e fff greu sa nu faci comparatii. pai nu comparam noi cati dinti au, cat papa, cat beau, de cand merg, cat stau afara si multe multe alte chestii. compar si asta. e drept ca nici cu noi dani nu invata mare lucru pt ca nu vrea. el toata ziua alearga si vrea joaca asa.....sa ne fugarim, ne pupam si ne iubim si e o nebunie cu balonasele. in rest nu se prea joaca nici cu noi. cu masinute, mai pune forme, cerculete, la carti n-are rabdare, oaia incerc sa il invat cum face de un secol si el zice tot muuuuu. in schimb acum vad ca incepe ffff mult sa vb, chiar chestii pe care le intelegem si noi, clar repeta ce ii spune noi. daca il intreb daca vrea sa mergem afara zice "acara" si se duce sa isi ia hainutele singur. "buzu" e autobuz, tramvaiul e "tai-tai", portocala e "cala", marul e "mar", mandarina e "ma", reclamele sunt "aca", ceasul e "ti-ta", wc-ul e "ca-ca", baia e "ba", pufuletii sunt "puf", balonasele sunt "na-na" , cand face buba da "na-na". si ar mai fi. deci sa zicem ca acum e preocupat de cuvinte????? e drept multe cuvinte le-a invatat si le-a repetat cu bona. dar JOCURI? nu. chiar, daca mai aveti idei de jocuri poate imi dati si mie. mai bine hai sa facem tema zilei: cum va jucati cu copiii???? la tv nu cred ca sta in timpul zilei, cand a mai ajuns florin neasteptat tv-ul era mereu inchis, in plus seara daca dam drumul la stiri este fascinat......de parca nu a mai vazut de cu o seara inainte
oricum....orice idee, parere este fff binevenita
hai ca m-am plans suficient.
va pup
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianocica
si acum intrebare: ce ii fac eu la o mancare de spanac sa aiba gust? i-am pus morcovi mici, un pic de ceapa, un pic de usturoi, un pic de sare. nu are nici un gust. :( si e pt d, care o sa mi-o arunce in freza, si nu pot sa il condamn :((
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
iaurt..branza..smantana..cascaval ras..ou... (..un varf de sare.. :))))))))))) )
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13
in schimb acum vad ca incepe ffff mult sa vb, chiar chestii pe care le intelegem si noi, clar repeta ce ii spune noi. daca il intreb daca vrea sa mergem afara zice "acara" si se duce sa isi ia hainutele singur. "buzu" e autobuz, tramvaiul e "tai-tai", portocala e "cala", marul e "mar", mandarina e "ma", reclamele sunt "aca", ceasul e "ti-ta", wc-ul e "ca-ca", baia e "ba", pufuletii sunt "puf", balonasele sunt "na-na" , cand face buba da "na-na". si ar mai fi. deci sa zicem ca acum e preocupat de cuvinte?????
nu numai ca-i preocupat este foarte avansat...spre deosebire de Crinuta mea care din chineza a dat-o in tagalo...,exceptie face "ma-ma",pe care-l foloseste mai nou cand vrea sa strige pe oricine...,doar pe mine ma striga mai cu foc...MA-MA...,dar pe restul tot ma-ma ii striga fara foc...
nu se poate sa le stie/faca pe toate...,unii vorbesc mai bine,cum este Dani...,altii se imbraca mai bine...etc
chiar nu-i cazul sa te amarasti...,stai relaxata...si cand ai ocazia lucreaza cu el...,Dani este un copil minunat...,probabil ca si bona se ocupa in felul ei...,dar tie iti este f greu ca nu esti TU acolo,sa-l inveti...,te cred si-mi pare tare rau
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
dandusa spune:
Anateo,
superbi copilasii tai...,pozele in care dorm impreuna...,m-au spart...,sant superbe...
din ce-mi aduc eu aminte Teo doarme mai peste tot,asa-i?...,avea o poza in care dormea pe masa de bucatarie...,mi-aduc aminte ca am ras fara oprire... era mortala
alta cand dormea pe spatarul canapelei......,nu mai stiu in care dintre ele avea picioarele atarnate...
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
Zina spune:
Buna ziua la toate fetele!
Eu nu am mai intrat pe forum de f.f.f.f.f mult timp. Sper sa nu va suparati ca intru acum "peste voi", dar as dori sa stiu si parerea voastra in legatura cu o problema.
Rares-ul meu are 1 an si 3 luni. Intrebarea mea este: am aflat de la doctorita noastra ca, a primit vaccinul pt. rujeola -oreion-varicela si trebuie facut pana in 2 ani? Rares a facut tratament pt.stafilococul aureus si am inteles ca trebuie sa se negativeze ca sa faca vaccinul. Voi l-ati facut deja? Il faceti sau nu? Am vazut o emisiune pe Oprah unde o tipa spunea ca baietelul ei s-a imbolnavit de autism in urma unui vaccin facut pana in 2 ani. De atunci sunt speriata cand aud de vaccin. Care este parerea voastra?
Astept sa-mi raspundeti, va pup pe toate.
Zina si bebe Rares
danita spune:
apropo de diminutive, stiu un bunic care ii spunea copilului: "putin porumbel , manci draga lui bicu ? " , ce credeti ca tre sa manance fata ? porumb fiert !!
deny75 spune:
desiree
dandusa eu te felicit pentru curajul tau de a lasa fata in trenulet.Mie mi-a fost frica ,in schimb s-a plimbat cu tati intr-o masinuta(cele care merg cu fise) in oraselul copiilor
zina,si eu am avut aceleasi temeri dar pana la urma am facut vaccinul(dupa ce am studiat bine problema)
mamaana spune:
quote:
Originally posted by almo
mamaanainsanatosire grabnica. vezi sa-l ocolesti pe adi cand il vezi asta doar pana iti trece raceala.
Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
working from home today ...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)