Naturiste si homeopate (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Miki,

Nu inca nu m-am hotarat. In plus iau deja atatea ca ma si sperie sa mai adaug ceva la lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Miki multumesc frumos!Am sa iau doar vitex fara extracte si sper sa ma si reglez cu cm-u;iar despre fiv, mai devreme de iunie nu as vrea pt. ca dr. mi-a recomandat cel putin 6 luni pauza intre proceduri si pt. ca vreau sa mai imi las si organismul sa respire dupa atatea stimulari repetate.In plus l-am bagat si pe sotul meu la o cura de L-Carnitine + vit. E pt. a mai "anima" un pic!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Gudindel
Antosit atentie! Sa nu-i dai prea multa vit E. Dc sunt capsule f concentrate ii dai una la 2 zile. Nu tb sa dep doza de 50 mg/zi. Da-i si vitamina C de 1 gram e f buna dc e naturala (calivita de ex).

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Miki pe sotul meu l-am bagat la "cura" la indicatia dr-ului Damian, dansul ia recomandat 2/zi vit.E+1g/zi L-Carnitine.Si mie mi se pare cam multa vit.E, mai ales ca am tot citit pe la voi ca nu trebuie depasit 50mg/zi dar...ma gandesc sa merg totusi pe mana lui sa vedem ce iese ca la ultimul fiv prea au fost lesinati!

Anto

Mergi la inceput

Antosit uite ce gasii: "Hipervitaminoza E apare la doze farmaceutice foarte mari (300-800 mg/zi), ea putand produce oligospermie, ca si azo-spermie, in cazul barbatilor, iar la femei - involutie ovariana si tulburari ale ciclului menstrual." de www.tratamente-naturiste.ro/multivitamine-suplimente-naturale/tocoferol.htm" target="_blank">aici
Tu cate mg ii dai/zi?

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Miki eu ii dau de 100mg, 2/zi, crezi ca este mult?...si ne-a mai spus dr.-ul sa ia MINIM 3 LUNI!!!

Anto

Mergi la inceput

Antosit, dr Soare da o vitamina forte la 2 zile sau 10 zile 1/zi , 10 zile pauza iar 10 zile pastilutza. De aici am dedus ca nu tb sa dep 50 mg /zi. Tu hotarasti cum ii dai.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Miki am inteles, am sa ii dau deocamdata asa cum ne-a recomandat dr. Damian sa vedem ce iese si am sa-i dau si vit.C pt. ca rau nu are ce sa ii faca mai ales in perioada asta cand vremea ne joaca feste si ne pandesc raceli la tot pasul!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Fetelor-ici , si va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Miki, sa stii ca m-ai confundat cu altcineva ca eu nu am scris ca vreau sa iau vitex(parca asa ai scris).
Sa va mai scriu odata valorile analizelor:
ZIUA4: FSH=9.966, val normale 2-10;LH=29.71(2-20);ESTRADIOL=90.56(30-120);Prolactina=6.192(2.39-25.15)
ZIUA14: FSH=5.303(7-20);ESTRADIOL=102.06(130-370)
Ziua20:LH=42.37(2-20);Progesteron=1.928(4-25)
Eu am facut o operatie laparoscopica in aprilie 2007 , si de atunci nu mi-a mai aparut nici un chist.
Tot am ovare micropolichistice.?
Fetelor eu vreau tare mult sa raman gravi, dar vad ca nu se poate si simt ca innebunesc, imi pierd orice speranta si incredere si stiu ca nu e bine, ca nu mai am puterea sa lupt si sa merg mai departe.
Ma intreb de fiecare data cu ce am gresit de ma pedepseste Dumnezeu asa de tare?
Sper ca nu v-am intristat cu povestea mea, si ca nu v-am plictisit

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Mergi la inceput

Noname flo], dc te-ai operat nu inseamna ca ai rezolvat pb. Tu esti predispusa la ovare polichistice deci iti tb sa iei ceva ca sa previi asta cum ar fi vitex fruit. E f bun deoarece este si reglator hormonal. Cred ca ti-am mai spus sa iei si omega 3 nu? E f buna pt organism.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput