Naturiste si homeopate (34)
Raspunsuri - Pagina 13
bytzi spune:
MikiDONAVITALUL pot sa-l iau an asociere cu EXTRACTUL DE MLADITE DE ZMEUR si IMUNOSTIMUL care le iau deja.(reamintesc chisturi endometriozice operate laparascopic)sa le iau si eu 3 luni cat timp ia si sotul? MULTUMESC din suflet

miki-miki spune:
Bytzi , nu Donavital. Ala are deja extract de zmeur in el . Si contine extract de vitex care am zis sa nu fie amestecat cu zmeurul. Zmeurul se ia in combinatie cu extractul de coacaz pt chisturi.
Miki
Anul asta pui de-un pui
bytzi spune:
Miki donovitalul am citit ca e pt reglare hormonala pot sa iau dupa ce termin trat asta?(voiam ceva si pt asta)

si scuze.
KITTA spune:
Fetelor, ca sunteti mai in tema, ce ma sfatuiti sa iau pentru remedierea rezervei ovariene. Se pare ca e cam pe duca si doar cu naturiste sper sa o mai dreg. Nu as mai vrea AC ca deja sunt luna a4-a, FSH nu scade vertiginos, la cap imi face rau, caci nu mai vreau sex, ca ce rost are fiindca tot nu ar iesi nimic, asa ca as merge pe naturiste sa ma regleze pt. FSH (DD stie ce o fi recomandat pt. asta) si pt. un estradiol cam mic ultima data. Eu luam Branca Ursului, vad ca mai luati mugur de zmeur, MACA mai luam, dar parca nu as vrea sa le iau asa gramada. Nici nu stiu ce sa iau. Intre FIV-urile mele care mai de care mai esuate eram pusa pe AC, asa ca nu puteam sa bag si naturiste in acelasi timp!
Va multumesc mult!
Si, ca sa va dau un exemplu de incurajare, o prietena a mea era cam varza cu hormonii si din cauza asta avea n efecte secundare. Copii nu o interesau caci avea 1 si nu mai voia altu' ca sa nu isi mai stirce fizicul si a inceput cu BU si mugur de zmeur si cam dupa o cura de 3 luni a ramas insarcinata (l-a dat afara bineinteles) exact in perioada cand eu ma chinuiam...Asta nu inseamna ca totul se rezolva numai cu naturiste, trebuie ca restul sa fie OK, ceea ce nu la toate fetele e asa!
miki-miki spune:
Bitzulica
ascult-o pe babi
, DONAVITALUL ala nu e mare fas ca l-am luat eu. Dc ar fi sa iei ceva cu vitex cel mai bun e Vitex Fruit dar deocamdata nu iei . OK? Iei ZMEUR +COACAZ pt ca ac sunt bune pt tine in faza asta. Zmeurul e si el REGLATOR HORMONAL.
KITTA
zici ca ai estradiol mic , ca vrei sa scazi FSH-ul si sa ai outze frumoase. Nu ai endometrioza sau fibrom, da? Deci ai putea lua asa: Pt estradiol primele zile de sangerare, 3z sa zicem, iei tinctura de marar 30 pic /zi. Apoi din z 4-z14 iei o vitamina E forte (pt ovocite si endometru).Tot din z4 pana apare sangerarea iei extract de zmeur si extract de coacaz (pt FSH, progesteron si intinereste ovarele) . Acestea 2 sa fie de la Plantextrakt iei cum scrie in prospect at cand sunt asociate cu altele. Mai iei tot timpul omega 3 de la Doppel Hertz cu acid folic si B-ri 2/zi. Eu zic ca e sufiecient
.
Miki
Anul asta pui de-un pui
miki-miki spune:
Fetelor
, am facut pe prima pag o listutza in care scriu tratam fetelor. Am pus-o pe Kitta
acolo si am dat link la tratam ei. Va rog sa-mi scrieti pe PM la ce capitol si ce pag v-am spus ce sa luati ca sa va pun si pe voi. Va uit
, va confund
si voi intrati si ma intrebati : " Miki pot sa iau si aia? Am voie cu ailalta?
" Si eu nu mai stiu ce buba aveti si ce v-am dat. Scrieti-mi in PM pe scurt despre pb voastra si ce v-am spus sa luati. OK?
-ici
Miki
Anul asta pui de-un pui
sandaa spune:
Salut pe toate fetele!
Miki as vrea sa-mi scrii si mie, am ceva nedamuriri. Nu stiu daca am inteles bine produsele care cresc progesteronul sunt bune si pt scaderea fsh?
Daca iau medicamente alopate am voie sa iau si naturiste? As vrea sa iau si eu maca din ce am citit este buna la endometru.
Multumesc mult.
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by sandaa
Miki as vrea sa-mi scrii si mie, am ceva nedamuriri. Nu stiu daca am inteles bine produsele care cresc progesteronul sunt bune si pt scaderea fsh?
Prod care stimuleaza ovarele sau care sunt reglatori hormonali fac asta. FSH-ul este ca o oglinda pt ovare. Ac poate sa varieze de la luna la luna deoarece intr-o luna ovulezi cu un ovar iar in alta luna cu celalalt sau exista cazuri in care se ovuleaza mai multe luni la rand pe un ovar. Dc FSH e mare at nu prea ai ovulatie in luna aceea iar dc e mic ovulezi. Asta ca o paranteza
quote:
Daca iau medicamente alopate am voie sa iau si naturiste?
NU! am mai spus asta
quote:
As vrea sa iau si eu maca din ce am citit este buna la endometru.
Eu nu recomant mai multe reglatoare hormonale in ac timp. Ori zmeur, ori maca , ori Vitex. Dc vrei poti lua maca sa zicem din z 1 pana la ovulatie si apoi zmeur (dar nu amandoua deodata). Pt endometru mai poti lua vitamina E din z5 pana in z 15 si UPSARIN 1/zi din z1 pana in z 5 sau 6.
Miki
Anul asta pui de-un pui
georgia_c spune:
ma incumet si io sa o rog pe miki , sa arunce un ochi , cand are timp peste postul meu :
-sclerodermie , cu tratament alopat timp de 2 ani ( la acest moment, sau ma rog iunie2007 , analize ok)
-datorita sclerodermie , mi s-a declansat glenda tiroida -->glanda autoimuna ... cu 6 noduli pe ea .
la acest moment iau eutyrox25,si beau ceai de sanziene
analizele , sunt cam asa :
-tsh-un pic peste maxim
-atpo - peste maxim
-atc -marit
-prolactina ok
-anticorpi antifosfolipidici - astept rezultatul
ce ma sfatuiesti sa iau pentru a "scapa" de noduli
multumesc mulllllltttt , si promit sa citesc toate capitolele din urma , ca sa nu mai vin cu intrebarile , care poate , s-au mai pus
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
miki-miki spune:
Georgia mama sa-ti spun drept ma depaseste un pic tema ta
, tb sa studiez. Ii cer ajutorul lui Gudindel
care se pricepe ceva mai bine la chestiile astea. Eu caut un tratam naturist dar nu stiu cat de eficient va fi. 
Miki
Anul asta pui de-un pui