Gravidute si mamici de CLUJ - 52

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

am revenit..multumesc ptr raspunsuri..sincer sper si eu sa fie doar colici si nu ceva mai grav.
la noi e mare liniste..deci NICOLETA, nu poate fi vorba de asta.intradevar cand eram eu agitata ( musafiri sau altele) era si el agitat dar acum nu e cazul ptrca am avut chiar zile linistite doar noi trei. ieri am iesit la plimbare desi era plangacios si a dormit foarte bine in carucior.
PUFULET..eu i-am dat espumisan dar azi i-am dat si bonisan si vom continua cu el cateva zile sa vedem ..poate ajuta. edi bea si ceai baby drink...se pare ca nu mai da rezultate la el.

DIANA..faci ceai de coriandru si-l amesteci cu apa..sau toata apa de baita o fierbi si faci un ceai mareee...
tocmai am avut o criza de plans..l-am dezbracat..i-am facut masaj la burtica..apoi cand s-a mai linistit l-am intors pe burtica ..si acum doarme.ufff..avem deja 3 luni si 2 saptamani ...cand vom scapa de colici?
aseara l-am cantarit..are 7kg 100 de grame. :)

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Buna dimineta, fetelor:)

Nico, felicitari pentru Andreiut!!!!Alex, de asemenea! acum ma uit la poze

Lore, m-am emotionat citind...bravo lui David...de febra o sa uiti, dar primul lui cuvant de ziaua ta, sigur nu!!!

Meli, Mustela e f faina, avem si noi, se absoarbe bine, si eficienta!

Pufu, te-ai lamurit cu dosarele si dosarelele?

Gabitzo, Ralu? ce faceti?

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

CO iti dai seama ca nici mie nu mi-a venit sa cred.Era la mama in brate si s-a intins spre mine cand a zis.Eu nnu am zis nimik. mami mea a zis si atunci am realizat ca nu auzisem prost.Nu imi vine sa cred ca poate vb asha devreme. Inca nu are nici 7 luni.

Alex nu ai aparut inca? pe unde esti?

Nico felicitari pewntru cumintenia de copil.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Natalia,

LA MULTI ANI CU SANATATE pentru Ana, sa fie sanatoasa si fericita si sa va aduca multe impliniri!
Pupam fetele!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna,fetelor!
LORE,SCUZE PENTRU INTARZIERE DAR TE ROG SA PRIMESTI SI DE LA NOI,CELE MAI CALDE URARI DE BINE, SANATATE, NOROC SI UN LA MULTI ANI DIN TOATA INIMA.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare si de la noi...

Lore ce cadou frumos de ziua ta!Nu se compara cu nimic altceva!

Eu acuma reusit sa pap ceva...Bea s-a trezit pe la 7 ,a papat 140 ml de laptic,dupa care a dormit pana la 9..Apoi s-a trezit si se tot scremea si maraia.Nu a facut caca de 3 zile.I-am facut ceiut de musetel,dar nimic...o ora s-a tot chinuit ,dar nu a facut nimic...apoi i-am dat un supozitor si a facuit imediat .Apoi am schimbat-o si am pus-o pe pat sa-i dau de mancare.Dar a inceput iara cu crizele de plans...apoi o luam in brate,dar tot nu se potolea...cand ii dadeam sticluta,parca cine stie ce-i puneam in gura,..apoi am hotarat sa o pun in patutul ei..s-a potolit imediat.Si aproape a adormit.Am reusit sa-i dau 30 ml de lapte..apoi a adormit,ca nici nu mai puteam sa-i bag biberonul in gura...
Off,sunt cam ingrijorata cu greutatea...sper sa fie bine.
O sa ma duc si la Nanulescu,ala de pe Horea sa vedem ce zice...Dar vad ca majoritatea bebeilor de varsta ei au crize de plans...oare de abia acum au inceput colicii???

Cine mai vine la Neo Gym????Eu vreau neaparat sa ma duc.Mai ales daca se vorbeste despre diversificare...Am atatea intrebari de pus....Sunt de-a dreptul revoltata!!!!Atatea pareri despre diversificare,ca nu mai stii ce sa crezi!!Tocmai imi zicea mama ca a citit intr-o carte ca sucul de portocale se da de la 2,3 luni!!!!Cineva zicea ca sucul de portocale se da numai dupa 6 luni!!!!!!!!!Plus ca am auzit ca nici sucul de mar nu ar fi bun pt ei.De altfel nici pe lista de la doctorul de fam nu e trecut marul...PAI EU CE SA MAI CRED????PE CINE SA ASCULT?????OFFF,CA FAC CU NERVII...

Nico felicitari pentru micul crestin!!!Asteptam poze!!!Sau ai pus deja si nu le-am vazut???Ca sunt tare buimaca...

No hai ca va las,ca v-am innebunit de cap...

PS:Nico,am vazut pozele!!!Ce printisor frumos!!!!
ALEX,felicitari nasicooo!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

redai, ce m-am emotionat cand am citit! felicitari, ce moment important!

elena,am explicat acolo mai pe lung, faci infuzie combinata din boabele macinate: o cana de juma de litru macerat la rece de dimineata, apoi ce strecori fierbi inca intr-o cana de juma de litru, si le amesteci in apa de baita. deci in total ai 1 litru. eu asa fac de cateva zile. numai sa ai grija maceratul la rece sa-l pui la urma in vanita, ca sa nu se "arda" principiile active.
macar poti incerca si metoda asta,cred si eu ca esti disperata.

natalia, la multi ani anei!

bex, mai zi si de tine, ce face cari, cum esti cu invatatu?

irinuca are 2 realizari - isi pune manutele in gura si tine jucarie in mana.
o sa pun dovada in album nou, de februarie.

a, si cei de la webshots mi-au sters filmuletul cu baita, cum ati zis voi
felicitari nico si alex!

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Redai,felicitari pt primul cuvant,S a spus clar "TATA" la 6 luni si 5 zile,iti dai seama ce mandru a fost sotzu .

Natalia,LA multi ani! sa aveti parte numai de bucurii.sa creasca mare si sanatoasa Ana Maria!

Dpop.de ce sa fie rocherita?????///

Alex,felicitari ,pt finutul tau scump,asa s-a dezlegat misterul absentei tale.

nrl,sa-ti creasca mare,sanatos,micutul crestin,tare scump e!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare tu fetelor tare dor mi a fost de voi

Dupa cum bine ati aflat am botezat cel mai minunat si mai scump copilash Andrei ,un inger de copil cu o super mamica

LORE DRAGA LA MULTI MULTZI ANI SI TOT CE TI DORESTI ALATURI DE`MINUNATA TA FAMILIE

ANCA draga sunteti niste super toti 3 iar pe grasunica ta de abea astept so vad so pap toata

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Am fost la medic. david nu are nici rosu in gat, la urechiuse nimik, la plamani nimik,scaun normal, mananca normal.dar febra persista. trebuie sa facem maine un examen de urina si sa vedem daca nu e cumva o infectie urinara.
revin mai tarziu

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput