Gravidute si mamici de CLUJ - 52

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

nrlse pare ca de pe acuma ii plac la ANDREI chefurile,sa dea DMN-ZU sa fie un ingeras in continuare.(O intrebare,ii mai baga pe bblusi cu totul in apa?)

ANTONIvezi ca este o crema la marca MUSTELA eu am folosito e buna si miroase asa de frumos,mai este la AVENE.Incearca poate ii trece.

Noi azi am implinit 16 luni si am inceput sa zicem APApe romaneste,va dati seama ce mandra suntsi sa dam din cap nu nu nu
Cred ca incet incet incepe sa zica cate ceva,prin semne ma inteleg cu el aproape tot.

va spun noapte buna si somn usor!!!!!!!!!

GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Geanina, ai dreptate, cred ca e mare amator de petreceri, ca tare frumos a povestit cu toata lumea... Pe noi ne-a intrebat preotul care ne e si prieten daca vrem sa il bage de tot in apa si nu am vrut

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

meli, eu am crema chicco, nu e rea, dar nu e ultra-mega-buna.

anca, fata ta e rockeritza?

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna dimineata....avem deja ziua 4 cu plans inexplicabil..daca pana acum se mai linistea la san ..acum se opreste din supt sa urle un pic si apoi suge iara..si tot asa..plus ca se agita tare mult..da din manute si din picioare foarte tare...oare sa fie tot colicii???? cum as putea sa imi dau seama? daca e ceva mai grav? nu are febra..nu tuseste...nu-i curge nasul...burtica nu e umflata si nici nu e tare....dar are cate-o criza de plans de ma termina/// am observat ca tace cand il dezbrac de pampers si pantalonasi..ba chiar rade. m-am gandit ca ii e cald..dar la noi sunt 21.5 grade..scutecul nu e strans ...asa ca sunt in dilema...nu e nici iritat la fundulet..daca chem doctorul ce poate sa vada la el..ce sa-mi zica?

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Geanina-mersi mult, sa-ti traiasca scumpicul.

Velenamaria-eu zic clar ca sunt colici. fa-i masaj la burti, la a mea a jutat.mai tare, nu o doare si dupa 15-20 minute de masaj, ea nu mai avea probleme.

pupici la toate, ma duc sa invat, sper sa mearga

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

elena, incearca si baita cu coriandru, cum am zis la cap anterior.nu ajuta medic. de colici?
si irina rade la puta goala, le place libertatea

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

Velenamaria, al meu nu e deloc plangacios, dar in putinele zile cand a avut reprize de plans 'nemotivate' eu l-am pus pe seama 'stresului'. Adica a coincis cu zile in care ba am avut multi vizitatori, ba era mama si tata la noi si evident ca primea super multa atentie din partea lor, ba l-am dus toata ziua cu mine prin oras ca am avut o gramada de treburi de rezolvat personal... Si plangea tot asa, inclusiv cand il puneam la san, el care nu refuza in rest niciodata sanul. Asa ca la mine cu un pic de liniste in casa problema s-a rezolvat. Acuma poate nu e cazul tau.

AM PUS POZE DE LA BOTEZ

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

BUna dimineata :)
Velenamaria, eu am patit asa cu Joshua, si acum mai are momente din astea, de urla de numa, desi pe de o parte cauta sinul cu disperare, il ia, suge de doua ori si iar urla si tot asa. Am sunat-o pe pediatra si mi-a spus sa ma uit la kk, era ok, de crescut in greutate a crescut totusi, asa ca mi-a zis sa ii dau bonisan de 3 ori pe zi cite 10-15 picaturi, si sa vedem in citeva zile. Si cam in 2-3 zile s-a calmat puiul meu, erau colici se pare, si a fost o perioada mai urita.
Si acum mai plinge,dar nu intotdeauna. Eu cind plinge asa il tin sa rigiie, il tin pe burtica, ii mingii burtica si cind se mai linisteste il pun iar la sin.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

meli..ei eu am patit o data sa fie f iritat la fundic. incearca cu crema d ela mustela. vreo 2 zile sa vezi cum e. insa sa mai dai si cu o crema mai hidratanta, caci aceea ii usuca un pic pielea.

uffffff..oare cd o sa doarma si copilul meu noaptea ca lumea???????????

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Fetelor va multumesc mult de urari.Ieri nu am mai putut intra. Am avut o gramada de musafiri neanuntati. dar a fost bine.

Cel mai frumos cadou l-am primit de la David , dar si ce mai urat.Si acum dimineata are febra 38,5.La 12 merg la dr cu el.Cel mai frumos cadou......nu o sa va vina sa credeti. Mie prima data mi s-a parut ca nu aud bine. dar era si mama si tata si auauzit si ei. A zis mama in soapta. Credeti-ma NU imi venea sa cred. Si azi de dimineatza a zis tare si l-a auzit si sotul. Dar a zis clar ma ma. Nu mai multe silabe. Mama simplu.De mancat mananca normal, numai nu mai respecta ordinea meselor si orele. Mananca mult mai putin si mult mai des. mananca la 2 ore.Se joaca.Nu stiu de la ce e febra. Sper sa ma dumireasca dr.Parca are kk un pic verzui, dar nu tare.

Meli eu stiu ca mai este bun cutadenul.Vezi ca petrini nu isi face efectul imediat, numai dupa vreo 2 zile.cel putin asha e la noi.

geanina-nica nu se mai baga bebeii in apa. Numai daca vrei tu un botez autentic si ceri asta. Cel putin in oras si iarna asha se practica.

La Multi Ani Ana Maria(fetita de Natalia)multa sanatate si sa se bucure mami de tine.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput