Gravidute si mamici de CLUJ - 52
Raspunsuri - Pagina 4
nrl spune:
La multi ani LORE!
Sa ai numai bucurii alaturi de familia ta!
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
dpop spune:
victo, aia din spate n-am simtit-o niciodata, desi am cautat-o...
am fost in parc! ce frumos e cu bb la plimbaree
mami de irina
soanso spune:
seara buna fetelor!
va multumesc din duflet pt complimente,
Gabi,Bex,m-am tuns foarte scurt de data asta pt ca mi-a cazut foarte tare parul ,am hotarat sa nu-l mai vopsesc o vreme,plus ca scurt e foarte usor de intretinut .
Dpop,Oana,seeeeerios seamana Sorana cu mine,vaiiiiiiiii ce ma bucur pana acum toata lumea zicea ca e leita Sory.
sanatosi sa fim si sa multumin zilnic lui Dumnezeu pt familia noastra.
Geanina,imi place sa o imbrac pe S in rosu ,chiar ieri iam cump de la kenvelo o bluzita
http://good-times.webshots.com/photo/2505126070101878452GykhHs
am reusit sa-i fac poza si cu bentitza ,pt ca nu o tine pe cap!
Redai,La multi ani!,si sa fiiiiiiiiiiii fericita alaturi de baietii tai ,sa ai parte numai de bucurii.
despre febra de la dinti ,pediatrul meu exclude varianta asta,eu stiu ca e considerata febra la copii 38(dupa ce ai scazut cele 5 gr).S ii scade cu nurofen,dar peste 39 tb pus supozitor.
SOSO (20 dec 2005)
antoni spune:
dpop-da, si eu la asta ma gandeam, ca noi am crescut fara.eu nu mai stiu unde s-o duc, dupa cine sa ma iau.
fetelor, imi spuneti va rog careva cu cepot s-o dau pe piti pe fundic ca e tare rosie? noi n-am avut pana acum niciodata asa ceva. am incercat cu petrini si bepanthen, dar nu cu mare folos...
va pupic si daca nu mai intru azi, va doresc o noapte usoara si o saptamana frumoasa
Meli+Timea-Larisa
Ioana13 spune:
Lore
LA multi ani cu sanatate
Sa iti dea Domul tot ce-ti doresti
Zile senine si fericite
LA multi ani sa traiesti
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Am intrat si eu doar sa-i zic lui
Lore,La multi ani!!!Sa fi fericita si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!!!Si sa vina cat de curand si fetita!!!!
Mai povestim maine,mergem la controlçsunt putin ingrijorata,Bea nu prea a luat in greutate cat trebuie luna asta..doar vreo 3,400 gr...s-a lungit f mult,dar nu stiu ce sa zic...De cateva zile nu preab papa,si are crize de plans...plus ca i-am stricat si eu burtica cu sucul de morcov...O sa ma duc la un pediatru,la Nanulescu de pe Horea,e prieten de familie cu ai mei de multi ani...
Am primit mesaj de la Neo Gym,ca miercuri e curs cu doamna Mitea,Consilierea mamei...Mergeti fetelor???Oare se poate merge cu bebeii???Eu zic ca ar fi interesant.Am o gramada de intrebari...
Noapte buna copii...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
pufulet74 spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri Sunt curioasa cind o sa primesc si eu alocatia si banii de trusou
Lore, LA MULTI ANI fericiti si plini de lumina si frumos alaturi de cei dragi tie !!
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
nrl spune:
Ramo si eu am primit mesajul, cred ca am sa merg, am mai fost la asa ceva cand eram in luna a noua (m-au chemat din greseala) a fost despre diversificare si aproape toate mamicile erau cu bebeii. Eu ma gandesc ca oricare ar fi subiectul niste informatii in plus sunt binevenite, plus ca poti pune intrebari si mie dna Mitea mi se pare foarte ok.
Fetelor, sambata l-am botezat pe Andrei. Vreau sa va spun ca am avut un ingeras de copil care nu a plans deloc la biserica, a chefuit cu noi de pe la 3 pana la 10 seara , am avut o multime de invitati cu care ne-am simtit foarte bine si cea mai minunata nasica din lume...pe Alex
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
antoni spune:
Nico-felicitari pt micul crestin, sa-ti aduca numai bucurii.
Ramo-eu am fost odata,da,se merge cu bebeii, macar o vede Mitea si poate sa spuna daca intradevar e slabuta, etc..eu nu maduc, am fost odatam dar sincer stiu ce se povestea si mie nu mi se pare ca merita. plus ca mi-e frica cu raceala asta, nu as prea duce-o in comunitate.dar mergeti daca credeti, rau nu face!
daa stiti careva ceva crema de fundic in afara de petrini si bepanthen pt roseata la fundic, va rog sa-mi spuneti
va pup, somnic usor la toate si sa ne auzim cu bine maine
Meli+Timea-Larisa