Gravidute si mamici de CLUJ - 52

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Anca, acum m-am uitat la poze...in sfarsit:)
f fain iti sta cu parul scurt, evidente si piticei:) s=unti f frumoasi toti 3 si Sosonica mica e f chic;))

ma gandesc cand vor fi si fetitele noatre asa de mari.....abi astept:)

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

buna feteloram fost un pic ocupati si toata ziua ieri pe afara aici a inceput carnavalul asa ca orasul intr-o continua sarbatoare si toti picii sunt cu costume care mai de care mai frumosi.

soansovai da ce bine ne sta cu rosuuuuuuu,si ce tatic mandru,multu prt.poze,asa am vazut si eu poluxul,ca tot s-a vorbit de el.

REDAI aici se zice ca de la dinti nu se face febra doar ca in timpul cresterii dintilor scade imunitatea copilului si din cauza aceasta ac febra,eu nu stiu ce sa zic al meu cand facea febra mai mare decat 37 gr. ii dadeam analgezic,din 4-4 ore dupa care daca nu mai facea 8-8 asta 2 zile si daca continua cu plasete ma duceam la urgenta.L-am bagat si in cada cu multa apa,apa tre sa fie mai rece decat temperatura copilului cu 2 grade,si il ti acolo 10 mim-15 min.sper sa se faca bine saracutul

Ma duc sa-l chimb pe pici ca a facut ,nu stiam ce miroase asa ca tot se invartea pe aici pe langa mine,si cum puteeeeeeee,acum mancam de toate

GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Mersi fetelor. Freumos "cadou"mi-a facut de ziua mea....Sa vedem cum trece azi si in functie de asta o sun azi sau maine pe dr. oare pot sa o su azi (duminica) pe dr Campean?De agitat nu este deloc. Este chiar vesel.

Oare dupa cat timp ii pot face vaccinul dupa tratament si febra?

Acel de ordine nu se poate afla de altundeva?pentru cei 1 mil jumate. Ru numai cererea aia am depus-o.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

redai LA MULTI ANIIIIIIIII-TI DORESC MULTA FERRICIRE SI UIBIRE,LANGA CEI DRAGI!!!!!!!!!!!!!!

scuza-ma n-am fost atenta la data ta de nastere,sotul meu e din 1-februarie,tot varsator.

GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

lore, La multi Ani!

sa ai parte numai de bucurii

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

La multi ani! Lore, Tot ce iti doresti, multa sanatate si sa fii fericta alaturi de baietii tai!!!!
deocamdata, pana o sa apara, intr-un fel sau altul, o domnisoara in viata voasta!

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

LA MULTI ANI redai

Gabi mersi pe mine ma interesa decizia nu bani

Victo vezi ca trebe sa depui actele in 60 de zile de le ultima zi de postnatal sa nu depasest ca nu mai primest indemnizatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Lore-la multi -multi ani!
legat de febra, ba da, poate face febra, diaree chiar, deci poate fi de la dintisor.uita-te daca e rosie,tumefiata gingia in locul unde ar trebui sa-i erupa dintisorul.nu poate fi inceput de raceala? nurofen siropel e ok, la a mea a functionat perfect.in fundic daca il iei, temperatura e numai peste 38.5, se scad 0,5 grade.multa sanatate.pupici

Dpop-oare sa-i dau si eu la piti mai putin? offf, la noi un medic a zis ca nici vorba, trebe dat, nu are nimic, altul ca ii este aproape inchisa fontanela. acum eu pe care sa-l cred?

eu cu invatatul, mai trec pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

meli, nu stiu ce sa zic, noua cand am fost mici nu ni s-a dat deloc vigantol... si nu am fost rahitici
acuma daca o saptamana ii fac pauza nu cred ca se face gaura-n cer

intreb medicul si vom vedea, mie mi s-a parut ca destul de brusc s-a inchis, cu o saptamana inainte o verificasem si ii era maricica, si apoi rapid a scazut

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelro, voi vorbiti de fontanela mare, din fata. dar fontanela aceea din spate? o mai simtiti? ca eu nu prea..

iko..multam de info..chiar nu stiam ca in 60 de yile tb depus..uff..pai pana s emisca astia d ela bucuresti..ma omoara...sa vad luni marti dc nu-mi trimit fax tre sa ii sun sa ii rog sa se grabeasca..ca cine stie ce idei le mai vin astora de la primarie, c le mai trebe nu stiu ce minunatie

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput