Gravidute si mamici de CLUJ - 52

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NATALIA DRAGA LA MULTI ANI PT PRINTESA TA MICUTZA SI SCUMPA

PUPICI mergem la plimbarica

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Nu mai mergem nicaieri acum ca mi a adormit piticutza
LORE e bine ca i faci analiza la urina micutzului ca sa stai linistita ,Doamne da sa fie bine

CO hai ca mai ai si tu un pic si ti botezi puiutzu ,te ai hotarat cu ce te imbraci ?

ANDREEA sper sa ne intalnim maine in parculetz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex scumpa......hmmmmmm....si ai tinut tu secret?Nasica?da?Nico si tu la fel?Si ne si intalnim si voi taceti?(glumesc si eu.....)

Mersi inca o data de urari. Nu imi vine nici mie sa cred ce cadou am primit...Sa speram ca urina o sa iasa bine si sa fie febra din cauza dintilor.

Ramo nici mie nu imi plac nehotararile astea. Aia e bine la unu la celalalt nu e bine...si tot asha. Eu am luat cate un pic de aici cate un pic de acolo si am urmat instinctul de mama.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Tu LORE draga intradevar a fost cel mai frumos cadou ce l ai putut primi din partea puiutzului tau
MELI eu zic sa insisti cu petrini ,cred ca o sa treaca
RAMO si eu am primit mesaj dar nu ma duc ,e locul prea mic acolo si cred ca o sa fie ceva lume iar cu gripa asta .......
ANCA tare bine i sta micutzei cu bentitza rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Alex,esti o scumpa,sa stii ca Sorana nu e grasa si nu a fost niciodata,ba din contra tot sub greutate pana la 1 an, dar induc in eroare falcutele,da daca nu le-ar avea pe ce as mai pupa-o eu,hihihihi.
am promis ca ne vedem ,sa scap de examene intai (in 08 feb.) il am ultimul,cu ocazia asta se vor cunoaste si barbateii,sa nu mai zica al meu ca el nu stie pe nimeni de 08 martie.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

anca, am glumit, ca era in blugi si cu bentita, cum era pe vremea mea axl rose

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

BUNA FETELOR

azi la mine e zi de curatenie,si calcat,si nu am nici un chef.M-am ca-m saturat de aceeasi rutina.de abia astept sa plec in tara.(2 sapt.)sa ma mai relaxez si eu un pic.

NRLam vazut pozele GUAPO GUAPO GUAPO si cu papion,elegantza ce mai!

ALEX si tu de super nasica,dansai cu TEADRIS PRINTESUCA TA.CE FAIN.

ANTONImultumesc,asemenea sa creasca frumosi si sanatosi.dragii de ei.

REDAIce tare zice MAMA cand in general incep cu TATA,(al meu),SI SPER SA NU AIBA NIMIC GRAV

VELENAMARIAsi eu cred ca sunt colici.

FETELOR am intrebat de botez ,ca sunt plecata de mult timp,aici am botezat, la biserica ortodoxa si l-a bagat pe bbu cu tOtul in apa.Eu m-am mirat ca stiam ca la noi in cluj la unele biserici le punea doar apa pe crestet.
VA povestesc,sotul meu e spaniol(catolic,la ei se uda pe crestet)si cand l-a bagat pe finuzt in apa, s-a speriat si dus l-a preot si l-a intrebat ce face,noi toti va dati seama l-am prins de maneca si i-am explicat,eu nu i-am zis nimic inainte, ca nu ma asteptam sa-l bage de tot si de 3 ori,in fine pana la urma cu distractie si cu o amintire.hahahahaha

GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

dpop,mda ma gandeam eu ca ai glumit?asa zici tu ca era pe vremea ta?da e la moda si acum nu???
mie imi place cum canta Marc Anthony(proaspat tatic de doi gemeni)

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

ANCA nu ti face griji ca tot nu scapa micutza ta de un pupic mare de la mine
termini cu examenele si va asteptam in vizita

GEANINA asa e ,eu eram cu mamarutza mea si NICO cu printisoru ,dansam
oricum a fost CEL MAI MINUNAT si CEL MAI SUPER TARE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Am revenit:) nu am avut net pana mai inainte!

diana, draga mea ce sa zic de noi. CAri e o draguta. Doarme noapte f bine, povesteste, se distreaza, am un noroc fantastic de un copilas cuminte. Ieri in sfarsit am reusit sa o cantarim, nu am mai cantarit-o de o luna...are fix 6 kg. mi s- aparut haios ca io am fix x10 kg, lucru de care o sa ma ocup serios!!
voi?

Alex, abia astept botezul:) mi-am luat o rochita gri cu negru de satin pt botez:)dar cred ca la biserica osa merg intr-o fusta mai groasa si intr-o hainuta, in caz ca e rece.
Va felicit inca o data pt botez si pe tine si pe Nio, bblusul e f frumos, voi de asemenea.
va

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput