Gravidute si mamici de CLUJ - 52

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

Fetelor, mi-ati dat careva nr. dnei. Fodor Daniela, cand am facut eco de sold lui Andrei, m-ati putea ajuta din nou cu el?
Va multumesc

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Co, mersi mult pt. site.
Lore, daca ii face numai urocultura, ajunge.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Puisorule ii face si antibiograma,cred ca asha se numeste.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

gabi, eu mai astept inca filmuletul

co tare scumpa e rotunjoara ta, si cu bentita aceea draguta ce ti-as pupa-o

puisorul, e simpatic tortul de scutece :) de ce are scumpica ta manusi? am vazut bucataria, ce curata e!!!

oana, dar de ce nu doarme printesa ta?

noi avem 3 luni azi, si se pare ca cresc din nou nevoile de lapte, ca non stop vrea la tzatza, nu o iau bine ca in 15 minute baga iara pumnul in gurita

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Doamne, Doamne ce repede ne cresc bebelusii. Azi cand am luat-o pe Sara in brate sa o pun pe masa de infasat, mi-a inconjurat gatul cu bratele, asa m-am emotionat….

Lore, imi pare rau de febra lui David, e bine ca verifici daca nu e o infectie urinara, eu nu stiu cata urina trebuie. Sa nu fie si dintisorii, am auzit ca se poate face febra.

Oana, cu diversificarea merge f bine, Sara a prins gustul, papa cu placere,a a invatat sa manance din lingurita, zilele astea am facut tranzitia spre pireuri. Progresam. Tot agitata Maria?

Sanatate multa micutei Cari, sint convinsa ca e o forma usoara si va trece repede.Cu mancatul sa-ti zic ca azi noapte pe la 22.00 balotam cu sotul un bol de chiftelute???De asta ce zici? nesimtire...

Asa e Alex, ea se mai intalnise cu nepoatele, se bucura de fiecare data, dar acum a fost haioasa foc.

Diana, chiar a crescut Mirunica Laviniei. Cresc repede bebeii nostri. La Multi Ani, Irinucai! Offf, ca nu am facut filmuletul, trebuie neaparat, ce bine ca mi-ai amintit…

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vai, Vai ce dulce e Carina! pe mine ma topeste fetita asta...Asa mama, asa fiica, cum sa nu aiba ochi frumosi Cari, ca la ce ochi are si Co...

Puisorule, ce dulce e bebelina ta, si ce distractiv tortul de pampers, eu am crezut ca e un tort in forma de pampers....hihihi

Meli, ma bucur ca ati intrat pe fagas normal cu papa.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Hop si eu pe aici!!!
Inca nu stiu ce carucior sa iau, sunt un pic debusolata, m-am hotarat initial pe graco aerosport plus, am fost si la Graco pe Iuliu Maniu, de 2 zile e inchis, fara nici un anunt in prealabil, am gasit in Iulius carucioare Graco, imi poate face comanda, dar pe net pe site-ul Graco zice ca are 7,5kg si pe site-ul englezesc zice ca are aproape 9 kg!!! Bineinteles ca nimeni nu mi-a putut da info, acuma va intreb pe voi, mai stiti pe undeva prin centru pe unde mai pot gasi carucioare, ca habar n-am unde sa caut.

28+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Co parca ai facut-o singura pe pitica. Seamana foarte tare.

Puisor ce faina e ideea cu "tortul".tare ducic e pitiponcul

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

kitzy, sunt carucioare in mai multe locuri. stiu ca eu am fost sa caut la graco si apoi pe drum inspre mihai viteazu am dat peste inca vreo 2-3 magazine de bb (mai obscure, adica nu foarte evidente la strada, unul era cu intrare printr-o curte de ex. ) care aveau si carucioare, si erau chiar ok, de ceva firma care e si de moda, dar acu imi scapa numele. deci incearca si asa,la o plimbare sa intri in magazine dinastea de bebe mai putin vestite, ca poate ai o surpriza.
multe modele vei gasi si la miniblu in polus, si paradoxal, desi toate celelalte produse sunt la 50% adaos comercial, carucioarele sunt mai ieftine ca in alte magazine. eu am luat cu 6 mil unul care era 8 mil pe net. dar al meu e dinala tip tanc de 12 kg.

gabriela, abia astept sa te intreb despre diversificare dar sper totusi ca inca o luna jumate sa rezistam doar cu papa la san.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

hei, sunteti f dragute fgetelor, iar Gabitza e subiectiva:)) ca de aia e sor-mea de suflet;)

lore, nici chiar asa, daca imi vezi si sotiorul;))

ani, ce de jucarii are pitica:) papusica vad ca creste, creste, tortul e..interesant;) imi place outfitul tau, daca tu esti cea in ceva gri;)

hai ca merg sa mai citesc ceva, ca imediat se trezeste papusica mica
va pupam

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput