Gravidute si mamici de CLUJ - 52
Raspunsuri - Pagina 13
nrl spune:
Buna dimineata
Fetelor, mi-ati dat careva nr. dnei. Fodor Daniela, cand am facut eco de sold lui Andrei, m-ati putea ajuta din nou cu el?
Va multumesc
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
puisorul spune:
Co, mersi mult pt. site.
Lore, daca ii face numai urocultura, ajunge.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
redai spune:
Puisorule ii face si antibiograma,cred ca asha se numeste.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
dpop spune:
gabi, eu mai astept inca filmuletul ![]()
co tare scumpa e rotunjoara ta, si cu bentita aceea draguta ce ti-as pupa-o 
puisorul, e simpatic tortul de scutece :) de ce are scumpica ta manusi? am vazut bucataria, ce curata e!!!
oana, dar de ce nu doarme printesa ta?
noi avem 3 luni azi, si se pare ca cresc din nou nevoile de lapte, ca non stop vrea la tzatza, nu o iau bine ca in 15 minute baga iara pumnul in gurita
mami de irina
Gabriela77 spune:
Doamne, Doamne ce repede ne cresc bebelusii. Azi cand am luat-o pe Sara in brate sa o pun pe masa de infasat, mi-a inconjurat gatul cu bratele, asa m-am emotionat….
Lore, imi pare rau de febra lui David, e bine ca verifici daca nu e o infectie urinara, eu nu stiu cata urina trebuie. Sa nu fie si dintisorii, am auzit ca se poate face febra.
Oana, cu diversificarea merge f bine, Sara a prins gustul, papa cu placere,a a invatat sa manance din lingurita, zilele astea am facut tranzitia spre pireuri. Progresam. Tot agitata Maria?
Sanatate multa micutei Cari, sint convinsa ca e o forma usoara si va trece repede.
Cu mancatul sa-ti zic ca azi noapte pe la 22.00 balotam cu sotul un bol de chiftelute???De asta ce zici? nesimtire...
Asa e Alex, ea se mai intalnise cu nepoatele, se bucura de fiecare data, dar acum a fost haioasa foc.
Diana, chiar a crescut Mirunica Laviniei. Cresc repede bebeii nostri. La Multi Ani, Irinucai! Offf, ca nu am facut filmuletul, trebuie neaparat, ce bine ca mi-ai amintit…
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Gabriela77 spune:
Vai, Vai ce dulce e Carina! pe mine ma topeste fetita asta...Asa mama, asa fiica, cum sa nu aiba ochi frumosi Cari, ca la ce ochi are si Co...
Puisorule, ce dulce e bebelina ta, si ce distractiv tortul de pampers, eu am crezut ca e un tort in forma de pampers....hihihi
Meli, ma bucur ca ati intrat pe fagas normal cu papa.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
kitzy spune:
Hop si eu pe aici!!!
Inca nu stiu ce carucior sa iau, sunt un pic debusolata, m-am hotarat initial pe graco aerosport plus, am fost si la Graco pe Iuliu Maniu, de 2 zile e inchis, fara nici un anunt in prealabil, am gasit in Iulius carucioare Graco, imi poate face comanda, dar pe net pe site-ul Graco zice ca are 7,5kg si pe site-ul englezesc zice ca are aproape 9 kg!!! Bineinteles ca nimeni nu mi-a putut da info, acuma va intreb pe voi, mai stiti pe undeva prin centru pe unde mai pot gasi carucioare, ca habar n-am unde sa caut.
28+ cu
Diana
redai spune:
Co parca ai facut-o singura pe pitica. Seamana foarte tare.
Puisor ce faina e ideea cu "tortul".tare ducic e pitiponcul
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
dpop spune:
kitzy, sunt carucioare in mai multe locuri. stiu ca eu am fost sa caut la graco si apoi pe drum inspre mihai viteazu am dat peste inca vreo 2-3 magazine de bb (mai obscure, adica nu foarte evidente la strada, unul era cu intrare printr-o curte de ex. ) care aveau si carucioare, si erau chiar ok, de ceva firma care e si de moda, dar acu imi scapa numele. deci incearca si asa,la o plimbare sa intri in magazine dinastea de bebe mai putin vestite, ca poate ai o surpriza.
multe modele vei gasi si la miniblu in polus, si paradoxal, desi toate celelalte produse sunt la 50% adaos comercial, carucioarele sunt mai ieftine ca in alte magazine. eu am luat cu 6 mil unul care era 8 mil pe net. dar al meu e dinala tip tanc de 12 kg.
gabriela, abia astept sa te intreb despre diversificare
dar sper totusi ca inca o luna jumate sa rezistam doar cu papa la san.
mami de irina
bex spune:
hei, sunteti f dragute fgetelor, iar Gabitza e subiectiva:)) ca de aia e sor-mea de suflet;)
lore, nici chiar asa, daca imi vezi si sotiorul;))
ani, ce de jucarii are pitica:) papusica vad ca creste, creste, tortul e..interesant;) imi place outfitul tau, daca tu esti cea in ceva gri;)
hai ca merg sa mai citesc ceva, ca imediat se trezeste papusica mica
va pupam
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png