Gravidute si mamici de CLUJ - 52
Raspunsuri - Pagina 12
OanaAlina spune:
buna dimineata!
grea noapte dar a trecut! pana sa adorm si eu se trezea Maria! sunt zombie!
gabriela - ce frumos! cred ca erau tare dulci cele trei mamarute ale voastre cum se distrau!
cum evoluati cu diversificare???
geanina - frumos flacau ai! si un sot minunat! ce mai! o familie fericita!
pufulet - mai scrii onca o data actele care le-ai depus pentru indemnizatie! is prea obosita ca sa mai imi amintesc pe unde erau... multumesc!
Oana si
Maria-Teodora
minunea noastra
bex spune:
Neata, scumpelor:)
printese mari si mici si evident printisori (cum ii zice Lore lui David)
Asa...eu m-am apoucat ieri de invatat, de citit mai exact, ca am de facut ceva lucrari..si am ispravit un capitol:)
Cari tuseste putin si nascucul infundat, a bagat ceiut cu lamaie si cred ca azi primeste o portie mica de Panadol, sa fiu sigura ca nu se chinuieste cu tusa.
In rest, fetelor, descopar cat a crescut...io ma distam ca are manutele cat capul de lungi si tot ii ridicam manautele sa vad cat a crescut si azi de dimineta, dupa papa, la joaca vad ca fata mea deja are hooo manutele mult mai lungi,,,in fine nu stiu daca ati inteles, dar na, sunt si io mandra
si rockerita evident:)) ca vad ca mai sunt pe aici
oricum cari ascuta Queen cu foarte mare placere:)
Diana,Ralu, Oana, ce faceti?
Ramo, sa fie bien la dr.
Pufu, asa astepta botezul, cred ca si tu!!!!
Alexutzo!!!si-a luat alina bilet, pe 6 ajunge:)!!!
Sis scumpa, ma gandeam ca sunteti busy cu familionul, noi aseara am gatit asa cum spuneam pt silueta 2 salate ff bune, dar pe la 8 ne-a lovit foamea..si am facut clatite
anca, exact ca tine si eu..cand era pitica ff mica toata lumea zicea ca seamana cu sotul meu, acusica deja cica incepe sa semene cu mine:)
Geany, ce baietel adorabil si ce mama sexy! f scump Alvaro, ii ador si numele, ti-am mai zis:) astept si eu sa "proiectam" un bblus baietel:)
fetelor, o zi frumoasa 
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
antoni spune:
buna dimineata si de la noi!
bai, dar voi scrieti, nu gluma, imi ia mai mult sa va ajung din urma cu cititul decat cu scrisul hihi.
noi bine, pe la casuca, eu ma pun imediat la invatat.va pupic, mai vin si va doresc o zi frumoasa
Meli+
Timea-Larisa
redai spune:
Sunt foarte suparata. David tot are febra. Nu am reusit sa ii trimit urina la laborator. Am stat o ora cu el dezbracat si nu a facut.a adormit saracul asha. Adcum astept sa se trezeasca sa vedem daca reusesc.
Gabi mersi de urari.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
OanaAlina spune:
Commemorating 10 years of Economic and Monetary Union!
You are invited to participate in the celebrations of 10 years of EMU by voting for your preferred euro coin design. This online survey will select the most popular of five proposed designs for the commemorative €2 coin, which will be issued by all euro-area countries.
http://www.eurodesigncontest.eu/vote.cfm
Oana si
Maria-Teodora
minunea noastra
ALEX29 spune:
NEATZA
GABI multzum mult
sa stii ca bebelushilor le plac tare mult copiii ,sunt convinsa ca piticutza ta s a distrat de minune
CO ce bine ca si a luat biletul ,ai scapat de un stres draga de tine
LORE draga tare rau imi pare pt puiutz
MELI ai dreptate au o viteza fetele astea la scris de numa
OANA cum e mamarutza ta ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
CO draga multa sanatete micutei ,sper ca nu raceste draga de ea
chiar tu GEANINA asa mi place si mie numele puiutzului tau
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
puisorul spune:
Buna dimineata si de la noi.
Stefi doarme si eu savurez
decofeinizata.
Am pus cateva poze noi cu Stefana si tortul de Pampers primit de la nasi.
Cineva de pe forum a postat mai de mult un site pe care comparai cu cine seamana bebe. Mai stiti cumva site-ul ca a fost mai demultisor?
Sa aveti o zi buna
Ani de
Stefana (23.01.2008)
bex spune:
http://www.myheritage.com/look-alike-meter
Ani, asta e site-ul , trbuie numai sa iti faci cont inainte:)
fetelor, am pus si eu cateva poze din weekend:)
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
redai spune:
Fetelor am reusit sa il fac sa faca pipi. Stie cineva cam cat trebuie. Nu am perdut deloc,dar el a facut putin. Cam de un deget in recipientul ala.Oare ajunge?
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David