Gravidute si mamici de CLUJ - 52

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

salutare si de la noi....

tare greu stam cu gestionarea timpului, nu reusesc sa fac mai nimic de cand este si ilinca pe acasa.am tras un ochi pe ce ati scris si cu scuzele de rigoare,
La multi ani Lore!si sanatate multa lui David cel frumos!

bex-ai grija de Carina!

gabriela, sincer ma bucur ca domnisoarei Sara ii place papa solida, in 2 saptamani cred ca incepem si noi treptat, in martie trebuie sa merg la sv si trebuie sa scot o masa-oricum am senzatia ca la unele mese nu se prea satura

Oana, ce mai face Maria?

Felicitari micului crestin, Andrei!si nasei-normal...

mai vin, sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

BUNA am intrat si eu acum,chiar ca scrieti,ieri nu am putut sa intru ca mi-a venit varu in vizita,si sta la mine 3 zile,locuieste la 400km.distanta de unde locuiesc eu.

PUPICI LA TOATE FETELE PTR.COMPLIMENTE.SI CHIAR ASA SOANSOEU MA SIMNT CA SI ACASA CU VOI SI CHIAR CA EU SUNT MAI NOUA,VA-M MAI SPUS ,NU VA PUTETI DA SEAMA CAT SE REDUCE DISTANTA CAND VORBESC CU VOI.

ALEXtipul care-i cu mine in park e varul meusi are 37 ani,dar arata bine tipu, e din cluj si el.ma inteleg cu el ca si cu un frate.suntem o familie unita nu suntem multi.

gabrielasigur si SARA e o dulce,si are un nume spaniol.

pufulethai cu noi la inot,ca-i aici numa peste deal hihihihihi

DACA nu este piscina in cluj HAI SA DESCHIDEM NOI ,FACEM O ASOCIATIE
HIHIHI

OanaAlina o noapter alba ,dai pe cofii(cafea)

ANTONIspor la invatat.

REDAIde ce nu te duci la urgenta?Intreb si eu.

GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Kitzy, eu caruciorul l-am comandat de pe net. Cred ca am si niste poze cu el.
Nu stiu cum e la Cluj, dar aici la Aiud e un soare asa frumos. Si azi am iesit prima data afara. A stat asa de cuminte...
Botezul o sa il facem pe 8 martie si vroiam sa va intreb cum ati facut la botez cu desertul. Adica tort sau prajituri sau si una si alta? Si marturii ati dat si daca da ce?

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

geanina-nica dd ce sa merg la urgente? sa ma interneze in spital si sa ii faca aceleasi analize care i le pot face si eu de acasa?

Am reusit pana la urma sa ii trimit analiza si o sa am rezultatele pe vineri.Febra macar nu mai e asha de mare cum a fost. de la peste 39 acum e pe la 38 si ceva.E mult ai bine.Cu mancarica stam un pic mai prost de ieri, dar cu prosteala, avion , la carusel mai papam.

Acum va las ca mi-a venit mobila si am o gramada de lucruri de mutat.

Meli tu parca intrebai de vigantol. Cum am fost la dr ieri a zis ca si lui D. e aproape inchisa dar vt D este foarte importanta in oranism si nu cumb=va sa nu ii mai dau. Asha ca fiind perioada de iarna intr-o zi ii dau 2 pc si in cealalta ii dau 3 pc. La Campean am fost.

Pufu nu cred ca exista asha ceva in Cluj. Stiam ca este f f f bun innotul si pt gravide, dar nu am avut curaj sa incerc nici o piscina din oras.Cumnata mea a innotat pana cu o zi inainte sa nasca si nu va dati seama cu arata dupa 2 luni de la nastere.....

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

ALEXtot am vrut sa te intreb ce origine are numele printesei tale?i-mi place tare mult.

Dpop LA MULTE LUNI!!!!!!!!!!!!Sa-ti creasca mare mare mare,ce bine ca mananca,pumnuletul si-l baga in gurita si din alte cauze,poate vrea brate,sau sa vorbesti cu ea,sa-i canti,vrea afectiune.al mae toata ziua era cu manuta in gurita si am intrebat pedriatul.si eu tot asa ma gandeam ca era foame.

Mergi la inceput

redaiam crezut ca-i face analize, pe loc,aici asa e,daca vad ceva suspect i-ti fac analizele imediat,indiferen ca e copuil s-au om mare.AM crezut ca s-au mai modernizat si pe la noi.NO sper sa nu fie nimic grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

geanina-nica cand am fost in spital cu el (la 2 luni) idioatele alea de asistente i-au tras sange in 3 zile de 3 ori plus cautatul venei pentru branule de mii de oori. nu au fost in stare sa ia cat trebuia. Tot au dat vina pe aia de la laborator. EU NU mai merg aici in spital numai daca am motiv foarte bine intemeiat.Efectiv l-au ciuruit. Era tot vanat. Si acum imi dau lacrimile si simt sageti in stomac cand ma gandesc. Daca pot sa fac asta acasa si daca dureaza mai mult cu o zi sa stii ca prefer. Analizele in spital le-am primit dupa 3 zile. Asha c nu vad diferenta. Dr se comporta foarte frumos dar asistentele sunt adevarati macelari. Si cu bani si fara. Asha ca....asteptam sa se schimbe sistemul sau vb sotului, vindem tot si plecam din tzara.desi aici avem o stare materiala foarte buna din cauza sistemului sanitar si a spagii am opta pentru a locui in alta tzarta.daca nu am avea familia aici ar fi alceva.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

noi tot agitate! mai rau este ca nu mananca din nou si a inceput sa scada din greutate!

Oana si Maria-Teodora

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OANA draga multa multa sanatate micutzei tale
CO stii ca ai o superba de fetitza nu ?asa mamica asa fetitza
GABI stai linistita ca si noi tot zicem ca nu mai mancam seara si sa ne vezi cand ne apuca pe la 10 ,11 ce balotam
mi am comandat centura vibroslim nu mai am rabdare pana ajunge ,sper sa obtin ceva rezultate cu ea
imi imaginez cum te ai simntit cand te a apucat micutza cu manutzele ei ,draga de ea
ce norocoase suntem ca avem copilashii astia asa de scumpi

Tu fetelor cand TIADRIS o sa faca 6 luni o voi duce la AQUINA ,e f curat si am incredere ca totul e ok ,cat timp am fost insarcinata mereu mergeam sa innot si mi a placut tare mult ,e un pic mai scump dar eu zic ca merita
o sa vina si finutzul meu ,va dati seama ca nu se poate fara el ,sa l pape nasa de frumos ce ii

LORE draga lasa ca trece si o sa fie bine ,te cred ca te agita ce se intampla cu puiu ,dar hai sa vedem ce zic dr de rezultatul urinei

PUISOR chiar ca i super fain tortuletuliar de mamarutza ce sa mai zic ,e o superba si o scumpa

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RALUCA draga te cred ca esti f ocupata ,ma vad pe mine ca de multe ori nu mi vad capu de treaba si totusi mamarutza mea e inca mica dar cand o sa aiba 7,8 luni????dar ma descurc eu cumva :)

GENINA draga intotdeauna mi am dorit sa gasesc un nume deosebit si nemaiintalnitasa ca mi a luat tare mult pana am gasit numele puiutzului meu
imi place tare mult modelul Tayra si de aici am tot pus litere ,am luat si uite asa am ajuns la Tiadris are ceva si grecesc si ma bucur tare mult ,(strabunicul meu a fost grec)
am optat intre TIADRIS si CHARLIZE
ANDREEA am luat spanac din piatza ,f f frumos ,ma duc sa l gatesc

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput