Gravidute si mamici de CLUJ - 52

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

FETELOR cand n aveti chef sa gatiti ,comandati va o pizza de la ELITE intradevar e uriasa ca la americani si preturile super bune
am comandat duminica seara QUATRO STAGIONI XXL (1085G) la 24,59lei si o salata de fructe de mare (545g)la 13,99
livrarea e gratuita

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

salut

Puisor atit mi-am batut capu, ce tort PAmpers.... si m-am uitat la poze... super idee. Cum ti-a venit? O dulcica Stefana! Ce micuta e

Alex, stii ca ziceam ca incep cura de slabire... am renuntat la piine multa, nu la toata, si am mai redus din portiile de mincare si din dulciuri, am scos zaharul din cafea... si am bucuria sa anunt ca am inceput incet sa slabesc si sa dispara burta... Din 2 ianuarie am inceput.... Nu credeam ca se vede asa repede mai ales ca mai bagam citeodata, si noi, niste mese nocturne.
Oare ce papam bun de 8 martie?

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara scumpelor!

Lore-de ce faci si o coprocultura? daca tot mergi pt urina? nu? si mie Campean mi-a zis de fontanela.poate are fix cu fontanela,hihi.scumpa, sunt tare curioasa daca are ceva,de la ce vine febra.

Alex-si eu m-as duce cu piti,cand vrei sa mergi, spune-mi si mergem impreuna.vai ce curioasa sunt legat de apa cum ar reactiona.am si pampersuri pt baita special, iti dau.yuhuuu, abia astept,hihi.

ma duc sa mai citesc, dar mai vin

pupici

Mergi la inceput

Alex-imi dai si mie numarul de la Elite te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Meli, deci pizza seara asta;))

Alexutzo, is super happy ca si-a rezervat Alina biletul, desi mai e o luna si 1 zi pana ajunge deja sunt eforica;))si inca o data merci pt complimentare;)

Ralu, am inteles, sa traiti! Raportam o pitica cuminte, imbaiata si culcata, deocamdata;) lui Mihaita

Oana, voi cum sunteti?

Irinuca, sa cresti mare mare si cuminte, cum vrea mami si tati!!

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

alo,fetelor,unde sunteti scumpelor?la shopping?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si pe mine m+ar tenta ideea cu inotul pt bebelasi. eu nu prea, pt ca am pb cu urechile si nu am voie apa in urechi.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

MELI draga pai sa stii ca o sa merg prin aprilie ,mai
vreau sa l luam si pe finutz cu noi asa ca mai asteptam sa creasca si el un picutz
de unde ai cumparat pampers pt piticutza ?-cel pt innot

nr de la ELITE -599347
592924,0745781786,0723763474
POFTA BUNA

IOANA esti o superrr ,vai de mine ca mie asa mi de greu sa renuntz la mancare ,la mine singura solutzie e sportul si plimbare mai multa
sau stiu si eu ce sa mai zic ...hai sa renuntz la dulciuri

CO draga o so tii numai intr o distractie ,8 marie ,Botezul ,bravo tzie

tu fetelor de abea astept sa ne cunoastem
azi m am intalnit in parc cu Andreea si stitzi la ce m am gandit ???
ce ar fii sa organizam pe la mijlocul lui martie o iesire cu familiile la Felix
cred ca ne am distra tare tare fain ,gratare ,baitza etc
cand am fost la Botezul lui Andreiutz am stat la o vila (chiar la intrarea in Baile F sunt vilele acelea colorate )si a fost super fain
3 sau 4 cam intr o vila ...NICO stie mai multe detalii
si ce e si mai frumos ca au piscina acolo
sa plecam de vineri pana duminica
tu fetelor cred ca v ati invatzat cu mine asa i ?
imi place tare mult sa ma distrez si sa ma simnt bine in timpul liber

Mergi la inceput

pupici si noapte buna

Mergi la inceput

tare putina activitate pe aici, cand as putea si eu sa stau putin. ati disparut toate.ma duc sa fac si eu o baita ca aici in casa miroase a creier ars, hihi, de la atata invatat. fetelor, voi nu sunteti tare stresate de cand ati nascut? sau mai stresate? si cum incercati sa luptati impotriva? acum pe bune, eu sunt tare stresata, intotdeauna eram o persoana mai stresata care punea totul pe suflet, dar acum...ce sa ma fac?incerc sa iasa toate perfect, dar sincer cred ca am prea multe pe cap si normal ca nu am timp de toate.offf, ca nu am cu cine sa pove...va pupic, ma duc la baita, mai pove mai incolo!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput