Gravidute si mamici de CLUJ - 52
Raspunsuri - Pagina 11
geanina-nica spune:
cristinaGojichiar acum am vaut ca VLAD si ALVARO sunt de aceeasi varsta,defapt eu tebuiam sa nasc nai tarziu,numa ca mi l-au scos mai repede,
inseamna ca e ceva normal la ei sa escaladeze![]()
cu baita eu ii fac baie in apa de 36-37 gr.sii ii place si cand il duc l-a innot e si mai rece 35gr.
GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/
geanina-nica spune:
SOANSO
ce bine ma distrez,hai ca daca tooooooot veni vorba,sotul meu e acela care il impinge pe pici cu scaunelul,si tu nu faci gafe ,vezi cand ma duc cu ei pe strada si-l fac pe el bunic sau merge cu el in parc si iispun oameni ca ce frumos nepot are,si el zice mandru nu eu sunt tata.
MAI are 2 fete din prima casatorie,care au aproape varsta mea,sa vezi cand iesim totiHIHIHIHI ![]()
SI INTRADEVAR IUBIREA NU ARE VARSTA.
GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/
soanso spune:
geanina,
uite vezi tu scriem aici despre copii ,despre noi,despre familie ,pe unele dintre voi desi nu v-am vazut niciodata am impresia ca va stiu de cand lumea,ca pot vb si pot sa-mi astern aici orice gand orice neliniste,discutam intimitati,sunteti alaturi de mine la evenimentele fam mele ,ce mai prietene,ne bucuram si suferinm impreuna ,asa ca e normal sa vb si despre sot despre jumatatile nooastre.eu ma bucur ca te-am facut macar sa zambesti !
eu nu am prejudecati si nici complexe asa te felicit pt familia ta!
atata timp cat o familie e intemeiata pe iubire,respect,prietenie,intelegere ,incredere,ce mai conteaza varsta?????
SOSO (20 dec 2005)
ALEX29 spune:
CRIS desi imi place sa fie cald in casa eu zic ca s destul de calita ,suport frigul fara nici o problema ...sper sa fie asa si micutza mea 
si racesc f f rar
GEANINA buna educatie ii dai micutzului ,bravo mamico 
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
GEANINA sotul tau e cel care e cu voi in parc asa i ?
pai pare tanar ,bravo lui ca se mentine ,langa asa o frumusetze de sotie nu prea are de ales ![]()
DE ABEA ASTEPT SA VINA 8 MARTIE IUHUUU
NOAPTE BUNA
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!
SCzue de intarziere, La Multi Ani, Lore! Sa fii fericita alaturi de "baietii'tai!
La Multi Ani, Anuca de Naty! Sa cresti mare, sanatoasa!
O sa citesc din urma sa vad ce s-a ma intamplat, sper ca toata lumea este bine!
Eu am absentat motivat! Au venit ai mei la noi, dar cumnatul a racit groaznic, si era tot stresat de micuta, asa ca s-au si intors acasa. Drept care...sint trista!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Gabriela77 spune:
Lore, ce cadou…ce fiu! Bravos!
Alex, felicitari, nasico! Sa iti traisca finul, iar tie Nico, sa iti traisaca micul crestin!
Ramo, imi pare rau ca Bea nu e chiar bine, nu iti mai face mustrari cu suculetul, asta a fost decizia ta din acel moment, ca mame vom lua de multe ori decizii care poate ulterior nu se vor dovedi cele mai bune, dar se va intampla. Ai incercat, nu i-a priit, te-ai oprit, si veti relua procesul cand va fi Bea pregatita. Inca e micuta. Dar nu i-ai dat mult, asa-i?
Co, acasa eram cu ai mei, doar ca ma bucuram de ei si nu am mai intrat pe net! Adorabile sint nepoatele mele. Iar Sara a facut un adevarat festival, nu am mai vazut-o manifestandu-se asa, radea, chiuia, povestea, era fascinata de Lara si Alessia. Si viceversa, desigur!
Diana, felicitari si pt progresele Irinucai!M-ai facut sa rad cu Axl…si eu eram fan Gun’s!
Meli, pt eritem fesier merge foarte bine Reviken sau fostul cutaden, si desigur cel mai bun remediu: nudismul.
Alex, multumesc de grija, aici eram mami! Mai vreau poze cu Tiadris mica si scumpa!Si eu astept cheful de 8 martie, mai ales ca vreau sa va cunosc!
Raluca unde e? Nici Cristiana nu a mai dat pe aici, dar ea e cu munca…Si Delia le fel!
Geanina, tare scump Alvaro!
Soanso, te felicit ca esti activa din nou aici, bravo, mami!
Ioana, asa zic si eu, ca GATA, nu mai cumpar nimik, dar tot timpul gassec zeci de argumente pro, noroc de sot intelegator si maniac ca mine cu shoppingul.
Cristina, si eu incerc sa tot reduc temperatura, oricum de cand nu mai fac asa cald ca la inceput, Sara nu mai e infundata, isi face treaba si umidificatorul.
Oana, tu esti bine? CE face frumoasa Maria?
Fetelor, am vb cu Lavinia, e bine, MIru a crescut frumos si papa mai bine acum, mi-ear dor de ele.
Somn usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
dpop spune:
gabi, mi-ai adus aminte de lavinia si m-sm uitat la pozele cu miruna, doamne ce frumusica eeeeeeeeee!
mami de irina
pufulet74 spune:
Buna dimineata fetele !
Co draga, acuma hirtigariile le-am depus, ce ma frustreaza e cind o sa primesc si banii ca vad ca atita se lungeste povestea... uff ....
Geany, era sa zic, unde, unde se fac cursurile de innot ca si eu vreau pt bebe :))
Oare chiar nu se face nicaieri in Cluj asa ceva ...?
Ce m-as duce si eu cu voi de 8 martie :( Dar cum noi avem botezul in 9 martie, imi vin socrii si musai sa ne ocupam de ei, ca doar o data pe an vin ...
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk