Gravidute si mamici de CLUJ - 52

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

PUISORcum s-o invelesti,depinde de ce temperatura e in casa,banuiesc ca 20-22 grade.eu personal pe langa body,hainute deasupra, cand dormea il inveleam cu o paturica,si cu iesitul eu am iesit dupa o saptamana la restaurant,dar era timp frumos si placut am nascut toamna,si aici e caldut.

GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gianina hihi.. cu punctul fierbinte.... ziceam ca am comis-o ca are haine cit 2-3 ... si creste cu o viteza...

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Puisor - pe Vladut l-am scos afara de la 8 zile si de atunci il scot in fiecare zi. Cred ca pot numara pe degete zilele in care nu l-am scos. In casa - body si pantalonasi iarna, cand am 19 grade in mod normal in casa, vara - gol pusca.

Dariandra - ulei de peste pentru copii gasesti in Grigorescu, la o farmacie naturista, e pe strada aia pe unde circula autobusele, nu-i stiu denumirea, cam intre statia policlinica Grigorescu si urmatoarea inspre centru. Si eu ii dau la Vladut ulei de peste si ii merge bine cu el.

Mami 29+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

La multi ani Ana Maria!

Fetelor, va multumim frumos de aprecieri, sunt intradevar tare mandra de puiutul meu si fericita pentru suuuuuuper nasica lui. Aaa, si eu sunt de vina pentru 'secretomanie"
Puisor, noi am iesi afara in curte din a patra zi de viata si la plimbare adevarata de la doua saptamani
In casa stam cu body si salopeta, daca mi se pare mai racoare mai pun o paturica usoara pe el.

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA mersi mult ,vai vai cum ma provoci la cumparaturi
PUISOR noi am iesit la plimbare cam la 8 ,9 zile ,nu mai stiu exact
pai tu GEANINA draga ai un harnicutz de baiat ,asa mai zic si eu :)
super poza unde e puiutzu in sertar si foarte tare faza cu topitul banilor :))) pai chiar ca e asa

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

TULAI da repede scrieti HIHIHI

IOANA nu-i minic asa mai faci un printisor ca ai garderoba gata,asa am si eu mai ales ca aici toate cunostintele au obiceiul sa cumpere haine,la botez se dau cadouri nu bani.

soanso in poza e sotul meu, hihhihi, e mai in varsta decat mine cu 20 ani,si tipa e o prietena spaniola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NICO

IOIIIIIII CRISTINUTZA draga pai daca as avea temperatura asta 19 grade in casa as dardaii de numa ,sunt cam friguroasa si nu mi place sa am mai putzin de 22,5 23 de grade
orium bravo ca rezisti asa si ca l ai invatzat si pe puiutz sa fie mai rezistent
iar inainte de baitza fetei fac si 24 de grade ......o las cam 15 min dezbracata si asa i place de numa

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

ALEX DA E IN SERTAR SE URCA PESTE TOT SI SE BAGA NICI NU TE GANDESTI PE UNDE AZI S-A ASCUNS DUPA SOFA,SI EU NU L-AM MAI VAZUT L-AM CAUTAT PRIN TOATA CASA SPERIATA,SI EL NU ZICEA NIMIC,PINA L-A URMA A ZIS CEVA PE LIMBA LUI,E O FIGURAAAAAAA E JUCARIA MEA
SI CU CURATENIA CE CREZI IL PREGATESC DE PE ACUMA SA STIE SA CUCEREASCA INIMILE FETELOR HAHAHAHA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Si eu, Alexutza, eram foarte friguroasa, dar pentru ca m-am gandit sa-l calesc pe Vladut inca din primele zile de viata, ca asa am inteles eu ca e mai bine, atunci se adapteaza cel mai usor la conditiile mediului inconjurator, am hotarat sa ma imbrac mai gros in casa si sa tin 19 grade. Nu mai zic ce temperatura are apa in care face baitza , ca ai ramane socata bine Acuma si eu is calita bine, ca nu mi-i mai frig.

Geanina - te inteleg perfect ce zici, ca si al meu kinder e de-o varsta cu al tau, si bag de seama ca fac acelasi gen de nazdravanii

Mami 29+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by geanina-nica

TULAI da repede scrieti HIHIHI

IOANA nu-i minic asa mai faci un printisor ca ai garderoba gata,asa am si eu mai ales ca aici toate cunostintele au obiceiul sa cumpere haine,la botez se dau cadouri nu bani.

soanso in poza e sotul meu, hihhihi, e mai in varsta decat mine cu 20 ani,si tipa e o prietena spaniola.

tulai tu iar am comos-o... da stiu ca nu va suparati pe mine ca ios figura mare,hihihi,zi exact in care poza e sotul tau ca apar mai multi domni bine peacolo!asa zici 20 ani deferenta pai vezi numa asa puteam afla si asta,bune la ceva "gafele mele"
sanatosi sa fiti si sa va bucurati de scumpul vostru Alvaro!Iubirea nu are varsta nu?????

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput