Strumfi de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
aylin_tarcan spune:
va urez si eu noapte buna. azi nu am apucat sa stau cu voi, cu alma maraita cu nasucul infundat si tuse, la ai mei in vizita ca a fost ziua lui tata, cu cautat casa mai mare pentru noi si trece ziua nu stiu cand.
nikole,
gabrielabv, ne-ai lipsit
in joculetul cu elevitul eu nu trag sperante. daca totusi aflu ceva clar, va zic
luna????
lia????
oanabbb, cum e sa nu stii cum plange bebe? ca si mie mi s-a luat de bb2 din cauza de bb1
noapte buna mamici de strumfici
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
oanabbb spune:
MYCKI da...bb meu nu plange niciodata.se culca singur...se trezeste razand in hohote...are si el o hiba!nu mananca!!!!!!!scuipa tot si inclesteaza buzitele.in rest......mare minune de copi;l
fianna spune:
oanabbb stiu cum e sentimetul si eu am patit la fel. Am plecat cu sotul la o cina de caritate pt care am platit o gramada de bani si inainte sa-mi aduca felul principal am fugit acasa sa linistesc copilul. M-am intor apoi la restaurant am rugat chelnerul sa-mi aduca si portia mea ca doar platisem si pana sa mi-o aduca a sunat iar telefonul de n-o auzeam pe maicamea de atatea urlete. De atunci nu mai iesim nicaieri mai mult de o ora!
oana sanatate lui iosua, sper sa fie bine! Si eu m-am confruntat cu aceasi problema dar nu a fost nevoie de operatie.
Mirela, si eu am planuit sa merg la piata dupa cele mai urate legume. Taica-miu zice ca alea sunt cele mai sanatoase ca alea frumoase sigur sunt lucrate sa arate asa. Apropos de abdomene, mie doctorul mi-a zis ca de la 6 saptamani dupa operatie puteam sa incep orice exercitiu fizic. Dar eu fiind mai lenesa nu am lucrat nimic, si oricum nici nu-mi plac. Asa ca acum poti face linistita orice fel de exercitii doresti.
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
oanabbb spune:
FIANNA las ca sunt asa scumpi...ca mai mare placere imi face sa stau cu el!plus ca el de la 8 zile vine cu noi peste tot!vara a satt la terase..acu la restaurant...in vizite si toata lumea nu mai conteneste sa se minuneze de cat este de cuminte.
AYLIN E TAAAAAAAAAAAARE BINE!recunosc........
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikole/nikole.jpg)
nikole spune:
Azi va astept eu cu cafeaua
Sunt f obosita, am dormit 3 ore doar, cu chiu cu vai am reusit sa ma trezesc sa-i fac papa la bebe sa nu-i dau programul peste cap...sau mai bine zis incerc sa-i fac un program.
Nonna, multumesc ptr reteta, mi-am notat-o si eu.
Despre noi...albastrel e bine, creste, are fix 6 luni astazi, 70 cm si 8.700kg.
Nu prea mananca, vad ca asta e o problema generala la noi pe aici, scuipa tot ce se numeste leguma, in schimb sucul proaspat de morcov,mar vad ca il inghite, desi se mai stramba el, dar deschide gurita ptr inca o lingurita.
Oricum ii dau putin si deocamdata doar o masa pe zi, intr-ucat e prima luna de diversificare.
Voi pune si cateva poze la semnatura mai recente, din tara cu noi si albastrel...sa vdeti ce mult s-a schimbat...
Ferice de voi ca aveti piata sa mergeti sa luati legume si fructe mai curate...pe aici nici o piata nimic.banui ca or fi si ceva marketuri cu mancare organica, dar nu in zona in care locuiesc eu...
yoyyy Oanabbb ce patanie cu bebeul tau, insa ce final frumos...
am patit-o si eu, eram in Brasov cu barbatul si fratele, am iesit ptr o ora sa mergem la patinoar.Dupa 15 minute, (noroc ca era chiar langa locul unde ne-am cazat) , tocmai ce-mi puesem patinele in picioare, suna maica-mea , plangand la telefon sa vin repede ca tipa Kevin ca din gura de sarpe, nu-l poate linisti de nici un fel.Am iesit disperata din patinoar i-am lasat pe ai mei acolo, si am fugit sa vad ce are copilul.Cand am intrat pe usa maica-mea si matusa-mea bocite, mi-a sarit inima din piept, si albastrel cu 7 randuri de lacrimi si tipa cat il tine gura.In mai putin de 1 minut, cum l-am luat in brate, a si adormit dragul de eal, a ramas maica-mea masca.
Numai ca eu...mama disperata dupa patinaj, l-am pus in pat, si am fugit sa mai prind 30 minute de zbanguiala prin zapada...dar mi se iarta ca mi-era dor de iernile de la noi!
Nikole,mami lui albastrel
lorinaoo1 spune:
Neata!
Nikole de multa vreme nu ai mai dat tu cafeaua. Mai e cafea de aia braziliana? Astept cu nerabdare pozici cu albastrel Si
pt dolofanelul de sase lunisoare
Multumim de aprecieri
Oanabbb cred ca nu am citit bine, nu plange bebe al tau?
Eu o las aproape zilnic pr Lorinush cu socrela cate 10-15 minute, cand ma duc sa "aerisesc" cainele si sta cuminte. Pt mai mult de atat nu am incercat, sunt, cred, o mama posesiva, nu-mi prea place sa o vad pe socrela cu fii-mea.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
liadorian spune:
Buna dimineata in frumoasa zi de luni!
Nikole, ! Am revazut pozele cu Albastrel al tau si m-am gandit ca a trecut asa de repede timpul, si eu n-am facut suficiente poze cu Una mica. Poate inca vreo 1000, 2000?...
La capitolul lasat copilul acasa, eu sunt norocoasa din doua motive: Una e cumintica, daca e hranita bine pot lipsi si cate 2-3 ore fara sa am surprize; apoi am cu cine s-o las: si D. se descurca foarte bine cu ea, si mama mea mai vine cateodata sa-i fie dadaca.
Lavi, ma intrebai cum doarme matza... In ultima vreme e mai bine, isi face cate un somn de aproape 3 ore la inceput, de pe la 8.30, apoi se trezeste toata noaptea cam la 2 ore distanta. Ceea ce e incomparabil mai bine decat situatia anterioara. Sper ca in timp, incetul cu incetul, va dormi si ea mai lung. Ma gandesc ca pe masura ce va face mai mult exercitiu fizic, va fi mai obosita si poate o sa avem parte de nopti mai linistite.
Am intrat spasita pe forum sa marturisesc ceva - s-a dus cura mea pe apa sambetei! Zilele astea am infulecat la fripturi cu cartofi prajiti, la pizza si la dulciuri de zici ca mancam pentru ultima oara in viata. Ma doare sufletul cand ma gandesc la cantarirea de miercuri dar asa-mi trebuie - si cu sufletul in rai si cu carnatii in pod nu se poate, nu? Incerc sa mai fac ceva miscare, ca si la capitolul asta m-am lenevit.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikole/nikole.jpg)
nikole spune:
Oare daca deschid un club al slabanoagelor se mai inscrie cineva???sau raman singura pe aici?
vad ca toate vreti sa slabiti, desi eu m-am uitat pe listuta aia de pe prima pagina si am in minte niste mame frumoase,niste femei cu forme, apetisante...
multumim ptr urari fetele, acum fug sa-l adorm pe albastrel, mai pe seara pun si poze!
Amethyst spune:
quote:
Originally posted by nikole
Oare daca deschid un club al slabanoagelor se mai inscrie cineva???sau raman singura pe aici?
vad ca toate vreti sa slabiti, desi eu m-am uitat pe listuta aia de pe prima pagina si am in minte niste mame frumoase,niste femei cu forme, apetisante...
multumim ptr urari fetele, acum fug sa-l adorm pe albastrel, mai pe seara pun si poze!
Cu 51kg intru in club?
Sunt obositaaaa, cum o conving sa nu se mai trezeasca la 5:30 sa manance si apoi sa se trezeasca definitiv si irevocabil la 7?
![](bang.gif)
Practic eu dorrm doar intre 23:00-5:00. Si nu imi ajunge!
![](icon_smile_disapprove.gif)
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
lorinaoo1 spune:
Lia logic ar fi ca, in timp, sa-si normalizeze si ea programul de somn. Si cand ai sa dormi si tu macar 6 ore legate, dai de baut
Ame si eu am o problema asemanatoare, adica adoarme pe la 9-10 seara, se trezeste plangand pe la 12-1 noaptea si nu se calmeaza decat la san si apoi la 7-7.30 e fresh. Eu adorm pe la 11-12 si oricum ma trezesc aproape imediat, ca plange ea
Eu nu inteleg faza asta cu trezitul plangand, chestia tine de vreo 2 luni, e dezesperant. Initial am crezut ca e de la tv, ca poate o mai las vreo juma de ora pe zi la tv, dar am aplicat si tratamentul no tv si tot se trezeste plangand. Nu stiu de ce Va dati seama ca e nasol sa adormi si imediat sa te trezesti nauca de plansul copilului. Mai rau imi face, dar nici nu pot sta cu ochii pe tavan sa astept sa planga ea sa-si faca damblaua
Si aplic toate principiile stiute de la voi pt un somnic dulce: nu merge, soro, si pace.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)