Strumfi de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
Amethyst spune:
lia cu Una, ai vazut acest subiect?
Parca ziceai tu odata de alimentatie, ce mancati voi, ce faceti cu cola din frigider, daca ai timp sa citesti uita-te pe ultimele pagini de la subiect, am scris si eu ceva acolo si nu ma repet aici.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Amethyst spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Ame si eu am o problema asemanatoare, adica adoarme pe la 9-10 seara, se trezeste plangand pe la 12-1 noaptea si nu se calmeaza decat la san si apoi la 7-7.30 e fresh. Eu adorm pe la 11-12 si oricum ma trezesc aproape imediat, ca plange ea
Eu nu inteleg faza asta cu trezitul plangand, chestia tine de vreo 2 luni, e dezesperant. Initial am crezut ca e de la tv, ca poate o mai las vreo juma de ora pe zi la tv, dar am aplicat si tratamentul no tv si tot se trezeste plangand. Nu stiu de ce Va dati seama ca e nasol sa adormi si imediat sa te trezesti nauca de plansul copilului. Mai rau imi face, dar nici nu pot sta cu ochii pe tavan sa astept sa planga ea sa-si faca damblaua Si aplic toate principiile stiute de la voi pt un somnic dulce: nu merge, soro, si pace.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
Hmmm, nu stiu ce sa zic fiindca Jasmi nu plange deloc. De ori cate ori s-ar trezi nu plange. Insa ea nici de foame nu plange, e cam ciudat, dar asa e.
Singurele dati cand Jasmi a tipat noaptea a fost de la dinti, i-au iesit doi saptamana trecuta.
Deci tine de doua luni, inainte nu se trezea plangand?
Hai ca ma documentez despre problema sa vedem ce poate fi. Si revin.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
liadorian spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Lia logic ar fi ca, in timp, sa-si normalizeze si ea programul de somn. Si cand ai sa dormi si tu macar 6 ore legate, dai de baut
Sa ai gura aurita, Lavi!! Pai daca ajung noaptea aia, sa dorm 6 ore, cred ca ma imbat eu prima! Noroc ca nu-s rea de somn, ca altfel era jale. D. doarme in sufragerie exact din cauza asta, la el somnul e obligatoriu ca altfel devine nervos rau.
Cat despre trezitul plangand, si Miruna mai pateste chestia asta. Eu imi imaginez ca viseaza aiurea, tresare sau ceva de genul asta. Oricum nu e o trezire pentru "alimentare", ca atunci doar maraie asa, somnoros. Solutia? As vrea eu s-o am...
Ame, cu 51 de kile te inscriu eu in ce club vrei!! Sa le stapanesti sanatoasa si sa nu le inmultesti! Si cu asta gata, declar inchis sezonul la pizza si dulciuri, ma apuc iar de abdomene. (Uite ce motivatie misto am eu sa slabesc!) Iar subiectul acela il citesc de la inceput, chiar de cand a inceput - l-am si votat, cred. Sunt acolo o multime de chestii de bun-simt pe care cred ca multe le aplicam intuitiv, altele discutabile etc. La noi nu stiu cum va functiona AP, pentru ca D. are stofa de parinte dintr-ala mai strict si inflexibil. Nu e el prea subtil cand e vorba de interactionat cu copiii, are niste idei destul de aiurea despre disciplina/disciplinarea copilului mic etc. insa e deschis sa discute idei noi. Am noroc ca iesim la plimbare in 3 si cele 2 ore cat ne aerisim ii tin si-un seminar despre cum ar putea fi educatia Unei.
Tocmai am citit ce-ai postat la AP. Cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Asa, cu titlu de... detaliu: eram vegetariana de vreo 4 ani cand l-am cunoscut pe D., un carnivor notoriu. Acum mananc si eu carne destul de des, desi mereu imi promit ca voi renunta. Mereu de lunea viitoare...
aylin_tarcan spune:
si la mine de o luna jumate alma se trezeste noaptea tipand. cand era mai mica nu se trezea tipand deloc. nici eu nu stiu de la ce sa fie, dar e groaznic. si se trezeste tipand fff des.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Amethyst spune:
Pai lia se poate asa ceva?
In loc sa-l convingi tu pe el, a fost invers?
Sa stii ca am luat 21kg in sarcina si tot am ramas cu 2 in plus dar nu pot sa ma plang. Am slabit pur si simplu din lipsa somnului si a stresului la care ma autosupun din cauza ca sunt perfectionista
Ioana75 spune:
Buna dimineata! A doua zi nu a mai facut febra Smaranda, nu i-am dat decit panadol de vreo 2 ori; sper sa fie si ea rezistenta la boli ca si sora-sa.
Alina/Anya, multumesc pentru urari.
Vivela, la multi ani Davidushului pentru simbata.
Mihaela, la multi ani lui Marius.
V-am mai citit in ultimile zile dar nu am avut timp sa scriu. Sper sa va treaca gindurile negative; sa va zic secretul meu referitor la curatenia in casa, de ce nu ma simt prost ca acum nu fac? Pentru ca nu faceam nici inainte.
A venit mama la mine, cu multe prajituri si sarmale, si sta o saptamina. Asa ca eu nu ma voi cintari miercurea asta, nu are nici un rost.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
mychydutza spune:
oana 3 X b ce minune sa ai un copil care nu plange. vreau si eu o poza sa o pun in rama.
nikole ma inscriu si eu in club.
ioana saru mana! azi andrei marius implineste jumatate de an.ce repede trece timpu asta!
*mihaela*
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
Pai lia se poate asa ceva?
In loc sa-l convingi tu pe el, a fost invers?
Sa stii ca am luat 21kg in sarcina si tot am ramas cu 2 in plus dar nu pot sa ma plang. Am slabit pur si simplu din lipsa somnului si a stresului la care ma autosupun din cauza ca sunt perfectionista
Da, mereu radem ca am facut schimb de vicii - el a inceput sa bea cafea, eu sa mananc carne. Oricum, a-l convinge sa manance vegetarian e o chestie la care nu pot sa ma inham - e o batalie pierduta din start. Am convenit insa ca in alimentatia Mirunei deciziile importante o sa le iau eu, tocmai fiindca el nu se hraneste foarte sanatos. Problema e ca mi se pare schizofrena o situatie de genul - tata mananca fruptura dar Una n-are voie, mama bea Pepsi dar copilului i se interzice. In mod cert va trebui sa gasim o cale de mijloc, astfel incat sa ne simtim si noi confortabil cu stilul nostru de viata, fara sa-i transmitem Unei semnale contradictorii. Partea buna e ca nu ne lipsesc niciodata salatele de la masa sau fructele din casa, fara branzeturi n-as putea trai (face soacra mea un cascaval de te lingi pe bot!), prajeli mancam mai ales duminica, acasa la ai mei, iar D. face eforturi serioase sa se lase de fumat. Per total, cred ca situatia e multumitoare.
Ioana, sa fiti sanatoase! Si mai usurel cu sarmalele alea, ca tu ai inceput lista cu slabitul - pai tocmai tu sa dezertezi? Ca veni vorba de curatenie - am tot vrut sa spun doua vorbe despre asta. Eu nu ma mai deprim din cauza asta pentru ca pur si simplu am decis ca merit sa traiesc. Punct. Sunt si asa obosita, pai cele cateva minute pe care le am libere aleg sa le petrec intr-un mod constructiv pentru mine - stau cu picioarele pe pereti, spre exemplu, ca am circulatia periferica tare lenesa. Fac o baie fierbinte si-mi pun o masca cu argila, sa fiu sigura ca nu vine nimeni sa ma vada cat is de frumoasa si intre timp citesc trei pagini amarate si ma simt si eu bine. Casa o aspir o data in timpul saptamanii, ceva mai superficial, si o data foarte temeinic sambata cand e D. acasa. Si gata!
X-ray spune:
gata am reusit si i-am facut hemograma elisei!nu a plans deloc,am mers pregatita cu jucaria preferata si am schimbat laboratorul,adica nu au chinuit-o .abia astept rezultatul desi stiu ca iar e anemica se vede....
michy sa-ti traiasca flacaul!la multe luni!
ioana ma bucur ca e mai bine smaranda.
nikole abia astept sa-l vad pe albastrel.in arad nu ai mai ajuns...
eu am inebunit in weekand am mancat la prajituri,drept urmare cantarul bate pe loc...vreau sa ma apuc de o dieta disociata,aia 3-3-3 se baga cineva?asa sa am cu cine schimba idei de mancare....jur ca niciodata nu am fost asa "slaba de inger" ca acum,parca nu am nici o ambitie ma enerveaza starea asta....
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
liadorian spune:
Am trimis pe mailul comun link spre poze recente cu Una. Acum ne pregtim de vizita la pediatru, o sa intru mai pe seara sa va povestesc cum a mers. O zi buna tuturor!