Strumfi de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 8
nikole spune:
quote:
Originally posted by ALEXIA2007
oana si eu am incercat borcanasele de la nestle si este foarte incantata de fructele de gradina si eu am avut un soc cand am vazut cat de bine le mananca nu sunt foarte sigura ca sunt sanatoase dar ce sa-i fac cele care le fac eu in casa nu reactioneaza la fel si am incercat diverse combinatii,eu le mai pun si branzica calcica si papa tot
Mirela mamik de ingeras Alexia-Ilinca(20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/
Mirela, indraznesc sa spun ca sunt poate mai sanatoase decat legumele si fructele imbibate cu fel de fel de substante de prin marketuri...
eu am uitat niste ciuperci in frigider de dinainte sa plec in Ro, deci acusi doua luni, si la intoarcere le-am gasit f bine, intacte... daca as forta un pic norocul, le si pot manca....deci...
si eu ma gandesc sa incerc cu borcanase intr-ucat albastrel nu vrea sa manance ce ii fac eu, scuipa si se ineaca, se stramba...
la o adica poti amesteca o lingurita-doua din borcanas cu o lingurita -doua din ce ii faci tu, si incerci asa.Eu asa ma gandeam sa fac daca ma mai scuipa mult cu mancarea "naturala" praparata de mine...
Nikole,mami lui albastrel
nikole spune:
O intrebare si am plecat la culcare.
Cum e branzica asta calcica?Asa o cumparati, gata preparata?sau se face din branza de vaci...mai adaugati ceva sau cum??
fug la culcare ca-s zombie.
Nikole,mami lui albastrel
Nonna76 spune:
Brinza calcica se face prin fierberea a 250ml lapte cu 3,5% grasime impreuna cu 2 pastile de calcu lactic.
Noua Anya ne-a dat o reteta mai buna de facut brinza: se adauga 2-3 lingurite de iaurt la o cana de lapte care fierbe si se asteapta sa se brinzeasca.
Se mai poate inlocui iaurtul sau pastilele cu zeama de lamiie.Tot asa se alege brinza.
Mie imi place cel mai mult cea facuta cu iaurt(am facut de toate felurile).
oanabbb spune:
haideti sa va zic ce.am patit ieri seara!
ma gandesc io asa intr.o doara ca e cazu sa mai ies si io intr.un club,sa ma mai distrez si eu putin.....
zis si facut!tinand cont ca io nu stiu cum suna vocea lu fi.miu cand plange...desi nu a fost lasat decat o data la soacra,si tinand cont ca el doarme toate noptile fara sa se trezeasca pan la 9,10 dimineata de la 2 luni.........il pasez frumusel la 23.00 la soacra si plec la club!!!!
ajung....ma asez pe scaun si.......suna telefonu!copilu meu racnea de zici ca.l taia careva si soacra disparata ma cheama sa.i fac ceva!
ma urc in masina...gandindu.ma la ce e mai rau....ca de...asta nu e copil care plange...si ajung in 10 min la el.il iau in brate si.....TACE!el voia saracu la mami lui!!!!!!normal....ca si io dak as avea de ales.....
asa ca ferchezuita la maxim....machiata si aranjata....slaba nevoie mare...cab de ...suntem la cura....am parcat la mcdrive si am cumparat 2 meniuri,o briosa si o placinta si am plecat cu copilu acasa unde ne.am distrat nevoie mare...acu intre noi fie vb,m.am distrat mai bine decat in club,si ne.am culcat amandoi intr.o maxima fericire!
ps.ambele meniuri erau pt mine...ca sotu a plecat la club..ca de...convocasem toata gasca si nu puteam sa lasam lumea acolo si sa fugim dupa ce noi am dat alarma!!!!!
mychydutza spune:
oana, cum adik "nu sti cum suna vocea lui fitu cand plange?". am inteles eu bine????????bebe NU PLANGE????????asta vrei sa zici??????uau! la noi ne stie tot blocu cand e copilu suparat.cum o fi sa ai asa un copil cuminte? mie andrei mi-a taiat "apetitu" sa mai fac un bebe. cand tipa zici ca il taie cinva imprejur pe viu. vai de creierii mei!
*mihaela*
lialuminos spune:
Bravo tie Oana, si eu am patit-o cu Andrei... la vreo luna si jumatate cautam restaurant pt. botez. Il las frumos cu tati lui, satul, bine dispus si cand ma intorc aflu... se pusese pe un plans, a vomitat lapticul si a trebuit tac'su sa ii dea ce-a gasit prin casa - ceai de musetel! Pt. prima oara a dormit 4 ore, nu stiam ce i-a facut! A fost ultima data cand l-am lasat...
Ashera spune:
Simo, ma bucur ca Matei e mai bine.
Oana, imi pare rau ptr Iosua. Succes si sa treceti usor peste asta.
Ghinetz, succes la diversificare. Si rabdare multa
Lavi, pupam strumfita cea creata .
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni
ALEXIA2007 spune:
NIKOLE eu incerc pe cat posibil ca merg in piata la tarani si sa iau fructe romanesti,nu arata la fel de bine ca cele importate dar nu aspectu conteaza
Ashera spune:
CarlaV, foarte frumoasa Sabina . Si mi se pare foarte mare.
Gabrielabv, poti sa-mi trimiti pls si mie reteta de la ciocolata de casa ? De o luna tot incerc sa-mi fac curaj si sa fac o cioco
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni