Strumfi de iulie-august 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

neata si din Brasov, la o noua zi cu soare

Simo ti-am admirat puiutul nazdravan care m-a amuzat cu noile lui jocuri. Sunt atat de uimitori, cum incep sa inteleaga toate alea!

Mai fetelor ,toate aveti copii cu ochi albastrii? In ultima perioada numai ochisorii albastrii am vazut si eu sunt topita dupa ei

Diana2007 e greu cand catelul are atata vechime in familie, eu am avut noroc cu catelusa noastra, avea doar un an jumate si am dat-o la un var care sta la curte, are 3 copii si se simte ff bine. Cand era Dragos mic baga toate in gura si mi-a facut ascarizi, niste viermi lungi de 5 cm care pe mine m-au socat atunci. A fost cumplit sa vad in olita asa ceva. De aceea te-am intrebat de caine. Sper sa nu fie nici o problema la voi, sau daca e, poate ii gasiti un alt domiciliu

Am avut o noapte super. Medeea a dormit pana la 7,30 dimineata. Stiu ca nu e decat o noapte dar tot mai sper ca asta v-a fi programul in curand.

Azi e miercuri si trebuie sa declar cu durere ca nu am slabit nici un gram. Asa ca la mine puteti pune o bulina neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Gabi, azi e marti...mai ai timp pana maine sa dai jos ceva. Hai! Pun majorete?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Dar pentru ca mi-am amintit de dieta si ca m-am inscris si eu pe lista graselor...Sa stiti ca eu am abandonat nava. Si incerc sa nu ma simt foarte vinovata, ca la un moment dat ma crizam ca nu pot sa fac miscare, sa ma abtin de la dulciuri. Or pentru mine e nevoie de foarte putin pentru a face o criza. Se pare ca stau pe niste sine cam shubrede. Ma bucur insa ca mi-a devenit de acum obicei sa beau cel putin 2 l de apa pe zi. Dimineata, cand ma trezesc beau 1/2l pe stomacul gol. Si in primul rand se vad efecte la ten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Ne-am intors si noi de la control si raportam la 6 luni 6,500 kg si 67 cm. A luat numai 300 gr luna asta. M-a intrebat pediatra cum a primit Dani supa si i-am zis ca i-am dat cereale in loc. N-a comentat, dar de acum n-avem de ales, morcovei si merisoare scrie pe noi. As mai lasa-o cateva zile ca am facut si vaccinul si daca e sa aibe vreo reactie sa stiu de la ce e.

Multumim frumos pentru cafea, Nonna.

Am vazut pozici cu Albastrel si frumoasa lui familie si am ramas muta de admiratie. Am ras la poza cu "Dracula". Nikole, am mai spus dar repet, esti frumoasa ca o zana din povesti, iar puiul tau este cu adevarat deosebit de reusit.

Lia, imi pare rau ca Una are semne de rahitism, sper sa-i treaca repede. Si noi avem o fontanela cat casa, o sa luam si noi toata luna 5 pic Vigantol/zi si daca nu se schimba nimic, ne pasc injectii... Sper ca s-a rezolvat problema cu maseaua aceea.

Felicitari noilor iepurasi! Noi n-avem nici urma de dintisori inca.

cristina26, felicitari lui Ingrid pentru realizari! Ma bucur ca e spre bine cu raceala, ii dai fier pentru anemie?

violentan, sanatate multa lui Laurentiu!

Nico, sa porti sanatoasa pantalonii, felicitari pentru decizia de a sta 1 an acasa cu Andra, cel mai bine ii e cu mama ei.

Gabriela, ma bucur ca ati dormit bine amandoua. Sper s-o tineti tot asa. Si eu ti-am simtit lipsa, doar ca nu prea am mai scris.

jadi, ma bucur ca baietii tai sunt sanatosi si ca mai treci pe la noi.

Mami de Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

da mai fetelor, azi e marti!
se vede ca nu am scapat inca de insomnie, m-am trezit pe la 5 si nu am mai reusit sa adorm pana dimineata

Diane_dum mercic de cuvintele frumoase, da'mie ce dor mi-a fost de voi, nici nu va puteti imagina

Cristina esti tare maiestra la aranjat poze. Tu esti tare pustiulica in poze, nu te intreb cati ani ai ca-mi face rau la varsta mea

Oana si mie imi vine sa abandonez cursa, beam si eu 2 litri de apa pe zi dar acum nici asta nu o mai fac. Ma uit in oglind numai de la talie in sus si gata. Macar de as face niste abdomene acolo si tot ar fi ceva

Vivela e complicata dieta asta, cum sa nu mananc nimic dimineata?! Si atatea oua si carne pe saptamana?Offf!Nu se poate slabi si altfel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.........la amiaz! ce vreme naspa ! vad ca ramanem de carutza cu dintzii! toata lumea are dinti si noi nu! nici in 4 labe nu mergem , nici de tarat nu ne taram..heheh. cred ca trebuie sa-l mobilizez pe bebe !

*mihaela*

Mergi la inceput

Mychy, eu cred ca tr sa te mobilizezi pe tine si sa renunti la "toata lumea are, toata lumea face..."NIMENI nu are bb ca al tau. NIMENI!!!
Nimeni nu se joaca cum el cum o faci tu. Si eu chiar te admir pt asta. Nu merge in 4 labe? Nu-i nimic, merge cu ligheanul. Ai mai vazut tu la cineva asa? Nu are dinti? Da, dar are ochelari de soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Mihaela,sunt alaturi de tine,Aaron nu merge in patreu ,doar se taraste un pic,se intoarce pe burta,si se ridica doar daca il tin de manute...lasa ca mai e timp.
Nikole,super albastrelul,s-a schimbat atat de mult,si are la par..si tu esti la fel de frumoasa.
Eu am un chin cu Iosua,desi nu-l mai doare,cu greu si cu tipete se aseaza pe olita...
A,si eu sunt zombie,dupa trei treziri in doua ore,si apoi la 4 si la 6...de la dinti...

Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Lia o sa se rezolve problema Unei, nu iti face ganduri negre. Sunt alaturi de tine
M-am uitat pe poze si imi plac la nebunie pantalonii www.flickr.com/photos/15329177@N08/2180286128/" target="_blank">astia, de unde i-ai luat?
Bine, si in rest Una e imbracata foarte frumos si e tare ghidusa.
Imi place mult modelul tau de Polly, ca are cadrul pe negru, daca as fi gasit modelul acesta il luam, acum chiar incepe sa-mi para rau de cadrul alb pe care il avem. De, omul nu e niciodata multumit.

Deci, cu surle si trambite incepeti diversificarea? Cand, cand?

O intrebare: care a fost cel mai stupid/absurd vis pe care l-ati avut? -dar sa nu vorbiti de torturi si prajituri

Asta noapte Jasmi s-a trezit pe la ora 16:00, nu ca de obicei si nu mai vroia sa adoarma, pana m-am gandit eu ca poate ii e foame, am mai zis ca ea nu plange si trebuie sa ghicesc
In rest, mananca foarte putin. Poate se pregatesc dintii urmatori.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

hai ca o sa deschidem clubul stirbilor!!!
nici a meu nu se taraste...nu incearca sa stea in picioruse..da nu.mi fac probleme.
in schimb rade in hohote toata ziulica si vorbeste de ma capiaza.

aaa...si sta singur in funduletz.

de dimineata am bagat fo 300gr de prajituri...sa.mi fie rusine...da nu.s ce am....si m.am ingrasat la loc si mi.e ciuda!!!!ma rog..daca.mi place papa!

bb meu a inceput sa pape extraordinar...pt ca de 2 zile i.am bagat borcanele....bineinteles combinate ...fructele cu branzica sau biscuiti de bb de la nestle...etc.
daca nu se poate altfel...mergem pe varianta asta deocamdata.

Mergi la inceput