Strumfi de iulie-august 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Amethyst

Lia o sa se rezolve problema Unei, nu iti face ganduri negre. Sunt alaturi de tine
M-am uitat pe poze si imi plac la nebunie pantalonii www.flickr.com/photos/15329177@N08/2180286128/" target="_blank">astia, de unde i-ai luat?
Bine, si in rest Una e imbracata foarte frumos si e tare ghidusa.
Imi place mult modelul tau de Polly, ca are cadrul pe negru, daca as fi gasit modelul acesta il luam, acum chiar incepe sa-mi para rau de cadrul alb pe care il avem. De, omul nu e niciodata multumit.

Deci, cu surle si trambite incepeti diversificarea? Cand, cand?

O intrebare: care a fost cel mai stupid/absurd vis pe care l-ati avut? -dar sa nu vorbiti de torturi si prajituri

Asta noapte Jasmi s-a trezit pe la ora 16:00, nu ca de obicei si nu mai vroia sa adoarma, pana m-am gandit eu ca poate ii e foame, am mai zis ca ea nu plange si trebuie sa ghicesc
In rest, mananca foarte putin. Poate se pregatesc dintii urmatori.

Buna dimineata! De fapt buna ziua, ca a cam trecut prima ora... Va multumesc tuturor pentru gandurile bune si tie, , pentru floricica. Poate ispitim cu o floare si vremea buna, ca azi ne-a potopit ceata si umezeala si din cauza asta am fost tare morocanoase, si eu si Una.

Sa vedem... Pantalonii Unei au fost cumparati de tati, intr-o vizita in Germania. Cam toata garderoba ei de la 6-9 luni e de acolo. In prima faza m-am gadit ca e pur snobism sa-i cumpar fetei hainutze de peste tari si mari, dar 1. la un calcul sumar am iesit mult mai bine financiar (am prins reduceri foarte faine de sarbatori) si 2. hainutzele sunt toate de foarte buna calitate, comparativ cu ce reuseam eu sa gasesc aici la acelasi pret.

Diversificarea ramane pentru 8 februarie. Am asteptat pana acum, n-o mai fi foc cateva zile. Nu ma cramponez neaparat de data asta in sine, dar nu stiu... parca e frumoasa si o cifra rotunda: 6 luni de alaptat exclusiv... De fapt ma cramponez de cifra asta, ce sa ma tot sucesc atat?

Cel mai stupid vis? Fratele meu in ipostaza de porc mistret, pe malul unui parau, iarna - faceam acolo un fel de corida, el venea in goana spre mine, ca un taur iar eu agitam o plapuma rosie in fata lui. Care va pricepeti sa psihanalizati chestiile astea, va rog sa nu suflati o vorba!!! Nu vreau sa stiu ce inseamna! Am reusit sa-mi construiesc o relatie foarte faina cu fratello in ciuda acestui vis.

Iar la capitolul rahitism, subiectul ramane deschis pentru cine mai e dornic sa-l abordeze. Va rog sa nu luati drept litera de lege indicatiile pe care le-am primit de la medicul nostru - nici eu n-o fac, drept pentru care am deschis o campanie intensiva de adunare de informatii. Nu-mi sunt clare multe chestii - Ca+Vigantol in doza mare e un tratament corectiv (in sensul ca va indrepta si elimina semnele fizice de rahitism) sau doar stopeaza evolutia rahitismului? Pe langa asta, stim toate de la Anya ca supradozarea cu D3 e periculoasa asa incat, prudenta!! Oricum, eu incerc sa-mi fac un dosarelcu informatii si pe masura ce ma edific, va spun si voua ce-am aflat.

Mergi la inceput

Simo, m-au induiosat teribil fotografiile cu Matei - nu numai fiindca e un voinic si-un sportiv, ci si pentru bubitzele alea care se mai vedeau. Mititelul, merita cate un pupic pentru fiecare bubitza! Bine ca-i gata!

Luna, faina vacanta v-ati mai rezervat! Ce pot sa va mai spun?Sa aveti numai zile bune!

Mychy, pai se poate? Ia lasa tu baiatul in pace, ca acusi n-o sa mai poti tine pasul cu el!

Mergi la inceput

Si daca tot am liber la tastat, sa mai spun un lucru. Tocmai am luat de la posta cadoul de 6 luni al Mirunei. I-am comandat de www.librariaonline.ro/autori/barber_shirley" target="_blank">aici cele 6 carti ale lui Shirley Barber - cate una pentru fiecare luna de pana acum. Cartile sunt cartonate, editate in conditii grafice foarte bune, superb ilustrate, cu texte scurte, pe care poti citi in intregime intr-o seara. Nu-s neaparat minuni literare, dar cred ca inainte de nani merg foarte bine. Ce mai, un cadou tare frumos pentru o fetita, spun eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mda, voi aveti dreptate! ia sa las ia baiatu in pace, in ritmu lui. dar stitzi vorba aia: daca omu nu are probleme , isi face!
ghinetz sper sa nu rasucesc cutzitu in rana daca te intreb cum mai merge diversificarea? noi batem pasu pe loc, ca la hora de la moldova.unu inainte si doi inapoi. nu vrea si pace. vad ca ati apelat la borcanele. eu parca n-as vrea inca sa recurg la "solutii alternative". ma gandeam la un moment dat sa incerc cu mere rase + branzik. oare o fi buna ideea mea? pediatra nu pot s-o intreb "intrucat" m-a sfatuit la doversificare de la 4.5 luni. azi iar am gatit piure dar in alta combinatie ,sa vedem ce parere are junioru.

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Diane_dun, multumesc frumos!
Ame, cel mai stupid/absurd vis pe care l-am avut a fost cand am visat ca intretin raporturi sexuale frenetice cu ion iliescu E pe bune, din pacate, nu fac misto!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna fetele,

Am revenit dupa aproape 2 luni de pauza de calculator, in sfarsit avem si noi din nou locul nostru, am intrat in posesia apartamentului nou si incet incet ne-am asezat.

Noutati: peste o saptamana si 2 zile ma duc la servici si deja ma apuca toate depresiile si lacrimile, simt ca imi dau copilul, plus inca niste probleme despre care o sa scriu mai tarziu un pic.

Fetita mea papa si ea la 6 si 21:30 laptic si la celelalte mese: 9:30 piure de fructe cu branzica calcica, la 13:30 piure de legume si la 17:30 cereale. Avea la 6 luni 73 cm si cam 8 kg.

Mai nou, plange dupa mami mereu, daca ies din camera plange, daca o las cu altcineva strain in brate plange cu ochii dupa mine, saracuta, casa noua, oameni noi si mai plec si la servici si o abandonez. Mi-e greu de tot.

A, si avem si doua margelute frumoase de dintisori.

Si poze noi AICI
la 6 si 5 luni

Va pup mult de tot

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

merci, nikole, asta intrebam

bravo lia pentru vestile bune! lasa ca se rezolva si cu rahitismul ala!

gabrielabv, chiar mi-a fost . a luat vreo 480 g pana la 5 luni, deci biiiine pentru noi. asa ca am amanat diversificarea pana la 6 luni. acu' iar nu mai papa, dar deja nu mai conteaza.

loredana, felicitari pentru dintisor!

violetan, eu i-am dat eurespal. insa 4 ml de 3 ori pe zi. mi se pare putin 2.5 ml. scrie pe prospect cum e cu doza. si la mine asa iesea la numarul almei de kilograme. e eficient.

si eu eram mereu cu burta pe afara. si salele, normal

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Saliu!

Azi e zi de sarbatoare pt noi, implinim 7 lunisoare Woow, ce fata mare am, nu mai vreau sa creasca
Ca tot veni vorba de somn, sper ca Andra de Nma si Una de Lia au dormit mai bine, ca Lori asta-noapte m-a terminat, nici nu mai stiu de cate ori s-a trezit, a dormit numai la san, daca incercam sa o pun in patutul ei se trezea si incepea sa planga. Asa ca mie imi trebuie azi inca o cafea mare, mai este?
Lia imi pare rau ca ai probleme cu frumoasa Una, iti trimitem niste pupici pt ea si o pt tine. Pozicile sunt f frumoase, cel mai mult imi place cand isi roade talpitzele . Si tare e eleganta ea, mai ales cu fustita scurta . Si noi avem aceeasi problema cu hainutele. In Iasul asta prapadit gasesc numai turcisme de alea comune si daca gasesc ceva frumos sunt scumpe in draci si nu ma apropii de ele.
Claucia e tare frumoasa Alessia , mi se pare mie sau seamana cu tati?
Felicitari pt noii dintisori si pt posesorii lor

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

simo ce adorabil e matei... asa cu bulinele lui,e superb!
nikole fara cuvinte o famile frumoasa,am vazut din poze ca s-a simtit bine la noi sotul tau.imi pare rau ca nu ai ajuns in arad cu siguranta ne intalneam.
cristina26 ingrid e fata mare deja,nu plange dupa dinti,valabil si pentru michy nu stiti ce va asteapta(nu obligatoriu).azi noapte la 12 eu stateam cu elisa in brate dupa ce a plans de s-a invinetit,nu putea manca cand ii bagam sanul in gura incerca sa traga si o apuca plansul de durere,i-am dat cu lingurita ceva...e groaznic sa iti vezi copilul flamand si ca nu poate manca....s-a mai linistit dupa 2 ml de nurofen dar era fff maraita de oboseala asa ca a adormit la mine pe burta.am stat asa nemiscata pana la unu noaptea,intepenisem acolo.cum o puneam jos cum urla...pana ies ca lumea dintii astia afara e jale frate!
lia am admirat-o pe miruna este o domnisoara superba,mi-au placut fff mult si tinutele ei,imediat se vede cand ceva e adus "de dincolo".si eu tocmai am primit niste hainute superbe din suedia,multe sunt pt varsta de un an(sacou din catifea mov elastic,e demential,numai o mamica de fetita cocheta ma intelege).fff fain si cadoul pe care l-ai luat,eu si am ceva povesti daneze si inca o nationalitate,ii mai citesc elisei cand e pe cale sa adoarma,le savureaza,sper sa fie la fel si mai tarziu
nico lasa ca ai timp o viatza sa lucrezi...
deni ma bucur ca sunteti bine,poate iti mai faci timp sa mai scri cateva randuri,chiar imi era dor de postarile tale
michy copii cresc in salturi si cu siguranta vor face de toate,asta nu inseamna ca au ceva neaparat.deobicei inaintea unui salt inainte este un regres,adica o saptamana de apatie parca,poti sa ai surpriza ca intr-o saptamana sa se ridice fara sa mearga in patru labe.asa sunt ei ca si oul kinder habar nu avem cand ne mai incanta cu ceva.elisa are 7 luni si jumatate si abia acum isi ridica fundul cand sta pe burtica si se sprijina in nas,dar habar nu are sa se intoarca de pe burta pe spate ramane acolo ca o placinta si asteapta sa o intorc eu.ea sta pe spate si se joaca cu jucariile ore,sau in fundutz(aici intr-adevar sta ff bine) ...e un copil mai pasiv ii place sa studieze fff mult,sa comunice cu cei din jur prin orice forma, dar e o puturoasa ....dar o ador

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Aylin, nu zici tu rau - trebuie sa pun binele in fatza, ca asta conteaza. Cum se simte Alma? (Mai sa stii ca am umblat intr-o zi toata Suceava asta mica sa caut niste basmalutze frumoase pentru Una si ... nik! Tot la un batic din tinerete am ajuns, dar am zis ca-i bun si ala, nu m-am lasat pana n-am imbrobodit si eu fata!)

Lavi, o cafea mare la tine!! Cu frisca, ciocolata si tot tacamul, fiindca noi am dormit azi-noapte!!! Numai trei treziri pentru papa, la 7 era fresh dar si eu ... parca sunt alt om. Cu siguranta n-o sa-si faca Lorinutza un obicei din trezirile astea, poate o supara gingiile si se alina la san.
Fusta aia scurta e un scandaaal! Una a primit-o cadou de la niste prieteni, nu-mi venea sa cred ca fac astia hainutze asa "dezmatate" pentru copii asa de mici. A sarit taica-su pana in pod cand a vazut-o, da' s-a consolat rapid

Claucescule, welcome back! O scumpa Alessia!

Mergi la inceput