Strumfi de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Amethyst spune:
lia eu nu consider deloc snobism, la preturile de aici gasesti acolo marfa incomparabil mai buna si mai frumoasa, mai ales pentru fetite
Foarte amuzante visurile de pana acum, am ras lia, e nemaipomenit!, dar nu stiu sa interpretez, de fapt nici nu cred in asa ceva. Si cel cu iliescu e super.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lorinaoo1 spune:
Sa nu uit: Olgutza
Nikole ce ochios e Albastrel si ce par carliontat are
Oana si noi am facut o pauza de la solide, azi e a treia zi. Sper sa manance cu pofta maine. Aseara mi-a tras mana in care aveam un mar si a reusit sa muste o bucata cu tot cu coaja, s-a si inecat. Pai asa, la fructe intregi se arunca, dar la piureuri
Si eu ii mai las o lingurita in manuta ei, dar o trec si prin piure, si asa o mai pacalesc, sa vezi ce tot clemfaie la ea... Dar mai mult de 4-5 lingurite nu merge. Sunt curioasa maine cum primeste papica.
Si daca tot incepem o noua luna, punem si noi, spre vizionare, ultimele ei pozici.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
lorinaoo1 spune:
Lia vai, vai ce cucuie o sa aiba dl. D cand va ajunge Una adolescenta si la ce hainute minuscule o sa poarte ea
Simo e scump tare Matei, chiar daca are bulinute, iti vine sa-l mananci. si ce frumos se stie el agata de bratul lui tati
Deni chiar ne era dor de tine. Dodo e baiat mare, ce mai tura-vura. Sa ne mai tii la curent cu progresele lui si mai vino pe la noi cu umorul tau molipsitor.
Alina.a nasol cu dintii astia, of, of.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)