Strumfi de iulie-august 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

`neata!
violeta eu pt tuse i-am dat andrei ambroxol. eurespal i-am dat lui alex, dar cand era mai mare si isi facea efectul. stiu ca e rau la gust. ambroxolul e gustos. eu cand a faost racita andra i-am mai dat vit c picaturi. sanatate multa!
cristina felicitari pt mersul de-a busilea. vreu si eu, dar andra cu greu se taraste. tare imie teama ca o sa mearga direct in picioruse(la alex asa a fost).
luna ma bucur ca ai mai trecut pe aici. acum mai vomita adelise?
oana nici noi nu avem dintisori.
loredana felicitari pt dintisori.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc mult, nico !

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by valen

Nikole, ti-am admirat baiatu' si m-am indragostit de el. Il pot compara cu Matei al lui Simo care este la fel de reusit si sunt convinsa ca vor frange multe inimi in viitor.

www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Valen, tu dai tarcoale la alti baieti...Bine ca ai doua fete, dar nu uita, pe Sarah mi-ai promis-o mie pentru unul de-l meu (are de unde alege). Ca eu ma declar iremediabil indragostita de ea. Si de aia nu mai fac o fetita, ca daca nu iese ca ea ma supar.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

mychydutza am vazut filmuletul. cand avea alex 2 ani acesta a fost cel mai mare stres al meu. nu aveam inchidere centralizata la masina si el a invatat sa deblocheze usa de la masina. intre timp am schimbat masina.
petra eu stiu ca am glicemia bunicica (la limita inferioara). nu stiu de unde asa pofta de dulciuri. cred ca ne obosesc prea tare copilasii. noroc ca nu raman cu multe kg.
lia imi pare rau ca aveti probleme. pupici sa scapati repede de griji. care e povestea cu stomatologul?
deni ma bucur ca ti-ai facut timp si de forum. sincer nu stiu cum te descurci. bine ca sunt sanatosi copiii.
nonna de ci vei incepe sa mergi la scoala? o iesit orarul cum sperai tu?
gabiarama 47kg? banuiesc ca iezisorii sunt de vina.
nikole tu chiar ar trebui sa primesti toate torturile. am vazut si ultimele poze cu albastrel. frumos foc (dar are cu cine semana).

eu m-am hotarat. stau acasa pana face andra 1 an. initial am vrut sa stau cu ea 6 luni (cu alex am stat 2 ani) dar nu pot sa o las pe bona sa se bucure de primii pasi. vreu sa-i fac eu mancarica asa cum stiu, sa-i dau sa suga cand vrea ea, sa o pupacesc toat ziua. am vorbit cu sotul aseara si .... desi nu stam super cu banii o sa mai stau acasa. in schimb voi renunta la bona. printre picaturi voi mai face cate un proiect, macar sa-mi fac si eu bani de buzunar.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by loredana_76

Buna.Intru sa va spun ca avem si noi primul dintisor si sta sa apara si al doilea.
Oana (Ghinet),am citit ca stati cam prost cu diversificarea,de fapt cu deschisul gurii si vroiam sa-ti spun sa incerci sa-i dai si lui o lingurita in mana.Cu David asa mai fac cind nu vrea sa manince,si el incearca sa bage lingurita lui in gura si atunci hap,mancarica in gurita.Si asa maninca cu drag si spor.Incearca.

Loredana ,mami de David Alexandru 16.07.2007

poze[http://community.webshots.com/user/loredana76100]

Loredana, multumim mult. Incercam si asa. Adica rotim linguritele. Cand o vrea el pe ce portocalie ii dau eu cu cea de inox, apoi facem schimb...tot asa.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata.

Nico, multumim de cafea, f buna. E buna si asta virtuala, ca azi sar peste aia reala, ca am racit si am bagat niste oscillo.

Violeta, Aylin zicea (parca sambata) ca ii da Almei eurespal. Si ea se plangea ca e tare rau la gust. Dar pe forum, fetele care l-au folosit spuneau ca e destul de eficient. Multa sanatate lui Laurentiu .

Noi am vazut ieri in parc papusica mica - Mara (AndraZ) care este o scumpa, mai frumoasa ca in poze .

Ramasesem cu o restanta, sa va zic dieta minune. De fapt nu e nicio minune, dar are rezultate destul de bune:

LUNI - dimineata: o cafea sau ceai fara zahar
- pranz: doua oua fierte tari, o rosie cruda, spanac fiert
- cina: o friptura de vita, salata verde cu ulei si lamaie

MARTI - dimineata : o cafea sau ceai fara zahar si un biscuite
- pranz: o friptura de vita, salata verde cu ulei si lamaie
- cina: o farfurie de supa de zarzavat fara carne, branza slaba de vaca

MIERCURI - dimineata: cafea sau ceai fara zahar si un biscuite
- pranz: telina rasa sau conopida, facute le capac, cu apa
- cina: 2 oua fierte tari, jambon fiert, salata verde

JOI - dimineata: cafea sau ceai fara zahar
- pranz: un ou fiert tare, morcovi rasi, o felie de cascaval
- cina: masline, gref

VINERI - dimineata: ceai fara zahar
- pranz: o jumatate de pui fript, salata verde cu ulei, lamaie
- cina: doua oua fierte tari, morcovi rasi

SAMBATA - dimineata : un castron de morcovi rasi, cu lamaie
- pranz: un peste slab si o rosie cruda
- cina: o friptura de vita, salata verde cu ulei si lamaie

DUMINICA - dimineata: ceai sau cafea fara zahar si un biscuite
- pranz: o friptura de miel sau un gratar slab de pui si un fruct
- cina: tot ce vreti, in afara de paine si alcool

Se tine maxim 2 saptamani, efectele sunt spectaculoase daca e tinuta strict (7-10 kg in doua saptamani).

Eu am tinut cam 10 zile, dar nu foarte strict, mai mancam si cate un grepfruit de dimineata sau o portocala, pe langa cafeaua aia.

Oricum, eu nu sunt pentru regimurile shoc, e destul de dificil sa te mentii apoi.

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

am uitat sa spun ca eu mi-am luat o pereche de pantaloni cu talie inalta, de fapt foarte inalta. sunt foarte incantata de ei. de cand am vazut reclama mi-am cautat. ascumd perfect burtica mea. zilele trecute am vazut si o fusta tot asa cu talie foarte inalta si sper sa imi fac timp sa merg sa mi-o cumpar.
si sa stiti ca eu purtam pantaloni ci talie joasa (cu buricul gol), dar acum nu se mai poate.

poze

Mergi la inceput

vivela am uitat sa dau cafeaua, dar o fac acum. deci va rog sa serviti cat este inca calda

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

quote:
Originally posted by nma

vivela am uitat sa dau cafeaua, dar o fac acum. deci va rog sa serviti cat este inca calda

poze

Nico, scuze, sa nu intelegi ca vreau sa te pun la munca. O vizasem pe Nonna, dar citisem ultima postare a ta si imi ramasesei tu in minte . Clar, neuronul inca nu s-a trezit...shshshshs....

Deci Nonna, multumim de cafea. Si Nico, daca tot ai facut si tu, multumim si tie. Uau, 2 cafele in dimineata asta (una pt mine si una pt neuronul meu adormit ).

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

In primul rand, sanantate la puiuti bolnaviori

In al doilea rand, am inceut cu Matei jocul "unde-i mama/tata si alte rubedenii". Deocamdata se intoarce sa ma caute numai pe mine sau pe tat`su, dar oricum e delicios ce chiuit de victorie scoate cand il gaseste pe cel de care intrebi

In al treilea rand, incearca sa se ridice in 4, doar ca atunci cand ridica fundul lasa mainile si se sprijina in cap si se taraie in felul lui.

Si cel mai nostim, se tine de noi si incearca sa se ridice in piciorute! www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/2243990774/" target="_blank">asa pe etape

Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput