Strumfi de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana2007/Diana2007.jpg)
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by nikole
admirat puiut de Diana2007, care arata superb AICIsi AICI...ma tot chinui sa inteleg ce are in mana dar nu am reusit:)
Nikole,mami lui albastrel
Multumim pt aprecieri, in manuta avea un morcov ! E deja ajutor de nadejde la bucatarie, cu mancatul sta mai prost ...
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Gabrielabv spune:
Aylin esti cea mai scumpa dintre scumpe, chiar ti-a fost dor de mine?Si mie mi-a fost dor de voi si abia asteptam sa reusesc sa vad cat a luat Alma la 5 luni si daca incepi diversificarea. Tare e nesuferit pc-ul meu ca ma lasa cand mi-e lumea mai draga
Nikole ai un copil bun de pus in reclame. Sunteti o familie superba
Diana2007 chiar vroiam sa te intreb nu ti-e frica sa-l lasi pe Victor asa aproape de caine, banuiesc ca pune mana pe el. Eu stau la curte dar am renuntat la caine in ideea ca nu e igienic si pana nu face cel putin 2 ani Medeea, nu cred ca ne luam altul
Lia cu rahitismul ne vom lupta multe , ce sa-i faci nu asimileaza copii astia calciu, cel mai bine e sa-i lasam cat mai mult la soare
pup fetele de noapte buna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana2007/Diana2007.jpg)
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by Gabrielabv
Aylin esti cea mai scumpa dintre scumpe, chiar ti-a fost dor de mine?Si mie mi-a fost dor de voi si abia asteptam sa reusesc sa vad cat a luat Alma la 5 luni si daca incepi diversificarea. Tare e nesuferit pc-ul meu ca ma lasa cand mi-e lumea mai draga
Nikole ai un copil bun de pus in reclame. Sunteti o familie superba
Diana2007 chiar vroiam sa te intreb nu ti-e frica sa-l lasi pe Victor asa aproape de caine, banuiesc ca pune mana pe el. Eu stau la curte dar am renuntat la caine in ideea ca nu e igienic si pana nu face cel putin 2 ani Medeea, nu cred ca ne luam altul
Lia cu rahitismul ne vom lupta multe , ce sa-i faci nu asimileaza copii astia calciu, cel mai bine e sa-i lasam cat mai mult la soare
pup fetele de noapte buna
http://gabrielabv.hi5.com
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
Gabriela, sa stii ca si eu mi-am pus problema cu cainele, cum ar trebui sa procedez, sa-l las sa se apropie, cat de mult, de la ce varsta, etc. Recunosc ca n-am citit prea mult pe tema asta, am facut asa cum am simtit. Cainele, pe nume Chicco, este un membru al familiei (l-am luat la inceputul relatiei cu sotul meu) de 9 ani, a mers peste tot cu mine si apoi cand m-am maritat, cu noi. Este foarte rasfatat (nu asculta comenzi decat cu comentarii si maraieli) dar in acelasi timp foarte inteligent. La inceput nu stia care e treaba cu bebelusul, latra cand il auzea plangand, era foarte agitat, si asta pentru ca i-am limitat accesul, el are voie numai la parter iar Victor are camera sus. In timp, cand Victor a inceput sa fie mai atent, am inceput sa-l duc jos, Chicco l-a mirosit, apoi l-am pus in bouncer si Chicco era tot pe langa el. Intr-un cuvant, au facut cunostinta, au cateva momente pe zi cand il las pe Chicco sa se apropie de V (tot timpul in prezenta mea), recunosc ca-l mai linge pe ascuns mai ales cand e in bouncer dar pana acum n-am avut probleme. Cainele il duc in mod regulat la veterinar sa-l verifice de paraziti dar mai mult n-am ce face... Asta e familia si viata noastra, trebuie sa gasim un echilibru pentru ca tuturor sa ne fie bine impreuna !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
loredana_76 spune:
Buna.Intru sa va spun ca avem si noi primul dintisor si sta sa apara si al doilea.
Oana (Ghinet),am citit ca stati cam prost cu diversificarea,de fapt cu deschisul gurii si vroiam sa-ti spun sa incerci sa-i dai si lui o lingurita in mana.Cu David asa mai fac cind nu vrea sa manince,si el incearca sa bage lingurita lui in gura si atunci hap,mancarica in gurita.Si asa maninca cu drag si spor.Incearca.
Loredana ,mami de David Alexandru 16.07.2007
poze[http://community.webshots.com/user/loredana76100]
oanabbb spune:
observ ca noi am ra,mas in urma cu dintisorii...nu avem inca nici unul.
ce sa zic de dieta noastra.miercuri nici nu ma cantaresc....ca ce.am slabit 2 saptamani am pus in 2 zile la loc!nici nu ma apuc sa povstesc meniurile....
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by cafera
Oare cand se termina reducerile, sa mai vedem si noi LUNA?
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Deci tocmai citeam putin din urma macar sa am putin habar ce se mai intampla si cand ti-am citit postarea m-am prapadit de ras.
Reduceri mai sunt insa nu mai merg in oras. Mai mult pe acasa, prin parc, ocupata cu gatitul si refuzul Adelisei (ca iar ii zic Adelise caci cica nu e bine sa fie strigata in 'nspe mii de feluri ci doar cu un nume) de a manca. Din cauza de frigider stricat am incercat sa-i dau borcanele pe care le-a refuzat, apoi am zis ca macar fructe sa manance si a mancat fara probleme numai ca acum refuza legumele.
![](bang.gif)
Am fost si la controlul la ochi si mi s-a spus ca e prea devreme sa se vada acum un eventual strabism, ne-a reprogramat in mai.
Ne-am facut booking la vacanta in Franta sfarsitul lui mai inceputul lui iunie cand sper sa o cunosc si pe Emily si sa o studiez si pe Madalina sa vad daca o recunosc din liceu (sper sa nu fie tipa cu care am avut o rafuiala intr-a doi'spea
![](icon_smile_big.gif)
In rest...cam cu astea ma obosesc, nu mai am timp de mai nimic.
Va pup pe toate si voi incerca sa vin mai des.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
Vreau sa va spun ca mergem de-a buselea si stam in funduleti singrua
POZA AICI, de gangurit nu prea zicem nimic decat aaaa si brrrrrr, iar dintisori inca nu ne-a iesit. Cu raceala suntem pe sfarsite (sper),in schimb suntem putin anemica.
Luna1 vacanta placuta! Ingrid este ca Adelisa in ceea ce priveste mancarea. Azi mananca ceva, maine nu ii mai place si tot asa. Azi a crezut ca e fata mare si nu trebuie sa bea lapte, ea vroia doar mancare solida avea glume in program.
Diana2007 frumos foc Victor Christian tocmai v-am admirat.
oanabbb nici noi nu avem inca dintisori, deci nu esti singura
Gabrielabv v-am admirat pozele
ddanagh noi am fost la restaurant azi cu fata si domnisoara mea nu a vrut sa stea la masa, iar sinfonia la noi a inceput la restaurat. Apoi unul manca, altul plimba fata si tot asa, pana cand Ingrid a hotarat ca e timpul sa plecam si am iesit cu muzica afara. Noi am stat de la 5:20pm pana la 5:50pm. Voi ce faceti sa ii tineti pe bebelusi preocupati in restaurate? cum de a stat Daria cuminte atat de mult timp?
Nikole ti-am admirat pozele sunteti o familie tare frumoasa
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
alina.a felicitari Elisei pentru cei patru dintisori. Vrem poze cu dintisorii.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
violetan spune:
Buna dimineata, fetelor!
Sunt stresata ca bebe laurentiu a racit. Adica tuseste, fara mucishori (f putini), febra n-a facut, doar tuseste. L-a ascultat dr de familie ieri la plamani si n-are nimic. I-a dat panadol si eurespal de 3 ori pe zi cate 2,5 ml. Oare e in regula? Stiu ca au mai scris fetele de eurespal, dar nu mai stiu unde. Care stiti? E eficient? In cat timp isi face efectul? Mi se rupe inima cand il vad cum tuseste:(. Ieri nici n-am prea dormit, dar nu asta e important.
Pup fetele si bebicii si sa aveti o zi frumoasa si linistita!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
Nonna76 spune:
Cu toate ca nu-s prima azi dau eu cafeaua. de la Moldova primiti?
Luna si Cristina ma bucur ca sunteti bine (si voi si fetele).Asa-s domnisoarele mai cu fite,maninca mai putin.
Noi radem tot.Ii place orice.Ii dau acum si iaurt(de la Campina ca de la Napolact nu i-a placut).
Deoarece se trezeste des noaptea(la 2 ore) am zis sa-i dau seara inainte de culcare cereale. Credeti ca s-a trezit mai rar-nu....Mai des.Si sa nu credeti ca nu a supt.
Acum e treaz(ca doar el mi-a dat trezirea) si vocifereaza in bratele mele si da cu picioarele in tastatura.
Dar tot mi-e drag de nu mai pot.Cind ne iubim sta cu gitul intr-o parte sa-l pup pe gitutz si ride chicotind.
Cam atit de la noi ca doar am mai scris si ieri.
Toate cele bune si trimitem putina pofta de mincare la prietenii stumfi care au nevoie.