Strumfi de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
mychydutza spune:
petravad k ramanem in contiuare colege de suferityza! unde-s doi puterea creste!
nikole frumoase poze. ce par bogat are albastrel! si nenea asta simpatic din poza asta cine-i?joerje clunei?hehe
asta e afishu de la Drakula reloaded?
*mihaela*
mychydutza spune:
ia uitatzi aci www.dob.ro/TV/53/Dacia-Perplex" target="_blank">grija parinteaska.doamne fereste!
*mihaela*
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
lia, te asteptam de la pediatru!
Am venit! Lucrurile stau asa cum ma asteptam - Miruna are ceva semne de rahitism, coastele ii sunt un pic evazate - deci pot de acum sa ma otravesc in continuare, la baita, pipaindu-le. O sa ia 10 zile calciu gluconic+10 picaturi de Vigantol, apoi doar cate 5 picaturi de Vigantol zilnic. In rest toate bune si frumoase, e o grasana de 7.750 - deci a reusit sa ia 400 de gr. in ultima luna si, dupa graficele doctoritei noastre, e inca in avans cu aproape jumate de kil. Ne-a recomandat sa incepem diversificarea cu legume si sa introducem repede cereale si fructe, cu accent pe branza calcica din cauza rahitismului. Despre dintisori mi s-a spus ca trebuie ingrijiti de pe acum, poate nu neaparat periati cu periuta de dinti, dar curatati bine - cica ar exista un dispozitiv asa, ca un degetar care se poate folosi. Mesele de noapte raman in schema, se pare ca nu-s un pericol pentru dintisori.
Partea buna e ca Una n-a mai fost asa de salbatica prin lume, a vazut destule fetze noi si n-a mai bazait ca pana acum. Ba chiar a socializat cu un baietel ceva mai mare decat ea!
Foarte frumos am scris, sa-mi fie de bine! Nu stiu cat de utile va sunt informatiile astea dar poate mai e cineva intr-o situatie similara si facem schimb de experiente...
In alta ordine de idei: tovarasa Gabi Arama - un pas in fatza si faceti-va frumusel autocritica! Da' se poate?! Cate kile dupa cate sarcini???? Da' e posibil asa ceva?! Ne crapa aici maseaua de invidie, ca sa fiu precisa mie-mi crapa. Dar asta e alta poveste, o sa v-o spun altadata. O poveste nasoala, cu stomatolog, eu in scaun etc. etc. etc.
ALEXIA2007 spune:
liadorian imi are rau pentru voi,sanatate multa Mirunicai!
mychydutza e tare faza, reclama la Dacii,daca a fost adevarat e tragic
cafera spune:
Alexia 2007, felicitari pentru dintisor! M-ai omorat cu hainutele. Sunt superbe ca si supermodelul!
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
jadi spune:
Salutare la toata lumea!
Eu astept sa plec spre casa asa ca mi-am invins lenea si m-am gandit sa scriu un pic pe aici.
Nu am prea multe sa va zic, Dodo creste si ma minunez de el de fiecare data, din pacate petrecem prea putin timp impreuna, dimineata un pic, seara si mai putin. Deja are 3 mese principale, am plecat la servici pe 4 ianuarie si avea 2 mese dar cum refuza lapte praf de orice culoare si biberonul de asemenea, am fost nevoita sa introduc iaurtul cu o saptamana mai devreme, asa ca lapte ziua nici un strop. Ce suge la culcare si peste noapte adica in jur de 5-6 dimineata ca la 8 cand se retrezeste nici san nu mai vrea, stie el ca vin fructele. In weekend in schimb compensez si ii dau san cat de des vrea!
L-am vaccinat si eu de 6 luni la 7 luni . Si de fapt nu eu l-am vaccinat ci Alina ca era o imbulzeala la Medlife duminica trecuta sa ca am apelat la caritate .
Sta binisor in fundulet dar mai aluneca pe parti si vad ca ar vrea sa o ia la picior dar inca nu reuseste sa ridice mainile ci doar fundul. La 7 luni avea 7.900 kg si lungime nu stiu dar eu ma declar super multumita. In continuare are niste ochi nedecisi ca si culoare, caprui sigur nu sunt. Un carliont pe frunte si blondut desi as zice ca la piele nu e asa de alb, cred ca o sa faca pielea lui Vlad mai maslinie si iarasi sunt multumita ca la Vlad nu bag de seama cand se bronzeaza, pe cand eu trec prin diferie faze de rosu si bronzata vin doar de la turci .
In weekend chiar nu am cum sa scriu, a stat mama cu noi pana vineri dar gata boieria, a venit socrul si mi-e nu stiu cum sa ii pun ambii copiii in brate si nici el nu se inghesuie asa ca ma descurc si eu cum pot. Cu toate astea am facut ieri o praji de mere.
Nu tin regim, am incercat sa ma menajez la servici si sa mananc mai nimic si m-a apucat o durere de stomac asa ca mai astept pana trec perioadele de stress si apoi vad eu ce fac. De altfel pana la 1 an nu ma stressez cu greutatea ca asa am slabit si data trecuta. Si nici cantar nu mai am, a cazut un cuier pe el si s-a spart ecranul iremediabil.
Cu sanatatea stam bine, nu a mai patit niciunul nimic desi Dodo horcaie in continuare. Alina mi-a zis ca e ok la plamani si o cred ca nici mie nu mi se pare ceva pulmonar asa in nestiinta mea. Sa vedem de unde pescuiesc un orelist bun sa vedem ce ne zice de amandoi copiii.
Si cam atat, ca se vede ca nu am antrenament de forum!
Si fara suparare, nu mai citesc ce e din urma, am pierdut capitole intregi dar cand voi avea starea de spirit sa recuperez poate le voi lua la rasfoit. Sunt o femeie ocupata dar inca mai tanjesc dupa perioadele cand eram libera si faceam multe alte lucruri. Acum sunt constienta ca nu trebuie sa ma plang prea mult, menirea mea e sa ii cresc fara griji desi asta inseamna multe sacrificii atat din partea mea dar si a lor.
Si vreau si eu in concediu dar mai e un pic pana in iunie .
Deni & Vlad & Tudor
ddanagh spune:
Tot tu vrei concediu? Tu ai mai fost si in vara asta. Lasa si pe altii. Eu n-am fost nicaieri in sarcina. Si sunt si eu stresata - ca doar stau acasa. Glumesc.
Imi dau seama cat iti e de greu. Serviciul cu stres e mare belea.Ma bucur , in schimb, ca baietii sunt bine.
Iti trimit o floricica pentru bine dispunere. Oricum ajungi acasa, iti vezi baietii si tot stresul de peste zi dispare. Apare altul
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea
ddanagh spune:
Noi in weekend am fost pentru prima oara cu Daria la restaurant. Am stat la nefumatori intr-un restaurant cu specific taranesc. Ne-am simtit tare bine. Ne-am dus pe la 7,30 cu gand sa ne intoarcem la 9-10, insa , am fost un pic parinti denaturati si ne-am intors pe la 12 noaptea. Daria, dupa un concert in aaaaaaa minor si eeeeeeee major a adormit scumpa de ea. Asa ca noi am profitat.
A fost mai rau pentru fumatori ca faceau naveta afara sa fumeze. Insa asa fumau si ei mai putin.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea
Nonna76 spune:
Am reusit si eu sa citesc din urma (in viitorul apropiat sigur nu voi mai reusi).
Astazi am fost la scoala-parca mi-a venit cheful de mers la servici.Sper ca va fi bine.Daca se descurca fetele cu program mai lung ca mine sigur ma voi descurca si eu. Trebuie sa-mi organizez timpul ceva mai bine.
Am fost la coafor si m-am "aranjat" putin.
Am citit din urma dar nu mai retin mare lucru.
Ma bucur Jadi ca ai mai intrat pe la noi(mi-era dor de postarile tale).
Si eu am mai calcat pe-alaturi cu dieta saptamina asta.De fapt eu nu tin dieta ci doar maninc ceva mai putin ,mai putine produse de patiserie,si mai putin seara (nu-mi reuseste mereu).Am facut si eu un tortulet/prajiturica in weekend-ul asta.
Aerobicul insa imi face bine.
valen spune:
Nikole, ti-am admirat baiatu' si m-am indragostit de el. Il pot compara cu Matei al lui Simo care este la fel de reusit si sunt convinsa ca vor frange multe inimi in viitor.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie