Strumfi de iulie-august 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

fetelor, ce a fost cu weekendul asta? vreti sa va zic ce am eu in frigider acum? cate tipuri de torturi?

ioana, ma bucur tare ca e mai bine sma. o sa vezi ca e ca miruna!

lia

alina.a, sa ne zici rezultatele analizelor! tinem pumnii!

mychy, sa iti traiasca feciorul!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

petra am declarat acest weekand de epidemie....de dulciuri...
mai dar poze pentru albumul comun nu mai trimiteti?ma duc sa vad daca e ceva pe mailul comun si sa o vad pe una.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata!
Am citit pe diagonala...

Nikole am vazut poze cu Albastrel si sunteti foarte, foarte frumosi!!!

Noi am inceput weekendul asta sa mancam cu lingurita si parca nu m_a mai scuipat asa de tare..cred ca suntem pe calea cea buna!
Ioana super tare faza cu curatenia! Mare dreptate ai!

Cu dieta e ok zic eu, mai vedem miercuri, de maine ma duc la sala de doua ori pe saptamana sa lupt cu gravitatia! Alina.a eu fac o cura disociata dar nu stiu cum e 3-3-3...A mea e: Luni: fructe; marti: carne; miercuri: lactate; joi: feculanti; vineri: legume..si in weekend ce vrei tu!

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mada asta de care zic eu e in felul urmator:3 zile legume si fructe,3 zile produse din carne,3 zile lactate.4-5 kg pe putin ,asta in fct si de ce produse mananci in zilele astea...

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

oaana imi cer scuze ca am inversat numele baietilor

aylin sa se faca bine cat mai repede broscuta!
eu vreau sa stiu cate tipuri de torturi ai si de ce asa multe si daca imi trimiti si mie unul cu ciocolata

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Am chinuit copilul degeaba cu tot felul de solutii la cuc. si am plans si m-am condamnat degeaba ca i-am facut ceva rau...are infectie urinara cu colibacil...acu ma intreb de ce a facut-o,infectia...

Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by alina.a

mada asta de care zic eu e in felul urmator:3 zile legume si fructe,3 zile produse din carne,3 zile lactate.4-5 kg pe putin ,asta in fct si de ce produse mananci in zilele astea...

povestea noastra...

Aha ,inteleg...eu cred ca prefer sa schimb in fiecare zi categoria de alimente pentru ca mi se pare prea lung 3 zile aceeasi chestie...parca mi_e mai foame !
Oricum efectele sunt cam aceleasi cred! Mi_e imi plac curele disociate ca poti sa mananci cat vrei...numai mere/gratare/salate/etc.. dar cate vrei!

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria1111 spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

si la mine de o luna jumate alma se trezeste noaptea tipand. cand era mai mica nu se trezea tipand deloc. nici eu nu stiu de la ce sa fie, dar e groaznic. si se trezeste tipand fff des.

broscuta gargarita

Mamicilor cu bebei care se trezesc noaptea, eu zic ca nu e motiv de ingrijorare daca nu se trezesc in mod regulat mai des de o ora si daca adorm repede la loc. Dora mea si acum se trezeste plangand din 2/3 ore in 2/3 ore, nu neaparat sa pape, ci poate ca viseaza urat sau ca nu stie inca sa doarma mult continuu. La bebei ciclurile de somn (lent/profund/paradoxal) sunt mai scurte decat la adulti si s-ar putea ca orice mica schimbare in mediu sau orice zgomot la sfarsitul unui ciclu din asta de somn (care tine cam 1.5-3 ore in functie de copil) sa ii trezeasca si lor sa le fie un pic greu sa adoarma la loc. Am citit ca e bine sa ii dai copilului posibilitatea sa adoarma singurel la loc, sa nu sari sa-l ajuti la primul scancet (ca de multe ori poate doar viseaza ceva si pe urma intra din nou, automat, in noul ciclu de somn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

Salutare!Astazi dau de baut,aseara nu intelegeam de ce Alexuta mea este cam maraita prin somn nu vroia sa deschida ochisorii dar voia doar in brate cand surpriza dinimeata am dat de un dintisor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ame, trimit, ca am si cu ciocolata si cu...si cu...si cu....

maria, alma nu se trezeste la 2-3 ore. se trezeste si la juma de ora. mai putin in ultimele 2 nopti. sper sa ii fi trecut perioada.

broscuta gargarita

Mergi la inceput