Strumfi de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
nma spune:
salutare
vad ca sunt multe mamici care se plang ca se trezesc strumfii o data pe noapte si la ora 7 sunt fresh. pai eu ce sa mai spun ca andra se trezeste la 12, 2,4,6 si la 7 e fresf. e drept ca la 9-10 trebuie sa o culc. sunt foarte obosita. sper sa ajungem la stadiul trezit doar o data pe noapte. mai mult nu sper caci alex s-a trezit pana la 2 ani.
si andra se trezeste plangand. am ajuns sa cred ca e normal. e vesela doar daca sunt langa ea in pat. fata asta nu suporta sa ramana singuta nici macar 5 min. mereu trebuie sa fie un adult pe langa ea. cum iesi din camera plange. nu cred ca am sanse sa o invat sa doarma singura in camera prea curand.
am vazut poze cu albastrel. sunteti toti trei foate frumosi.
o sa imi fac timp sa intru si pe adresa comuna sa o vad pe una si sa trimit si eu poze pt albumul comun.
petra si eu vreu un tort. nu stiu ce e cu mine ca nu pot fara dulciuri. acum beau apa plata cu lamaie si mananc ciocolata. am crezut ca daca termin dulciurile din casa nu mai mananc, dar nu. ieri mi-am mai cumparat o tura.
oana pupici sa scape repede de infectie.
mirela felicitari pt dintisor.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
poze
Ioana75 spune:
Mada, si mie imi place dieta disociata tot pentru ca poti minca oricit. Acum nu am putere sa ma tin de ea (o saptamina imi doresc, nu mai mult), poate peste vreo luna, sa vad cum evoluez.
Petra, ziceai ca ai frigiderul aproape de serviciul meu?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Ioana75 spune:
Am vrut sa scriu asta de saptamina trecuta, cind vorbeati de intorsul la serviciu: bravo celor care au sotzi care cistiga asa de bine incit sa traiti doar din salariul lor. La noi nu e cazul; ma duc sa-i spun sotului sa ceara marire.
Amethyst spune:
Ioana, adica nu-i suficient ca a venit mama ta?
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Ioana75 spune:
Ame, oricit as minca, loc de o felie de tort gasesc intotdeauna.
Vivela spune:
'Na ziua si de la noi.
Ioana, , multumim de urare.
Mirela, felicitari pentru dintisorul Alexiei .
Mamii, felicitari si tie pentru dintisori (wow, 6...). Ce mai face Alex? Nu ne mai arati si tu niste poze cu el?
Si David se mai trezeste noaptea urland. Evident, eu sar ca arsa, ma gandesc ca i s-a intamplat ceva ...de multe ori, cand ajung langa el, trage un partz si se linisteste .
Vad ca iar vorbiti de dieta...subiect delicat week-endul asta. Cred ca e vorba de o conspiratie pusa la cale impotriva noastra . Nici eu n-am facut exceptie, am bagat dulciuri in mine de parca erau ultimele de pe pamant...
Si cum vad amatoare de diete shoc, cand o sa gasesc putin timp liber ca scriu dieta pe care am tinut-o eu acum vreo 5 ani timp de 2 saptamani, in care am slabit 6 kg. Si nu m-am mai ingrasat de atunci.Mi-a placut sa o tin pentru ca era relativ variata si n-am avut deloc senzatia de infometare. Sa-mi spuneti numai daca o vrea cineva, sa nu o scriu degeaba
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
Amethyst spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Ame, oricit as minca, loc de o felie de tort gasesc intotdeauna.
a fost sotul meu ieri la ikea si mi-a adus un tort din ala Almondy, l-ai incercat?
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
ALEXIA2007 spune:
Multumesc fetelor pentru felicitari pana acum am scapat relativ usor, sa vedem de acum incolo.
CarlaV spune:
Oameni buni, vorbiti de torturi si eu n-am nimic dulce, nici n-am avut timp sa mananc ceva pe ziua de azi! Am fost atat de lenesa incat nu mi-am miscat fundul din masina sa-mi iau prajituri in drum spre serviciu si acum sufar in tacere .
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Vivela spune:
Nici n-am apucat bine sa trimit mesajul de dinainte, ca am si gasit explicatia pentru nereusitele noastre in ale dietei:
"Astazi avem parte de o frumoasa conjunctie Luna, Venus, Jupiter, care ne aduce multa veselie, expansivitate, idei frumoase, optimism, potenteaza latura artistica si ideile creative. Dar nici vorba de dieta in zilele acestea! Asa ca nu va panicati daca patiti ca si mine si cantarul stageaza cu incapatanare".
(textul l-am gasit pe un blog al unei colege de forum, pasionata, din cate vad de diete si astrologie).
Uh, bine ca nu sunt eu de vina , ma incerca un sentiment de vinovatie pentru cele 2 cremsnituri, checul ala de ieri si cele 2 ciocolate de dimineata .
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)