Regasiri (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dolores, da, ii dau lapte de vaca dar numai cu cereale dimineata, alfel nu accepta..cam de pe la 11 luni

daca as avea de capra i-as da si de ala ca cica e mai bun!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

pe euforia este invitata printre altele si bianca brad, se discuta despre sarcini pierdute...si ea cum tocmai a trecut printr-o tragedie de genul asta....

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

DOLORES.....eu le dau.nu le-am dat pana nu am intrebat medicul.mi-a spus ca au voie si cand am ajuns acasa le-am si dat,am vrut sa vad cum reactioneaza.pascal a lins tot,sophia nici nu a vrut sa-l guste.de capra,nu stiu.

dar am si eu o intrebare.oua de ratza au voie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

koko, nu stiu despre oua de ratza...

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

uite de aia va invidiez ca santeti in romani.mai vezi o emisine,o fata frumoasa,auzi una auzi alta,aici e fix nimic la tv.filme vechi si niste emisiuni...sa va mai spun si cum sant "fumeile" de "frumoase"?????mai bine nu,delectati-va cu femeile invitate la emisiunile romanesti,ca ele sant cele mai frumoase....

mai fetelor,sa va zic una.m-am apucat sa scriu o reteta...mi-am dat seama ca nu mai stiu sa leg in scris literele,probleme am avut la legatul lui l de b.eu nu am mai scris demult de mana,numai la computer,clar limba romana nu am uitat-o(cum sant unii care vin din strainatate si nu mai stie sa vorbeste romaneste....sanchi.nu e adevarat!in orice tara ai sta si oricat de bine stii limba tarii respective,nu ti se schimba accentul decat daca vrei sa fii cica cool si sa arati ca tu stii atat de bine o limba straina.am fost intrebata daca stiu sa vorbesc germana,tocmai pt ca nu ma strambam la vorba.mi se pare caraghios,si cui sa-i demonstrez eu ca vorbesc germana?lumii?cui ii pasa?important e ca ma descurc aici si nu ma face mai castoaca sa ma stramb la vorba...aiurea)...revin...tare-mi place sa mai vorbesc....nu,e clar am probleme cu scrisul.ma apuc de scris scrisori.va trimit,trimiteti adrese...sa nu pot lega literele intre el,dar e posibil?aviz VIOLETA....ma ajuti?cred ca incep mai intai cu bastonasele..oricum am ramas cam uimita ce scris urat am tras,si scriam frumos,jur.

Mergi la inceput

ouale de rata, gasca sunt foarte foarte grase..eu nu i-as da...deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by kokorina

vroiam sa o sterg ca am ceva de rezolvat....dar nu inainte de a intreba de DODO.DODO!!!!!tu unde esti????azi nu ai scris deloc.tu erai mai tot timpul prima care ne dadeai buna dimineata!intra si spune-ne ca santeti ok.pupici

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D

Koko suntem bine.Am avut o zi super aglomerata.Suntem franti amandoi(Bodo +io).Plecati la ora 8 intors acasa 18,am facut cativa km pe jos pt hartii,hartii....(pt CNAS -sotul are nevoie de aparat auditiv )
Am citit din 3in 5 revin maine cu raspunsuri si reactii la pozici.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Dolores, io ii dau lapte de vaca. el si suge inca dar ii dau intre mese lapte de vaca sa se obisnuiasca. asta de pe la 1. medicul mi-a zis. si ii dau lapte gras de 3,5 cedra de napolact. tot doctora mi-a zis. cica grasimile din lapte is bune deci nu lapte slab.

de capra nu i-am dat chit ca as avea de unde. langa casa mea sta o tanti cu capre. a papat branza de capra si i-a placut.

Kokorina, nu imi vine sa cred ca nu schiezi. as schia io pt. tine de numa sa stau acolo. sa pui sandokanii neaparat pe schiuri ca e un sport super.

Dolores sper sa fie bine pentru sora ta.

Vio, cum e Mihnea la bunici?

Va pupic pe toate.

dolores astept poze pe mail cu davidutu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Am vazut ca deja au aparut cateva intrebari: peste, lapte de vaca, lapte de capra si oua de ratza.

1. Peste i-am dat Iuliei doar o data de la borcanel. Treaba e ca am avut o data o experienta neplacuta cu niste peste proaspat care s-a dovedit a fi stricat. Il luasem de la supermarket. Eu eram gravida. Si de atunci parca am evitat sa mai cumparam peste proaspat chiar pentru noi, darmite pentru Iulia. Ce-i drept, trebuie sa ii dam si noi peste. Ea de-abia acum a inceput sa manance mai bine, asa ca este momentul potrivit. Ma duc sa bag coada in balta

2. Lapte de vaca ii dau Iuliei la cerealele de seara de acum 2 luni. Ii plac. In curand cred ca o vom trece doar pe lapte de vaca. Sa primim unda verde de la doctorita si incepem.

3. Lapte de capra, nu am baut nici eu. Nu cred ca e momentul acum pentru astfel de experiente.

4. Oua de ratza, sunt destul de grele pentru noi astia mari, darmite pentru ei. Nu vreau sa ii dau, cel putin pana incepe sa ma "injure" bine pe romaneste.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

mi-am luat castronu cu alune in coaja si m-am pus cu burta pe tastatura...

kokorina, da nici la tv nu gasesc spalacitii aia femei mai de doamne ajuta? of, sa ia draga de la noi ca avem, atatea femei frumoase si destepte..ce sa mai, vai de ei!

lasa cu scrisul ca e chestie de exercitiu, glumesti tu, asta nu se uita... e ca sexul (vorba ta) sau mersul cu bicla...trebuie doar sa exersezi..ai vazut daca eu nu am mai exersat in ultimul timp am zis ca am uitat tot da am reinceput sa exersez si parca parca imi revin memoriile de altadata!

mirona am vazut si eu pozele... inutil sa iti spun ca mi-ai facut un dor nebun de zapada si munte!
dodo, pentru tine si bodoganel ( asa ii spui nu?)

Mergi la inceput