Regasiri (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

in legatura cu laptele de capra, am incercat sa caut pe net chestii informate, avizate..nu am gasit..dar am gasit un subiect aici pe forum despre laptele de capra, se pare ca mamele il dau dupa un an si are o puternica influenta pozitiva asupra imunitatii copilului!

aici e subiectul

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Miro Vai ce fain ii la Strajaaaa...dar oricat de superb ar fi fost, bag mana-n foc ca te-ai topit de dorul Karei

Oua de rata.. aici n-am vazut si nu cred ca i-as da nici daca pe gratis mi le-ar da, stau si ma gandesc sa incep sa-i dau oua de prepelita curand, bine fierte, ca si cele de gaina de altfel...

Lapte de vaca, am inceput de pe la 13 luni, d'ala cu mai putina lactoza decat normal, de la President, dar ii mai dau si lapte de vaca specific copiilor intre 1 si 3 ani...inclusiv d'ala cu fructe si cereale...

Dolores imi pare tare rau pt incercarea prin care trece sora ta. de cate saptamani este insarcinata?

Azi am fost la homeopat -pediatru. l-a inspectionat pe Dani si-n gaura c***lui. Asa fericit statea Dani pe masa gol golutz... tare simpatic pediatrul, ba-i canta, ba-l gadala, ba-i dadea ceva in manutza...in fine ne-a dat:
Hepar sulfuris Calcareum 7 ch,/3-5 ori pe zi cate 3 granule - pt tuse
Pulsatilla 9 ch, granule/10 granule o zi pe saptamana - pt imunizare
Labcatal 12.28 fiole pt cresterea imunitatii.
Avem 11.360 si 82 de cm...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Roxana, Miro, ce ma bucur ca e posibil sa marim gasca la vara la Durau. Marani, pazea ca venim. In principiu, noi putem merge la inceputul lui august.

Roxana, eu am intrebat de operatia lui Calin. Imi pare rau ca trebuie sa treceti peste asta. Sunt sigura ca totul o sa fie OK
Si era sa uit ce era mai important. La multi ani, Ana!

Dbunny, tu ai nevoie de odihna acum. Asta-ti mai lipsea, sa aiba Dani mucisori si sa nu puteti dormi bine. Sper sa va treaca

Desiree, saracii de voi. Probleme cu dintii. Rabdare ca trece si asta. Cred ca la toate ne vine randul. Iulia are 4 masele pe teava

Miro, n-am gasit cercelusul. Cred ca trebuie sa scormonesc si in sacul de la aspirator. Pana una alta, ne ducem sa mai cumparam o pereche ca vad ca sunt la categoria consumabile.
Normal ca trebuie sa ne povestesti si tu despre cum va jucati voi si ce realizari/prostiutze faceti. Pana una-alta, spune cum a rezistat Kara fara voi.

Dolores, va tin pumnii pentru sora ta. Sa stea cuminte in pat, sa nu se dea jos de-acolo decat la WC. Asculta la mine ca am trecut si eu prin ceva asemanator, de m-a pus doctorul sa nu ma misc din pat toata sarcina. Cred ca daca putea ma lega

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara gasca,
am culcat pitica ... si deci nu ma ridic de aici pana nu ajung la zi cu cititul si cu raspunsul.

marani pupam mucoasa de bubamara. Sa revii printre noi cand ai timp.
am vazut intre timp pozele de pe flickr - adica - poaza Iuliei. Si apoi am vazut si pozele din mail. Mama da ce operatiune grea. Bagati mai bine pozele pe flickr si puneti-le pe privat - ca tot noi astea regasite le vom putea vizualiza. Si eu sunt de acord cu propunerea de a ramane parola in gasca.
Aaaaa! si mi-am notat ceva cand vizualizam pozele: Roana vazut pozele tale, tortul bengos si sa nu uit sa-i spun cat de mare pare Alex si ca mi-a placut in poza de la locul de joaca, la o fereastra de casuta cand ii sta carliontul stang in vant.
Exact -Angy - si eu la fel am spus - acum stiu de unde vine r-ul din fata Oanei.
Koko sa anunti cand repui pozele in mail sau flickr sau riunde le-ai pune, da?
Alex super pozele de la sanius. Super!!!
dolores sanatate surorii tale. DD s-o ajute. Noi vrem baietel de data asta - insa ... orice e bine venit ... sanatos sa fie. Merci de mesajul cu Bianca - am urmarit cu interes.

quote:
Originally posted by desiree

da mirona?
a ramas cu schiurile infipte in zapada? nu trebuia sa fie deja acasa? hai fata da si tu un buna ziua si dup aia despachetezi!

- nici mult nu mai aveam. O sa va povestesc eu cum am aterizat intr-o gramada de unguri care stateau si priveau partia - ei credeau si in ultimul moment ca ma voi orpi cumva ... na fost sa fie. Si culmea era ca nici nu intelgeau scuzele mele - a trebuit sa le traduca unul care stia si romaneste ... ca dadeau tamp din capete.
iote si la KOKO cum ma striga!!!!
quote:
Originally posted by kokorinape bune MIRONA cand are de gand sa se stranga si ea pe acasa?MIRONOOOOOOO!!!!!!!!!!

asta-mi aduce aminte de baba de care am avut grija prin 99 in germania - ea ma striga "MONOOOO" ... si eu de acolo ... "stereo" ... asa tare ma enerva acel strigat.

si gata - am ajuns la primul meu mesaj - deci oficial - am ajuns la zi cu cititul.

asa ... ca sa nu mai existe dubii si sa nu mai puneti tot felul de intrebari dubioase .... afirm acum sus si tare ca NU cred ca am venit 2 in 1 de pe munte - unul la mana pentru ca sunt eu asa mai defecta, plus ca nu cred ca se va intampla acest lucru asa de la sine ... faa o stimulare ceva. Si 2 la mana ... cu toate ca beam in fiecare seara cate o aspirina efervescenta - asta asa pentru muschi ... sa nu facem febra ... aveam amandoi o febra ... de numa de asta nu ne-a ars. Am punctat o singura data ... asa ca nu cred sa se fi intamplat ceva.

Pe munte a fost super - relaxare, schi de voie, dormit dupa amiezile si apoi iar pe partie pana seara pe nocturna ... si uite asa in fiecare zi. Luni a fost viscol - nu prea vedeai in fata pe unde schiai. Au fost doar 2 partii deschise din 5. Si astea pline de gheata - degeaba au bagat masinile. De marti insa a iesit soarele si era o adevarata splendoare sa schiezi pe acolo. Eu incepetoare stateam mai mult pe partia de incepatori - dar Dani mergea des si pe alte 2 partii deschise. Am fost si eu intr-un an pana sus la Vf. Straja - dar anul acesta am fost sfatuita de sot sa nu o fac - erau partiile pline pline de gheata si ma stie cat sunt de cacacioasa. Asa ca ... eu imi ascult sotul, da?
Intr-o dupa amiaza stiu ca s-a lasat ceata si nu a mai avut Dani chef de schiat, il si durea spatele ... eu nu. Una si buna - am venit pentru schi - hai sa mergem pe partie. Cand sa coboram din cabana - ca un scris - schiurile unui individ erau scurse in claparii mei - deci uzi leoarca ... nu aveam cu ce schia. Asa ca ... am luat partia la pas si am facut ceva poze. Asta e. M-am revansat a doau zi.
De picat ... am mai picat eu ... nu asa spectaculos ca in anii trecuti ... dar faza cu ungurii nu o s-o uit. La inceputul saptamanii era partia libera ... dar cand incepe w/e ... se simte imediat - apar ca din frunza si ca din iarba. Si mai sunt si kamikaze din astia care urca cu masinile proprii pana sus pe munte si apoi duminica ... cand s-o ia la vale ... sa te tii nene la accidente. Numai duminica dinainte de a ajunge noi au fost 22 de accidente - minore, fara victime ... dar indeajuns sa-ti bagi masina in service.
Asa ... si cum va spuneam la finele saptamanii au inceput sa apara ... si erau si multe saniute pe partia de incepatori si multi spectatori ala baza ei ... degeaba le spuneau baietii ca nu au voie pe acolo, sau sa-si mute scaunele in zona mai sigura ... ei insistau sa stea unde era interzis.
Moa ... dupa 3 ani de schi - ce m-am gandit eu - e timpul pentru viteza ... asa ca am cam intrecut masura cu viteza si intr-o coborare ... am evitat un baiat cu placa si o saniuta cu o fetita si am intrat cu brio intr-un grup ce statea la plaja pe scaune din plastic, la baza partiei.
Dupa o injuratura scurta - m-au ajutat sa ma ridic doua trei persoane la care eu nu ma las si replic: ei! vedeti de ce nu e bine sa stati aici, in zona de oprire a schiorilor?
Ei frate - parca le-am dat foc la valize, erau straini si cica nu ma intelegeau. Dadeau din capete tamp si eu mai ca ei - imi venea sa le mai trag si una. S-o luat in schimb un mos cu mine in gura ca cica sa nu fiu ridicola - ca se intampla si la case mai mari sa pice in asa hal.
Ca parca mie imi pasa ca am picat ... nu ca era sa rup gatu unuia - si inca turist in tara straina.
In fine.
Cam asta a fost cu cazatura mea, n-am nimic cu ungurii - dar trebuia si eu sa ma afirm cumva, nu?
Joi seara m-a apucat un dor nebun de Kara si voiam cu orice pret sa plecam - insa s-a tinut Dani tare pe pozitii si am ajuns cum am stabilit - vineri la ora 4.30
Kara s-a simtit super cu mama, nu a plans nici macar o data. Am convenit sa o sun in fiecare zi la ora 20 sa-mi dea raportul. In prima faza m-a cam ranit in orgoliu - cum adica fata mea nu intreaba de noi, nu plange dupa noi si e vesela nevoie mare. Apoi m-am mai gandit si mi-a parut bine ca a fost asa. Daca ar fi plans dupa mine sigur plecam a doua zi acasa. Ea s-a simtit minunat, a fost rasfatata de catre toti, cum e ea si cuminte ... a avut parte numai de laude.
Mama a fost putin stresata, caci avea totul scris la liniuta - orele de mese, variate cu ce ar putea sa-i dea sa pape, borcanele cu papa facuta de mine, borcanele cumparate etc.
O singura greseala a facut - i-a dat intr-o zi la pranz sa pape un borcanel de iaurt de fructe combinat cu carne de pui - insa Kara l-a papat atat de bine - si tot - asta insemnand peste 200 g - deci ADJUDECAT - greseala e iertata. Bine ca a papat ceva.
Mamei ii era teama si de gura mea - ca i-am spus ca nu as vrea s-o iau inapoi slaba. Adevarul e ca nu am cantarit-o - insa mi se pare mai grasuta.
La revedere nu a fost chiar cum ma asteptam eu - deoarece era proaspat trezita din somn si nu a reactionat cum as fi dorit eu - insa noi doi eram clar in lacrimi.

A fost un concediu placut, benefic pentru noi si super distractiv pentru Karina. A invatat si lucruri noi, ne-a uimit la intoarcere, a petrecut super cu bunicii si verisoara ei si chair o sa mai repetam experienta ... fiindca i-a priit.

cam atat - v-am inebunit cu ale mele.
va pup e toate si va multumesc pentru rabdare - celor ce au avut-o citindu-ma.

P.S. tot nu stiu prenumele lui p_onu.
P.S. 2 Nu stiu nimic de Lorym. Cum sta cu examenele? Ce mai stiti de ea?
P.S. 3 Teme ale zilei:
lapte de vaca inca nu ii dau - poate dupa ce incerc si o formula junior de pe la 1 an jumate. Lapte de capra ... inca nu, poate dupa cel de vaca.
peste ii dau cand imi amintesc - din motive de neplacere. Ii dadeam insa o data pe saptamana ... pana sa ma prind ca nu-i place si basta.
oua de rata - la fel NU. Abia papa ou de gaina si ala bine bine amestecat in legume sau spanac.

no - cam atat. v-am pupat

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Gata, i-am culcat, am reusit intr-un final

Deci...vazut poze. Si pe ale Mironei de la Straja( misto rau e acolo, peisajul parca-i de basm), si pe ale Kokorinei( are Sophia niste ochi.....te baga-n boala, iar Pascal cu pampersul ala in cap....e mortal). L-am vazut si pe Octavian al Roanei- tu n-ai avut poze pe la fulguleti, ca parca nu l-am mai vazut pe piciulica, sau l-oi fi vazut bebe mic de tot? Am vazut si pozele Alexandrei, cele de la sanius, dar nu l-am vazut pe Mark intre gaini. Poti sa le mai pui iar, te rog?

Stati asa putin: pozele trimise pe mail sunt ale Roanei, da? Sper ca nu incurc borcanele.

Dolores, ce mai face David? Numai bine surorii tale , sa fie bebe bine.
In legatura cu laptele , nu i-am dat de vaca ptr ca inca ii mai dau praf, in ideea ca ma voi descurca mai usor in spital, dar imediat dupa ce trecem si peste asta, il trec pe lapte de vaca, doar suntem baieti mari, nu mai suntem bebelusi Mie imi aduce cineva de la tara lapte de vaca ptr fete si tot din acela ii voi da si lui Calin.
Laptele de capra stiu ca-i mai gras, o singura data am baut si eu, e bun, dar totusi sa nu fie cam gras ptr ei, eventual da-i intai de vaca si vezi cum il accepta si dupa aia incearca de capra.
Cu ouale de rata....idem . Nu i-am dat si nici nu-i voi da prea curand. Sunt foarte grase , nici fetelor mele nu le plac, cu toate ca oua de gaina ar manca non-stop

Am citit povestea Biancai Brad, eram la servici si boceam , se uita lumea la mine de parca o luasem razna. M-a impresionat mult ceea ce scrie despre trairile din momentul in care a aflat ca fetita e moarta, descrie exact ceea ce am simtit si eu odata....Daca vreti sa cititi, uitati www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/" target="_blank">aici, dar va anunt ca va rascoleste.

Mirona, si Oana si Ana te mai tin minte, ma uitam la poze de-ale tale , iar ele erau pe langa mine si imediat m-au intrebat daca-i tanti aia cu care ne-am intalnit.

Ma duc sa pun pozele de la Mc donald, revin dupa ce le pun.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dar daca ai avea capre..i-ai da laptic??

quote:
Originally posted by roana

Dolores, io ii dau lapte de vaca. el si suge inca dar ii dau intre mese lapte de vaca sa se obisnuiasca. asta de pe la 1. medicul mi-a zis. si ii dau lapte gras de 3,5 cedra de napolact. tot doctora mi-a zis. cica grasimile din lapte is bune deci nu lapte slab.

de capra nu i-am dat chit ca as avea de unde. langa casa mea sta o tanti cu capre. a papat branza de capra si i-a placut.

Kokorina, nu imi vine sa cred ca nu schiezi. as schia io pt. tine de numa sa stau acolo. sa pui sandokanii neaparat pe schiuri ca e un sport super.

Dolores sper sa fie bine pentru sora ta.

Vio, cum e Mihnea la bunici?

Va pupic pe toate.

dolores astept poze pe mail cu davidutu....

Ajutati-o pe Sonia

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

ideea e ca si eu ii dau lapte praf nan fara lactoza...si ma gandeam sa-l trec pe lapte de vaca...ca nu mai e bebelush, daca asta o fi motiv :)

roxi, david e ceva mai bine...sper ca spre bine o buna perioada de timp.la noi este luna si raceala..si nu de alta dar am intrat in februarie, o noua luna

acum ma ustura pe mine gatul..nu ma deranjeaza la inghitzit dar ma ustura de numa..si usturimea se duce spre capul pieptului..stiti ceva metode bune?? am baut ceai cu lamaie si miere si nimic, am luat pastile de raceala si nimic..altceva????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Kokorina, trimis PM.

Din ciclul "ce jucarii sa mai ascund intre picioarele lui mami", ma trezi astazi ca veni Iulia cu un ditamai cubul cu latura de 15 cm chitita sa mi-l indese intre picioare. Normal ca eu nu stateam cracanata sa treaca Iulia cu cubul pe-acolo. Dar nu se lasa pana nu desfacui picioarele sa ascunda copilul jucaria.

Azi tati o incerca cu portocala. Si anume, cand se trezi Iulia, Mircea lua o portocala, o desfacu si incepu sa manance in fatza ei. Iulia veni sageata sa vada ce delicatese are tati acolo, a gustat si apoi s-a intors la jucariile ei si n-a mai vrut sa auda de portocala. Oare seamana cu mine sa nu manance fructe?

Azi m-am trezit la 7 dimineata ca am fost la laborator sa imi fac analizele. N-am nimic, doar de control. Rezultatele le iau miercuri. La servici am ajuns la 8 jumate. Se speriara colegii de mine ca de obicei nu ajung mai devreme de ora 10. Treaba e ca acum imi cad ochii in gura si trebuie sa fac nani.

Va pup pe toate
Noapte buna

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am vazut acum si ultimele postari: Mirona, vezi ca poze de-ale Kokorinei gasesti pe mail-ul comun, m-am uitat eu ceva mai devreme.

mi-am luat castronu cu alune in coaja si m-am pus cu burta pe tastatura.. Vezi ca alunele ingrasa, iti spun eu, care de-abia am halit 2 bomboane Toffifi, primite de fii-mea

Vad ca sunteti toate pe forum, se vede ca dorm copiii

Kokorina, iti dau o dictare? pe foaia de hartie, nu pe calculator

Angi, si tu vrei la Durau? Gata, s-a facut, te-am trecut pe lista, ne punem de acord ptr o data( ca vara-i mare, are 3 luni). Am vazut-o si pe Iulia, si pe ea am mai vazut-o la fulguleti, dar atunci era bebe, acum e o mica domnisorica dulcica.

Si am uitat sa spun ca am vazut-o si pe Karina, si ea a crescut, e dulcica foc, dar daca spun cu cine mi se pare mie ca seamana....o supar pe Mirona si nu vreau

Fug sa pun poze.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

multumesc desiree

Mergi la inceput