Regasiri (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Mirona, bine ca ai intrat in ei mama lor de bozguri

auzi nu zi ca o data nu se pune ca asa a zis si dbunyy ca doar o data a punctat si iote...e cu ochi!

angi, portocala noi numai suc bem...daca ii dau asa nu vrea sa auda..numai marul il roade asa cum e el..in rest, banana in cereale si portocala si ananas in suc..e prea mica mai sa mestece pulpa de la portocala..are timp sa pape!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Da da Miro...am prestat la datorie o singura data in toata luna Ianuarie, si iacata-ma , si nici macar nu era in zilele fertile...am citit si eu povestea Biancai Brad, ce durere, am vazut si videourile din partea de jos a paginii de pe youtube... Doamne ce trist...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ma duc la culcare, vad ca pozele se incarca foarte greu. Las calculatorul sa mearga si sper ca pana dimineata vor fi gata incarcate.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desiree

Mirona, bine ca ai intrat in ei mama lor de bozguri

auzi nu zi ca o data nu se pune ca asa a zis si dbunyy ca doar o data a punctat si iote...e cu ochi!

angi, portocala noi numai suc bem...daca ii dau asa nu vrea sa auda..numai marul il roade asa cum e el..in rest, banana in cereale si portocala si ananas in suc..e prea mica mai sa mestece pulpa de la portocala..are timp sa pape!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Desiree, gand la gand si cu bozgorii si cu prestatul o singura data. si ca in completare....si Calin e facut tot cam asa, 1-2 in luna aia.

Gata, plec la culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

aka, cum au iesit analizele cristinei???

noapte buna mamici

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Am reusit sa le incarc.
Uitati aici: poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor,

quote:
Originally posted by Dbunny

Dodo-pui nu semneaza condica?

azi semnez condica inainte sa plecam la recuperare
Roxana csa-ti traiasca Ana "La multi ani",sa fie sanatoasa si DD sa sa va ai pe toti in paza lui.Am vazut pozicile de la party waw..
Miro bine te-ai intors.Am vazut pozici super(waw-vorba lui Bodoganel)
Koko
Dbunny ai dreptate asa ii spun de cand a inceput sa bodogane si el
Aka,Dolores ce mai fac puiutzii vostri?
scuze daca am uitat sa intreb personal pe careva sau sa raspund.Incep cursa de azi la ora 9 trebuie sa ies din casa
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata ...si de la mine!
pupici pt mamici si pt puiutzi
si sa aveti o zi buna !

Korina,cand vrei incepem sa invatam sa scriem ca acum sunt experta!!!
Roana,multumesc...Mihnea e bine,vrea sa-l iau mai repede acasa.....ca are treaba sa se intalneasca cu prietenul lui!
acolo e singur si se plictiseste...

referitor la Bianca Brad,chiar ca a fost o tragedie pt ea....
nici nu vreau sa ma gandesc ce inseamna,eu am pierdut sarcina la 8 saptamani si am fost distrusa(si inca mai sufar) dar cand mai era putin ca copilul sa se nasaca?!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna fetelor,

Am citit tot tot.

Miro multumesc de aporecieri la adresa scumpului meu. e mare intr-adevar si smecher nevoie mare. ma bucur ca Karina s-a simtit binr. nu stiu cum o sa fie cand voi pleca in vara o spatamana si eu la o conferinta ca nu a stat deloc fara mine pana acum. adica nici o noapte.
Sper sa fii 2 in 1 daca asa vrei.

Roxana, pe fiul meu il cheama Alex , octavian e al lui Desiree, dar nu-i nimic ca ii incurci ...

Vio, adu copilul acasa sa stea cu prietenii daca se plictiseste acolo. si eu am citit de fetita Biancai si am zis ca Doamne Fereste, e groaznic sa ti se intample asta.

Dodo, ce frumos ii spui Bodoganel. imi place .

Va pup ca revin la treaba. pove later.

Dolores, pui si tu poze? cum e davidutul? sora ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Dolores,
Acum am vazut intrebarea ta cu laptele de capra. Ti-am zis ca am o tanti langa mine care are capre.
Poate ca o sa ii dau ca am auzit ca e bun si pentru plamani si pentru copii cu probleme in vorbire. asa zicea tanti ca duce la ceva copii cu probleme. el papa bine de tot laptele de vaca...deci poate incerc. ce ziceti sa ii dau?

Mergi la inceput