Regasiri (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:

Miro mai treci mama si la celalalt sobect. nu ma fa sa intru aici dupa tine cu
.
Ma bucur ca v-ati distrat la Straja. Mortale poze!!! bai dar te stii pe schiuri, eu sunt tot pe jos.
Kokorina ai copii mari ce-ti pasa. Iar tu esti o adevarata miss
.
Lapte de capra eu i-am dat piticului meu cam pe la 1 an jumate. e drept ca l-am luat din Ungaria, in cutie, pasteurizat. e foarte bun pt. imunizare, pt. plamani in general.
I-as fi luat si de la tarani, dar cum nu cunosc pe nimeni, nu ma risc sa iau din piata.
cand mai am ocazia ii mai cumpar din HU si il bea al meu pitic cu mare placere, combinat cu cereale, of course. are gust la fel ca cel de vaca. cel de la tarani e putin mai altfel, dar nu e de nebaut.
va
si va doresc sa aiba subiectul vostru viata cat mai lunga. dar cu asa participante, ma indoiesc ca va muri.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Dbunny spune:
Ce frumoasa e printesa Ana
si ce frumos s-au distrat ei la McDonalds...par copii tare cuminti!
Azi are Dani www.flickr.com/photos/dbunny/2244106480/in/set-72157603505577804/" target="_blank">carnaval la cresa, merg toti cu biscuiti si snacksuri la ei ca au party. Koko si voi aveti carnaval in oras asa-i? ca vad ca-n Germania estem...
Asta www.flickr.com/photos/dbunny/2243313141/in/set-72157603505577804/" target="_blank">poza e pt tine...cu bluza ce mi-am luat-o sambata...cealalta bluza o dezvirginez sambata asta cand mergem la un concert...discoteca alea-alea...avem neste prieteni ce au facut un grup fain de muzica si actueaza prin toate underground-urile...
Dbunny
cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dolores spune:
voi pune si eu poze
stiam ca e bun laptele de capra insa am mai auzit ca nu e bun la copii cu lipsa de calciu..e slabutz
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dolores
voi pune si eu poze
[omuletz nerabdator]
Fetelor unde gasesc un tabel cu greutatea normala si inaltimea la copiii mici..ma tot gandesc ca Dani a luat in greutate numai 300 grame in 2 luni si o saptamana...e cam putin...nu?
Dbunny
cu bb Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
desiree spune:
Neata la pranz
mai avem o spartura sus inca vro 3 pe drum, unu deja iesit...mai avem mai avem, agitatie, panadol, trezit la greu...
dbunny ce fain e dani in costum...zici ca e spider-man...ce activitati multe pentru ei la gradi...bravo
www.desprecopii.com/info.asp?id=441" target="_blank">aici e un grafic pe greutate si inaltime, cu limite inferioare si superioare
dar dani arata foarte bine, sa stii, dupa un an nu mai iau asa mult in greutate, e important sa ia... si 50 grame e ok inseamna ca e sanatos si hormonii de crestere functioneaza cum trebuie
da daca ii intra unei mamici in cap ca baiatu e slab, apoi stiu ca tre sa scoatem cuiul repede repede..
convinge-te singura din tabel ![]()

kokorinaaaaaaa
p_onu, nu mai servesti? nu te lasa agerica?
editez sa spun ca esti faina rau si tu...blonda (ai ochi albastri?) ca si dolores
..
dolores baga poze haida haida
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by desiree
dar dani arata foarte bine, sa stii, dupa un an nu mai iau asa mult in greutate, e important sa ia... si 50 grame e ok inseamna ca e sanatos si hormonii de crestere functioneaza cum trebuie![]()
da daca ii intra unei mamici in cap ca baiatu e slab, apoi stiu ca tre sa scoatem cuiul repede repede..
convinge-te singura din tabel
Nu nu nu, n-am cuiu...stiu ca Dani nu-i slab, niciodata n-a fost slab, doar ca... cu atata gastroenterita, voma si diaree...il vad rotofei bine, dar parca piciorutele i le vad scurtute, n-au mai crescut...dar de latit s-a latit bine, si mananca foarte bine...
Dbunny
cu bb Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
desiree spune:
dbuny, ma bucur ca nu ai cui
lasa ca o sa-l ajunga si piciorutele din urma...fugareste-l prin casa sa faca muschi...glumesc, desigur...
...sigur a luat mai putin din cauza bolii...nu a papat ca in zilele lui bune, probabil, si noi am avut perioade din astea, ca nu manca bine cu saptamanile si acum are una de mananca ca spartul, aseara m-am speriat cat a mancat, mi-a fost frica sa nu i se faca rau, un castron de ciorba, a ros din manutza lui si o pulpa de pui facuta la cuptor, juma de iaurt si apoi niste cherios cu miere...
in decembrie octavian nu a luat decat 100 gr fata de noiembrie
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
angi_m spune:
Dbunny, am pus eu pe mailul comun niste grafice de crestere. Poate ajuta. 
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by angi_m
Dbunny, am pus eu pe mailul comun niste grafice de crestere. Poate ajuta.
Sar'na

Dolores.... esti datoare...
Dbunny
alexandra_25 spune:
Buna dragele mele.....nu am mai avut timp sa intru...mi-am planuit aseara...dar l-am adormit pe Mark...sau el m-a adormit pe mine...nici eu nu mai stiu...cert e ca m-am trezit pe la ora unu cu el in brate...adormisem amandoi...asa ca am absentat aseara!
Vai da ce-ati mai scris...nu am timp nici sa citesc....nici sa scriu...cand ma vede ca ma asez la calculator ma trage de mana si de pantaloni...suntem tare maraiti...ne-a iesit si un dintisor sus si urmeaza altul...!
Va pupppppppppp
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia