Regasiri (3)
Raspunsuri - Pagina 8
desiree spune:
unde-s pozele de la straja?
iar mi-au scapat chestii
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
angi_m spune:
Desiree, n-ai scapat nimic. Am luat-o eu inainte ![]()
Imi pare rau, dar trebuie sa o las pe Miro sa vi le arate. 
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006
Mirona spune:
iarasi eu.
buey - rapid de tot sa spun si eu un
pentru Ana ... ca cine stie daca nici deseara nu termin capitolul trecut ... .
Roxana - sa-ti traiasca fata si sa va bucurati de ea. Pup-o de la mine. Apropo - ma mai stie? Ca sugur la vara iar venim la Ploiesti - musai sa tragem o intalneala sa-si aduca aminte.
.
la toti 5.
asaaaaa ... am ajuns la tragerea la sorti cine sa faca mailul comun - haioase mai sunteti ... [:)}.
Angy imi pare rau de cercel - inca nu l-ati gasit? Imi plac insa jocurile cu Iulia. Si noi avem jocuri asemanatoare ... poate ma apuc intr-o zi sa ma pove si despre noi.
p_onu mi-a placut lectia ce ti-a dat-o Tavi. Bravo pentru un asa baiat istet. 
dolores multa sanatate si sarcina usoara pentru sora ta.
si pentru David.
desiree
- citit faza din parc cu "bunica rea". ![]()
ooffff kokorina - iar m-ai facut sa plang. Am recitit pasajul de trei ori - ca abia intelegeam printre lacrimi. pupici la Sophia si pupici si la Pascal.
am terminat capitolul 2!!!! ... dar Kara e deja treaza ... offf nici acum nu termin de scris ... poate deseara.
V-am pupat pe toate. 
HAIT!!! m-a dat Angy de gol - acu puneam pozele si le aranjam si voiam ca deseara sa va pove. Iata ca nu mai e surpriza ... he he - ce inseamna sa te indrageasca cineva.
Angy.
pentru restul gastii - aici pozele si filmuletele de la Straja.
revin deseara cu pove si cu raspunsuri din ultimul capitol.
Va pup pe toate. 
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
roana spune:
IOI tu Miro,
super super...ce fain.
demult nu am mai schiat de vreo 4 ani si mi-e dor. dar la iarna mergem in austria cu pitic cu tot. asa o sa fie ca piciu miciu de la straja. la 2 ani pe schiuri.
pup inca o data
dolores spune:
sora mea este in spital...i s-a deplasat putin placenta..daca ma pot exprima asa..sper sa nu treaca iar prin ce a trecut si data trecuta..fix la 6-7 saptamani a pierdut sarcina..acum e pe perfuzii caci 12 ore a varsat incontinuu..
david e putin mai bine..dar haraie, nasul e la fel de mucios...
va pup, revin mai pe seara
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
desiree spune:
dolores si prima data nu au depistat cauza pierderii? sa nu fie ceva chisturi sau doamne fereste de altceva! sa dea DD sa fie bine cu bb pana la urma!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
violeta69 spune:
Dolores,sanatate multa surorii tale!
sa fie BB bine!
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kokorina spune:
seara buna!
DOLORES....este cumplit prin ce trece sora ta si imi pare nespus de rau.ii doresc sa treaca cu bine,sa poata duce sarcina pana la capat si multa sanatate ei si samburelului din burtica.si sanatate multa lui david!
ROXANA....LA MULTI ANI,ANA!!!
sa fii sanatoasa,norocoasa si sa fii cuminte!!!!
stiu aleea parcului,este foarte frumos pe acolo,plus ca parcul e la 2 pasi....sa mai spun ca nici prea departe de noi nu e,de palcere mergem pe jos pana in parc.casa modei e in centru,iar o azvarlitura de bat...eu merg de paste,dar s-ar putea ca eu sa mai raman si uite asa se face vara....ne vedem si cu fetele,ar fi super.
MIRO....faine tare pozele.dar ce schiezi n-ai treaba,ma uitam nu imi venea sa cred,mai ales in filmuletul "urmarirea".pe mine nu ma vedeti never pe schiuri.probabil ca multa lume ma invidiaza ca stau in tara skiatului,mi-e frica de mor.sanius si patinaj,da ma bag.patinez de la 6 ani si patinez bine,dar pe schiuri....nu cred ca ma voi urca.copchii sigur,de la 2 ani le infing skiurile in picioare,tacsu la fel stie...eu stau pe margine si fac galerie.deci te-ai distrat cu ce faceam noi aici pe forum,haaaaaa!!!!dar pove cum a reactionat kara cand te-a vazut?cred ca te-ai topit toata cand ai strans-o prima data in brate dupa ce ai venit...hai,mai ai de citit?
DESIREE.....cum e octavian?ies dintii in curand sau te mai chinuie si pe tine starile lui inca vreo cateva zile??e naspa cand ies toti odata.anul trecut in vara ce-am mai tras cu pascal ca ii iesise primii 4 dinti odata,urlaaaa continuuuu.atata stress ce-am avut,nu m-am putut odihni deloc la mama acasa.eram o armata de oameni si nu mai stiam ce sa-i facem.agitat si urlator.groaznic!!!te inteleg foarte bine.of tu cu tzatzele tale te dai buna ca stai cu ele pe afara,eu ce naiba sa scot?as oripila in direct copchii de le-as arata ce are macsa....
kokorina spune:
vroiam sa o sterg ca am ceva de rezolvat....dar nu inainte de a intreba de DODO.DODO!!!!!tu unde esti????azi nu ai scris deloc.tu erai mai tot timpul prima care ne dadeai buna dimineata!intra si spune-ne ca santeti ok.pupici
dolores spune:
stiu ca s-a mai discutat..lapte de vaca le dati?? de cand?? dar de capra?
multumesc
miro, super pozele de la straja..poate de data asta ii faceti karei o surioara :)
dolores si
David Cristian -22.11.2006-