Regasiri (3)
Raspunsuri - Pagina 5
roana spune:
Si eu tot cu turbanul in cap si tot cu lene de uscat pe par. dar merg imediat ca mi-e si somnic si maine ma asteapta o zi grea la servici.
vb maine daca nu mai apuc sa intru.
va pup pe toate si inca o data "Bine ai venit Miro!!!!!"
aka spune:
tot bolnavioare suntem. nu mai tuseste dar haraie in piept, mie frica de complicatii de mor. facem aerosoli de joi, dimineata si seara, iar de vineri si antibiotic injectabil, doar seara. si asta seara nu a mai avut xilina si daca n-a plans mititica...nu mananca nimic toata ziua, azi doar 5-6 lingutite de orez si 1 biscuite. sper sa fie bine maine ca ne ducem la control. nu mai pot sta acum, ca sunt cu ea in brate si impinge in tastatura.
kokorina multam pt parola si mail
miro bine ai revenit
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
desiree spune:
aka, pupacim mica bolnavioara si sa s faca bine repede! zi-i la aia sa aduca xilina sa nu o doara pe fata injectia! of doamne, injectiile astea si ce teama le e de ele, saracutii copii si de scapat nu scapa nici unu neintepat macar o data!
boooon, deci kokorina e la laptop, deci, in concluzie si prin urmare spicul e ocupat si eu trebuie sa scriu pe forum ca am vazut pozele, kokorinoooo..mama, daca ne intalneam cred ca ii puneam lu barbatmiu ochelari fumurii sa nu te vada cat esti de faina!fata hai, se vede ca esti de-a me, di prin partile bacaului! numa una si una pe acolo, delicioase! esti delicioasa! copchiii? am vazut si copchiii, da eu m-am uitat la tine prima oara..a, da, copiii, da seamana intre ei foarte putin, mi se pare nu? adica nu sunt dintr-un ou, nu? frumosi, frumosi si cei mai frumosi sunt cand sunt unul langa altu;l!
roana, vazut si poze cu alex, da chiar ca pare mai dezvoltat pentru varsta lui! are o figura asa inteligenta, de diriginte, adica serioasa si cu freza in vant!sa iti traiasca!
fetelor, am vorbit in seara asta cu cumnata mea graviduta si mi-a dat niste poze! va arat si voua 2, fiindca eu nu imi revin din uimire ca are burta foarte mare pentru 2 luni si 2 zile ale ei de sarcina! ia priviti..fratele meu zice ca are 2 in burta..ea are antecedente in familie asa ca e posibil! se duce sa faca eco maine am inteles si e din aia minutioasa asa ca imposibil sa nu se vada daca sunt 2!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Dbunny spune:
Bine v-am gasit, mi-au plecat si mie musafirii...
sa va povestesc: am niste nervi mai fetelor,ceva de groaza, stiti starea aia de nervi dinainte de ciclu cand te certi cu barbatu de-ti vine sa plangi din orice prostie s-poi iti dai seama ca nu-i asa mare lucru? pai eu starea aia o am de vreo 5 -6 zile
Si astazi la un reprosh am plecat din sufragerie(acas la soacramea) aproape plangand. Cica ma plang prea mult ca nu ma ajuta Paco cu Dani, in fine, i-am aruncat in oki ca-s gravida
S-a dus naibii surpriza...Paco a rams mut! dar mut, nu asa...ii surade idea, dar inca nu-i vine sa creada, nici mie de altfel, dar cui ii pasa
timpul trece, copciii vin...
I-am spus unui prietene in seara asta...a ramas pur si simplu muta si ea! nimeni nu se astepta...la cat ii de neastamparat Dani, toata lumea credea(inclusiv noi) ca mai fac copil peste 5 ani, daca mai fac...
Miro bine-ai reveniiiiiit
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
angi_m spune:
Buna, fetelor
Nu stiu ce are Iulia ca se tot trezeste
Sper sa termin de scris mesajul asta pana la urmatoarea trezire
Alexandra, a fost super la sanius.
Mi-au placut mult locurile alea. Pun pariu ca i-ar fi placut si lui Mark acolo cu voi. Eu nici nu mai tin minte cand am tras ultima tavaleala in zapada 
Desiree, hai ca mi-ai placut. Tu zici ca i-ai dedicat sotzului duminica asta si cand colo manichiura, pedichiura, pensat, etc... Pun pariu ca tot timpul asta ai vorbit cu el sa nu se simta singur, nu? 
La fel fac si eu in caz de crize de isterie, incerc sa ii distrag atentia. Vorbeam de diplomatie, in sensul ca eu recurg la distragerea atentiei de-abia dupa ce supar copilul
. Trebuie sa fiu mai atenta.
Pupa-l pe Octavian din partea mea (si a Iuliei) ca sa doarma mai linistit. 
Vio, super faza cu Soarele. Si scrie-ne despre scoala ca ne place. 
Mirona, bine ne-ai regasit. Ma bucur ca esti cu bateriile incarcate.
Iti sunt datoare cu un raspuns la intrebarea: cum se pun filmuletele in Picasa?. Simplu, le tratezi la fel ca pe niste poze, atata doar ca au dimensiunea fisierului mai mare. Stiu ca este o limitare, parca de 20 Mb. Nu sunt sigura, scrie prin regulament. Sper sa fii inteles. Daca nu, spune-mi ca incerc sa fiu mai explicita.
Raiez pe-aici ca am ratat schiul si anul asta. Mi-e dor de Straja de nu mai pot. Asa ca hai cu pozele 
Aka, imi pare tare rau ca nu se simte bine Cristinica. Injectii?
Sper sa va treaca cat mai repede. 
Aoleu, Desiree, daca atat de mare e burta la 2 luni, la 9 cat va fi? 
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006
Petrecerea de 1 an a Iuliei
Botez Iulia, Metamorfoza
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
angi_m spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Bine v-am gasit, mi-au plecat si mie musafirii...
sa va povestesc: am niste nervi mai fetelor,ceva de groaza, stiti starea aia de nervi dinainte de ciclu cand te certi cu barbatu de-ti vine sa plangi din orice prostie s-poi iti dai seama ca nu-i asa mare lucru? pai eu starea aia o am de vreo 5 -6 zile
Si astazi la un reprosh am plecat din sufragerie(acas la soacramea) aproape plangand. Cica ma plang prea mult ca nu ma ajuta Paco cu Dani, in fine, i-am aruncat in oki ca-s gravidaS-a dus naibii surpriza...Paco a rams mut! dar mut, nu asa...ii surade idea, dar inca nu-i vine sa creada, nici mie de altfel, dar cui ii pasa
timpul trece, copciii vin...
I-am spus unui prietene in seara asta...a ramas pur si simplu muta si ea! nimeni nu se astepta...la cat ii de neastamparat Dani, toata lumea credea(inclusiv noi) ca mai fac copil peste 5 ani, daca mai fac...
Miro bine-ai reveniiiiiit
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Dbunny, pai si asta a fost tot surpriza. Nu zisesi ca l-ai lasat pe Paco mut?
Dar chiar asa, ce mai fac Dolores si David?
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006Petrecerea de 1 an a Iuliei
Botez Iulia, Metamorfoza
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
desiree spune:
auzi mai angi da pentru cine crezi ca ma aranjam eu asa cu foc? pentru mama?
....i-am dedicat ziua de ieri intreaga, nu m-am apropiat de calculator si azi pe jumate..ii ajunge ca se invata!
si eu pup cositele iuliei
maine la munca nu? sa ai o saptamana palpitanta..la munca!![]()
angi_m spune:
quote:
Originally posted by desiree
auzi mai angi da pentru cine crezi ca ma aranjam eu asa cu foc? pentru mama?....i-am dedicat ziua de ieri intreaga, nu m-am apropiat de calculator si azi pe jumate..ii ajunge ca se invata!
si eu pup cositele iuliei
maine la munca nu? sa ai o saptamana palpitanta..la munca!
Palpitante sunt toate. Ca am proiecte cu termene scurte. Eu mi-as dori una linistita.
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006Petrecerea de 1 an a Iuliei
Botez Iulia, Metamorfoza
kokorina spune:
AKA.....tare rau imi pare de cristinuta.tu cred ca esti terminata.dar ati ajuns la injectii cu antibiotic?pacatoasa(boala),nici ca a vrut sa plece de la cristinuta numai cu tablete.multa sanatate ii dorim si tie putere....doamne oare ce-i in sufletul tau cand te uiti la ea cand ii face injectii?!cand mai poti intra sa ne spui de printesa si inca o data multa sanatate!
DESIREE....pai sa stii ca in moldova sant cele mai frumoase fete.sefii care-i aveam pe vremea cand lucram(am lucrat ca si contabila pt NESTLE,o companie mare iar eu aveam 8 sefi din zone diferite)...si veneau in moldova erau cazuti pe spate ce piese vedeau pe aici.in fine,mersi ca m-ai facut "delicioasa"....eu nu ma vad,dar thanks pt compliment.hai ca la faza ca daca ne intalneam aveai sa-i pui ochelari(otzolali,cum zicea finuta lui sormea cand era mica)fumurii barbatului...faci misto de mine.dar suport cu stoicism.mie mi se pare mai avansata sarcina chiar si pt 2 copii.e sigura ca nu are decat 2 luni cumnata ta?oricum sa ne spui si noua ce-i zice la ecograf.sant facuta ghem de curiozitate.ii doresc sarcina usoara,sa fie fericita si daca va afla ca are 2 bb,ii impartasesc din experienta:)...ma duc sa revad poze de cand eram gravida cam in 2 luni si pun una sa ti-o arat.si am avut si eu 2 in burtica...am revenit la comp mare.ti-am scris pe spic,dar tu nu stiu unde esti.ori mananci pufuleti,ori faci pipi,ori ma ignori:)
DBUNNY.....ai dat vestea!foarte frumos!te va intelege ca ai fitze de femeie insarcinata...mai peste cateva zile cel tarziu isi va da seama ca si reprosurile pe care i le-ai adus cum ca nu te ajuta indestul cu dani,vin de la hormonii care tropaie in tine.sigur e mai mult decat superfericit!si cunosc si eu nervii astia de dinainte de ati veni problemele,certurile cu sotul(al meu nu ma baga in nici cea mai mica seama,ma intreba doar "ti-a venit? sau tre sa-ti vina?"),motive inexistente si cu toate astea nervii pusi pe moatze....va impacati voi si o sa va bucurati impreuna de vestea cea mare....
ANGI.....iulia vrea atentie,de aceea e neastamparata..haaaaa!!!!!cica sper sa termin mesajul de scris....pupici la papusica de portelan si tie o zi buna maine la munca!
Mirona spune:
eu tot nu-mi revin - da cat ati putut sa scrieti fetelor intr-o saptamana ... si sunteti doar o mana ... da ce mana. ![]()
am citit in mare si am vazut ca Roxana isi facea griji de vijelia ce-am prins-o pe munte.
Faza cu biscuitele m-a dat pe spate. Si Kara l-ar imparti cu Lea daca n-am fi pe faza. Am vazut pozele voastre. Pupa copiii de la noi. 
Nu stiu daca mai e valabila intrebarea cu ROR-ul - ca doar l-ai facut deja - dar eu iti pove ce am patit eu cu el. L-am facut in decembrie - n-a avut reactii de la el. In ianuarie a facut fata trei zile la rand febra mare - o puneam pe seama dintilor - iar dupa aceste trei zile i-ai iesit pe spate si piept puncte rosii mici ca varful de ac. Am fost la medic - sperand din tot sufletul sa nu fie varicela si de fapt era o forma usoara de rubeola. Vaccinul din decembrie - tot lotul fusese compromis - majoritatea copiilor ce au facut vaccin din acel lot au facut o forma usoara de rubeola. Na poftim - si mai am dat si peste 2 milioane pe el. Eu zic totusi multam! ca nu a facut altceva mai rau.
Am vazut ca Dbunny e
. Felicitari mamico.
Am vazut si dormitorul lui Octavian. Mama ce frumos e ....
Am mai citit de David de Dolores care e inca bolnavior. Il pupam si ii transmiem multa sanatate.
Un bun venit aka. Imi pare rau ca nu prea papa Cris a ta - sper sa fie pentru o perioada scurta de timp. Sanatate multa si dinti rapizi de iesit va dorim si fara dureri.
Angy merci de explicatia cu filmuletul - incerc maine - azi is franta - la cat am citit ...
p_onu bine ne-am regasit. Bun venit!
kokorina tzuca-te mama sa te tzuce - ca dor mi-a fost de tine si de puii tai. Mi-a placut mult faza aia cu "eu nu strang puncte". Lasa mami catu mai ai mult si bine pana sa te albastresti ... asa ca poti posta in voie.
hai ca ma duc si eu la nani
continui maine sa citesc si sa va mai scriu - acum sunt franta.
pupici la toate fetele din 
noapte buna
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006