Regasiri (3)
Raspunsuri - Pagina 4

roana spune:
am aparut si eu. Am fost iar cu alex la joaca. ii place de numa acolo. o sa mai trimit poze "caldute"cand descarc.
multumesc fetelor de aprecierile la dresa mea si ale puiului meu.
Angi Alex are 81 cm si aproape 12 kg. e inaltut pentru varsa lui si noi n u suntem asa inalti.
Alexandra super super pozele. ce v-ati mai distrat.
koko e o slabatura. asa eram si io. o sa va trimit niste poze before alex sa ma vedeti. da oi ajunge io iar asa si de nu...sanatoasa sa fiu.
va pupic pe toate.
Dolores, Marani, Vio pe unde umblati?
LORYMMMMMMMM, gata cu examenul?
Desiree tu pe unde umbli?

desiree spune:
da mirona?
a ramas cu schiurile infipte in zapada? nu trebuia sa fie deja acasa? hai fata da si tu un buna ziua si dup aia despachetezi!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

desiree spune:
hai ca daca tot doarme...
cum sa puneti poze la semnatura
in meniul din stanga la profil personal, dati click, va logati, apare fereastra de date personale, in dreapta de tot exista casuta pentru semnatura, acolo in casuta o sa scriem linkul cu poze astfel:
[ url="aici dai copy-paste la linkul cu poze de sus din browser"]poze x-ulescu[/url]
deci intre ghilimele vine linkul si in loc de poze x-ulescu scrieti ce nume vreti voi sa dati pozelor...toata varza de mai sus fara spatii inutile intre semne si denumiri
inainte de a trimite linkul dati pe vizualizare, tot la semnatura acolo, pentru a va verifica!
daca am scris cu picioarele si nu se intelege nimic, astept rosii in freza!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

violeta69 spune:
buna seara fetelor,
noi am fost ieri la teatrul de papusi,la Ion Creanga si am vazut pinochio
azi am dus cupilu' la bunici...asa ca e la "sanatoriu"
unde tot mai are de facut teme...ca doamna o fi gandit ca li se lancezeste mintea si le-a dat vreo 40 de probleme de facut!
daca isi face tema primeste o excursie la Azuga
am vazut ca nu prea va place sa va povestesc de scoala da' cum noi am trecut de pampersi si de tutuie(adica biberon) de muuuult mai vb si de scoala
roana,eu il stiu pe Alex si stiu cat e de scumpic....la fel ca mamica lui dulce
cat despre vorbit ...fiecare copil are ritmul lui,acum acumuleaza informatii si cand o sa-si dea drumul n-o sa-l mai poti opri
nici nu cred ca vrea cineva ca asa haiosi sunt ca parca n-ai mai vrea sa se termine perioada asta!
imi amintesc de Mihnea atatea chestii amuzante si-mi pare rau acum ca nu am inregistrat totul sa ne amuzam mereu...ca,eu stiu? poate mai uitam
o faza dragutza a fost cand el voia cu orice pret sa puna piciorul pe Soare(avea 3-4 ani) si i-am zis ca nu se poate ca Soarele arde, iar el mi-a raspuns "mami,dar lui nu-i e mila de mine sa ma arda?!"
va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa,
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

kokorina spune:
buna seara fetelor!
ei,nervoasa nu am fost...ceva trista,dar a trecut..sant spre bine.
DBUNNY...am fost blonda,o data in viata mea,anul trecut prin primavara am inceput timid prin niste suvite,pana am ajuns sa-l fac tot parul blond.dar am ajuns la concluzia ca tot bruneta imi sta mie bine...asa am fost mereu si asa ma simt eu bine in pielea mea,plus ca si sotului ii plac bruneta si am tinut cont si de parerea lui.nu-ti joaca memoria feste,ma vasusei in niste poze vechi unde eram blonda dar neseducatoare...
ANGI....nu sant inalta.am 1.70 exact.multa lume m-a intrebat daca sant sigura ca am numai 1.70 pt ca par mult mai inalta....asa din cauza picioarelor(de care sant mandra si sant punctul meu forte....fara lipsa de modestie o spun,pt ca asa este).... care le am cu adevarat pana in gat ma face sa par mai inalta.
DESIREE....dorul de casa ma copleseste si pe mine rau de tot in zilele de sarbatoare sau zile onomastice....dar mi se mai intampla si asa,de la sine sa-mi vina dorul de mama,de sor'mea,de toti ai mei...pana plang...asa sant eu mai sentimentala.parintii mei nu au patit nimic,slava domnului,dar as vrea sa-i strang in brate....faptul ca nu pot,ma doare...
scuzati doamna ca nu v-am trimis pm...am zis ca-mi cer scuze daca sar pe cineva,fara intentie insa.dupa ce trimit mesajul,ma duc sa dau pm.dar sa zic una tare,fara sa vraeu am sters linkul cu pozele mele,dar il pun la loc...
ALEXANDRA.....se vede din poze ca v-ati distrat bine la sanius si m-am indragostit de locul ala.iar poza in care se vede cum ninge e mortala...cum te-a asteptat el mark sa-l tii in brate,of cat dor i-o fi fost de tine...mancal-ar mama de barbatel.ai vazut ca si fetele spun ca mark seamana cu pascal,sau invers...
VIOLETA.....nu am spus doamne fereste ca nu-mi place sa vorbim despre scoala.am zis asa umoristic,ca atata timp cat mihnea e in vacanta,sa fim si noi in vacanta,sa nu vorbim de scoala.nu eu am fost cea care ti-a cerut orarul?vezi...nu-i nimic,vorbim de scoala,eu nu lipsesc de la ore,mi-au intrat mintile in cap....acu la batranete,ca la tinerete mai chiuleam de fugeam cu fetele la cinema sa urmarim pt a 'nspea mia oara "liceenii"...va si vad plecati la azuga..pup
ROANA.....si eu am fost mereu slaba,numai cand am venit in austria am inceput sa ma ingras,aveam atunci 30 de ani,poate ca si varsta nu stiu.....cert este ca in timpul sarcinii am luat in greutate cam 22 kg,apoi dupa ce am nascut mi-a fost teama ca nu revin nici macar la kg pe care le capatasem in austria,respectiv 60.cand venisem nu aveam mai mult de 55.iar acum am ajuns pe la 52-53...deci sant mai slaba si decat inainte.mie imi place dar socro mereu imi spune sa pun mana sa mananc ca sant cat un bat...ei,bine,ea spune,ea aude...ca in viziunea ei un om gras e sanatos...si daca nu dadeam kg jos,asta era.important era sa am copchii sanatosi si sa pot iesi din depresia care ma coplesise cumplit....dupa ce au inceput copchii sa misune prin casa am dat imediat jos.sanatoasa sa fii,restul nu mai conteaza!
stie cineva ceva de DOLORES?e ok?DOLOREEEEEEEESSS!!!!!ce faci?david?
pe bune MIRONA cand are de gand sa se stranga si ea pe acasa?MIRONOOOOOOO!!!!!!!!!!
gagici,ma duc sa fac o baie fierbinte cum imi place mie,sa ma lafai in spuma si cu castile infipte bine in urechi,probabil ca-mi iau si un pahar cu vin in baie(roziu,adus de niste prieteni din romania)....si bineinteles ca revin....doar mai vroiam sa raspund la fete din urma,dar zau ca am uitat.dar recitesc,apoi va pove ce-am facut noi azi si in special ce am gatit....

violeta69 spune:
Korina stai linistita ca si eu glumeam
iti doresc o baie super ...si cum mi-ai facut pofta si acum am timp...ma duc si eu!!!
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mirona spune:
am venitttttttttt!!!!
nu stiu ce sa va zic ... sunt super impresionata de ceea ce vad aici.
acuma sincer - mi-era nitel teama sa nu se fi pierdut subiectul ... si cand colo ce vad aici? Un grup misto si unit, fete noi si
si cireasa de pe tort - mail comun si poze in el.
erau acolo si pozele Kokorinei? Ia te rog sa le repui ca eu nu am ajuns sa le vad, da?
deci
v-am spus ca sunt impresionata, da? ok.
v-am spus ca mi-ati lipsit? nu. va iubesc de-a dreptul.
v-am spus cat de bine ne-am simtit si cat de relaxati ne-am intors? nu. las ca am timp sa va pove.
v-am spus cat de mult mi-a lipsit Kara? si asta o sa va povestesc.
abia am sosit acasa, am despachetat, am sunat sa aflu ceva vesti si acum va scriu repede un mesaj - apoi imi culc copila si ma apuc de citit din urma.
va pup pe toate.
un bun venit fetelor noi pe topic
pe curand!
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

roana spune:
Miroooo,
bine ai revenit.
ma bucur ca te-ai distrat si te-ai odihnit.
abea astept sa ne povestesti.
Vio, ce fain ca ati mers la teatru. acum sunteti solo si voi fara Mihnea si va odihniti si voi un pic. da sigur lui ii place la bunici ca acolo face ce vrea el.
Koko, ma si gandeam cine o fi sters pozele tale de acolo. esti mortala. si io am vrut sa iti zic ca mai bine iti sta bruneta ca blonda.
Merg si io la o baita si revin.

kokorina spune:
DODO....mersi de floricica,m-a binedispus si ai vazut ca ai facut minuni cu floarea....pup la bogdanel!
MIRONAAAA!!!!!....bine ai revenit!sa ne zici daca esti 2 in 1...adicalea tu crezi ca am stat cu limba in gura aici?am scris nu ne-am incurcat...mai ia-ti o saptamana de concediu,sa citesti tot.te asteptam cu povesti si poze.
DESIREE....pai nu aveam cum sa ma internez direct cu ei.eu eram cu pascal la mame nascute,iar sophia era la alta clinica(mergeam cu carutul transportata prin niste tunele subterane,ca unde era ea la terapie,era cumva peste strada,mult prea departe.dar cum austriecii au cap,au facut special acele tuneluri sa ajunga mama de la o clinica la alta)....bateam drumul,eu pe carut si sotul ma impingea,nu stiu sa zic cat,dar mult....asa o vizitam.apoi medicii mi l-au dat acasa pe pascal ca el nu era copil de tinut in materna mai mult decat un copil normal...asta dupa 5 zile.apoi sophia trebuia sa ramana acolo unde ii era ei bine.eu cand am intrebat doctorita ce sa fac cu pascal si ea ne-a zis sa ne internam toti 3,de internat ne-am internat la alta clinica.ea a facut asta pt mine,ca ma vedea disperata.ea a sunat si a intrebat daca sant locuri si pt noi....a fost groaznic,starea in care eram,depresia,frica ca nu ma descurc cu doi,singuratatea,copii prea mici.....complicat si totusi simplu am rezolvat.in romania toate astea nu numai ca ar fi durat o vesnicie,dar nu se gaseau solutii....

kokorina spune:
fetelor daca va spun ce-am facut eu azi de mancare,o sa spuneti ca numai asta stiu sa fac.pilav cu carnita si masline....stati nu dati!!!!a fost la cererea telespectatorilor....atata i-a placut sotului pilavul meu cu masline ca ieri cand l-am intrebat ce sa gatesc pe azi,el repede "pilav cu masline"...si m-am conformat....nu mai am nici urma de bob pe fundul cratitei,e lins tot.a iesit mai mortal decat acu o saptamana cand iar facusem....am o saptamana de cand am facut?nu cred,dar ce mai conteaza cand se mananca in nervi,pot gati asta in fiecare zi daca e bun nu?
am hranit copchii,i-am imbracat si am iesit afara....un vaaaaant,dar ce vaaaaant....era vizibil deranjant si pt copchii.cam se scanceau si mi-am dat seama ca nu le place afara pe vantoasa asta,in rest a fost frumoc,soare,nu prea frig,dar vantul a stricat intreaga zi...am mers sus,ne-am jucat cu copchii,apoi copchii s-au batut,apoi dragalit...papat iaurt si niste prajituri aduse de vecina mea turcoaica,buneeeeeeee(gateste femeia asta de ma da pe spate,mereu imi aduce farfuria cu bunatati.as intreba-o de retete dar ea nu prea vorbeste germana,nu stiu cum imi vor iesi prajiturile)....le-am facut baita la amandoi si atata se amuzau cand isi atingeau piciorusele sub apa unul cu altul....bibe si la somnic....
eu am facut o baie meseriasa,am baut nitel vin buuuuunn si acu stau cu turbanul in cap,nedeslipita de laptopul lu al meu,dar mi-e o lene sa ma duc sa ma usuc la par de numa....mai bantu pe aici si apoi ma duc sa-mi ususc parul....revin