Regasiri (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Roana puiutzul tau vazut tot.Somn usor.
Koko inca sunt io
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am aparut si eu....fetelor a fost ceva de vis...nu m-am mai simtit asa de bine nu stiu de cand...am ras cu lacrimi...ne-am dat cu "saniuta viitorului"...unde mai vezi sanie din fier sau lemn cu care ne dadeam noi cand eram mici...acum e un colac cu manere si iti bagi "dosul" acolo si dai bataie...!
A nins asa de frumos...numai ca la un moment dat a fost lapovita si ne-am intors uzi leoarca...dar nu a contat...a fost prea frumos sa ne deranjeze cativa stropi de ploaie!
Pun acum niste poze si revin...sa nu fugiti la nani.....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut,
Mai, dar ce chef de taina ati mai avut azi-noapte. Pama la 2 si-un sfert?

Kokorina, felicitari pentru stelutza.

Am vazut pozele de pe mail.
Roana, Alex este un frumos si chiar ca pare mai mare. Ce inaltime are? Acum stiu de unde vine "roana"
Kokorina, Sophie si Pascal sunt superbi. Intr-adevar, Pascal seamana cu Mark. Iar tu esti o frumoasa si (vorba ta) o slabatura. Apropos, pari foarte inalta in poze, ce inaltime ai?

La ora asta am ceva cu inaltimile

Marani, ma bucur ca ai mai gasit un pic de timp si pentru forum. Zici ca o tii 3 ore in brate pe Bubamara? Afara? In conditiile in care si tu si ea sunteti infofolite? Eu cred ca n-as mai fi buna de nimic in conditiile astea.
Apropos de perioada asta in care se arunca pe jos si plange ca nu ii satisfaci vreo dorinta, si Iulia plange cu niste lacrimi mari daca nu ii dai ce vrea ea, incat se ineaca de plans, incepe sa tuseasca, se roseste la fatza. Si apoi eu nu stiu ce sa fac sa inceteze ca isi face rau ei. Cred ca trebuie sa fiu un pic mai diplomata, cine stie

Alex, cred ca a fost super. Astept si eu pozele.

Dar restul lumii nu pune poze pe mail sau pe flickr? Vreau si eu sa va vad.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006
Petrecerea de 1 an a Iuliei
Botez Iulia, Metamorfoza
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Acuma se incarca....
Korinutza...da de ce esti tu trista...hai ca nu-mi place...uite de aici multi sa treaca supararea!
Sa vedeti cand am ajuns acasa cum a facut Mark...era asa de fericit...si am lipsit 3 ore...a vrut numai la mine in brate si dupa 30 min a si adormit!Mi-a zis mama ca ma cauta peste tot...si mie mi-a fost dor de el!

poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

Mergi la inceput

poze de la sanius

poze cu Mark

Mergi la inceput

Am vazut poze...si mamica de harbujeii este tare frumoasa...slaba...ce mi-as dorii si eu...si harbujeii sunt atata de frumosi...!
Roana.....doamne ce scump e "smecherasul" tau...si intradevar pare mult mai mare...si tu esti o mamica frumoasa!
Eu cred ca ma duc la nani....ca vad ca bantui pe aici singura...si sa nu se inteleaga gresit(ca alerg dupa stelutze)...
Noapte Buna...!

poze cu Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

poze de la sanius

Yoy ce zapezi...chiar ca e de vis! Al meu sot n-a vazut asa ceva in viata lui!

Koko ce copii frumosi ai! bucurie la patrat! Tu nu erai blondina parca? sau iara-mi joaca memoria feste?. de ce te-ai enervat azi?
Marani sa scapati repede de incalciturile cu case, terenuri, acte, etc. asa sentiment placut este cand aud ca cineva imparte ceva sarmanilor...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna ziua dragelor o de la noi.La Ct este primavara iar Bogdan nu mai vroia in casa sub nici o forma.
Sper pe seara sa intrati si sa pot auzi de bine
Koko si ca sa ai o zi mai buna decat cea de ieri.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Si la noi e o zi de primavara....am fost la plimbare si acum asa de bine doarme!
Sa aveti o duminica frumoasa!

poze cu Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

fetelor, lipsit motivat din motive de sot gelos pe forum..asa ca i-am dedicat acest week-end..da mi s-a facut dor, si dupa o repriza de baie+manichiura, epdichiura, pensat stufarisul de sub sprancene, numarat vreo 3 riduri pe frunte..am revenit!

si koko iar m-a facut sa plang cu povestea ei despre sophia, e a doua oara cand o citesc si mi se zbarleste parul de emotie..eu nu stiu de ce ati plecat acasa de la inceput trebuia sa stati toti 3 internati si nedespartiti ca sa nu fie nevoie sa treci prin momentele astea!...uite asta sunt pentru sophiuta! si astea pentru tine si povestea cu lapticul...superb gest suprem de mama!

p_onu raman datoare cu explicatii cum sa pui poze la semnatura..asta daca nu esti si tu "fixista" cu pozele pe privat....,,sa le trimiti pe mailul facut de kokorina!

dodo, mersi ca te-ai ocupat de capitol nou!

marani, te iertam, da sa nu se mai intample sa dispari asa cate-o saptamana!da de ce dati mobila de pomana?

Koko, eu sunt foarte bucuroasa ca ai trimis poze pe mail da pe mine de ce ma rog frumos m-ai sarit cu pm-ul? Crezi ca daca imi arunci asa doar cu o parola in freza o sa ghicesc si contul de mail? Ha? Ia baga pm cu contu sa va vad frumusetile!

Koko, starea asta de dor de familie il apuca din cand in cand si pe fratele meu care e in spania dar numai de sarbatori:d e paste si de craciun cand simte el ca ar trebui sa fie langa noi, toate sarbatorile acestea se petrec in familie…dar ce probleme au parintii? Sau cu ce i-ai putea tu ajuta daca ai sta acasa?

Fetelor, la crize de isterie la varsta asta nu prea aveti multe optiuni, nici diplomatia, nici explicatiile nu functioneaza.. eu una cand mai face Octavian asa il iau in brate si ii distrag atentia, functioneaza de minune daca il duc la intrerupator, la dus, la geam …oricum el chiar daca continua sa urle eu ii vorbesc calm si bland pana se calmeaza….nu stiu ei sa asculte acum explicatii! Vorba blanda si pieptul mamei sunt cea mai buna alinare

Alexandra, vazut poze ce fain v-ati distrat la sanius!

Mai fetelor, noi avem eruptie de dinti in guritza..nu am vazut asa ceva..dupa ce de la ultimul dinte pana acum au trecut 4 luni si eu chiar incepusem sa cred ca o sa ramana doar cu 4 dinti… acum avem aproape toata gingia de sus strapunsa in diverse locuri…deci ne dau 4-5 dinti odata..saracu Octavian suge noaptea la fiecare ora, nu se poate odihni, e agitat, nu-i intru in voie.dar totusi vad ca de papat papa!diseara la nani dam panadol ca vreau sa se mai odihneasca! Acu pesemne ca mai calm ca doarme de vreo 3 ore…recupereaza!of

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput