Regasiri (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roana spune:

dodo, deschizi linkul ala, foto corina. dai click acolo unde e activ.ai inteles ceva ca explic cam aiurea.

deschizi normal mailul si acoo in mail e linkul. sa zici daca le vezi...

pusi

Mergi la inceput

Ca si cum l-ai citi.
sunt doua mailuri in mailul comun . al meu si al kokorinei. le deschizi frumos si gata.

sper sa te descurcu. nu e greu deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Gata s-a trezi "neuronu'"normal ca era usor dac si gandeam inainte.
Vazut pe fuga pozici.Ma intorc sa studiez.
pt intelegerea unei mame cu "mari carente"uneori

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

ROANA....pupicul tau m-a adus pe forum..si multumesc pt apreciere.scriu acu si ma duc sa va "vizionez" si pe voi.

sant asa mai mult intoarsa pe dos....sant departe si nu pot sa ajut pe cei de acasa asa cum as putea sa o fac daca as fi langa ei....stari de le mele,pe undeva normale....dar care ma coplesesc mult...imi revin incet-incet...

dar DOLORES pe unde e?

parca e sambata,facem o strigare la LORYM?haideti cu toatele!!!!LORYYYYYYYYYYYYYYYMMM!!!!!!scrie doua randuri si apoi te intorci la invatat..pupici la rianna

MARANI....te inteleg in tot ceea ce ai povestit...ai si tu o groaza pe cap....pupici la bubamara si tie exact pe varful frezei.chiar asa mai pune ceva foto sa-ti admir freza ta meseriasa...

Mergi la inceput

Ma bucur Dodo ca ai reusit...

KOKO bine ai venit. stiu ca iti e greu. am fost si eu plecata doua luni in strainatate, am lucrat la un institut acolo si a fost tare greu. nu mai trecea timpul, eram stresata ca se intampla ceva si eu nu sunt si Alex nu era. e, de acum e si mai nasol. nu cred ca mai plec.

Ce sa faci? asta e viata ..te duce unde nu te astepti.

te pup mult de tot

Mergi la inceput

ROANA.....stai asa nu pleca!deci am vazut pozele si sant uimita...pozitiv desigur.unu,ca smecherasul tau arata ca un copil mai mare decat varsta lui,are niste sprancene(eu am o boala cu sprancenele)care mie imi plac de mor...imi place cum e imbracat in ton(langa canapea),imi perdelele tale,si tortul care m-a dat pe spateeeeeeee,pe buneeeee!!!!!!eu aici nu am gasit nimic nimic nimic decat clasicul tort rotund.si tuuuuu,esti mai frumoasa decat mi te inchipuiam.ai o fatzuca de om cald si bland...de fapt se simte din postari.declarat!!!mi-esti mai draga de cand te-am vazut in poze.aoleu!ca mintea tot la tortul ala meserias mi-e gandul....ce m-am ofticat de ziua lor ca nu am avut tort meserias cum se face in romania(si te-ai gandi ca aici gasesti n modele)....si nici la multi ani nu le-am cantat....n-am avut cu cine...povestea-i lunga si neinteresanta.iaca ca si fara la multi ani au crescut copchii,asa ca...noi sa fim sanatosi,ceea ce va dorim si voua!frumos baiat ai!sa va traiasca!

Mergi la inceput

DBUNNY.....nu esti proasta,probabil e un altfel de formular pe care trebuie sa-l completezi,dar oricum,daca ai fi completat numai rubricile acelea importante,de ti le dadusem pe pm....in fine...tu procedeaza cum stii mai bine....ia fa si tu niste poze ci bluzitele sa le vad si eu ca am o boala cu pietricelele,strassurile,paietele,sclipiciul in general....te-ai mai gandit la surpriza?cum ii spui sotului?

P ONU.....poze de la voi?nu servim?hai,ca eu astept sa stii...pup tare!

ALEXANDRA.....cand te intorci de la sanius,sa vii sa ne povestesti.ce misto tre sa fie.n-am mai fost de cand eram ....fata mare nu,dar oricum demult.noi urcam un munte o ora,pe jos ..apoi ajungeam la un restaurant,mancam o supica fierbinte,beam o tarie si zvaaaaarrrrrr!!!!!pe partie.mergeam cu sania cam 10 minute continuu,dar stii cum....cu o viteza....ce fain mai era,si aveau nocturna,ca noi numai seara mergeam..acu cine stie cand ma voi mai duce...vii si ne povestesti,poate ca ati facut si poze,vreau sa le vad.

Mergi la inceput

deci...am rosit toata. Kokorina, m-ai facut sa zambesc.
ma bucur ca iti place smecherasul meu.

si da, arata mai mare decat e.si e tare scump...

te pup si eu tare tare.

si data viitoare daca vrei iti trimit eu tort d-asta frumos. ce zici?

Mergi la inceput

Fetelor, merg la culcare ca sunt franta.

povestim maine.

va doresc o noapte frumoasa la toate....

Mergi la inceput

DESIREEE....tu unde esti?acu cand m-am dezmortit eu,tu nu apari...

azi au mancat copchii mei,fix nika.au frunzarit niste iaurturi de dimineata,cu ceva fructe(iar cand a devenit plictisitor de molfait si stomacelul plin,au inceput a manji peretii si canapeaua cu capsuni)...la pranz au molfait ceva legume,un biscuite,un iaurt....am fost la socro azi si acolo s-au mai vanturat ei,dar nu ma gandeam ca-i aduc asa terminati acasa.am avut zile cand am iesit la aer,au mers pe jos in parc si tot nu erau asa terminati ca azi.poate i-a terminat si caldura de la socro de acasa...erau cred vreo 30 de grade in sufrageria de care se leaga si bucataria,nefiind usa intre ele,copchii zburataceau pe unde era loc si cand ma duceam si eu in sufragerie,vai ma lua cu lesin de la caldura aia,dar de placere.ca eu ibesc tare caldura....caldura de la lemne...as fi dormiiiiit si in picioare.abi i-am tinut pana la ora lor de somn,bibe la gurita si dorm de rup randurile....in rest azi a fost o zi cam plictisitoare.acu hai ca nici eu nu am fost in apele mele dar nici in vizita facuta nu se juca tzontzoroiu iar eu nu activam...sper ca maine sa fie o zi mai faina afara,sa putem iesi,ca azi a nins si plouat...o vreme zgribulita...abia astept primavara...

nu e nimeni pe aici????

Mergi la inceput