Regasiri (3)
Raspunsuri - Pagina 6
kokorina spune:
va pup de noapte buna!
staaaatiiii!!!!nu fugiti si poate imi raspundeti la o intrebare.de cate ori dati pe saptamana peste,la copii sa pape??????
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by kokorina
va pup de noapte buna!
staaaatiiii!!!!nu fugiti si poate imi raspundeti la o intrebare.de cate ori dati pe saptamana peste,la copii sa pape??????
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D
'neata
si o saptamana buna va doresc!am si pt voi cafelutza calda

noi mancam peste o data pe saptamana!
e cam putin !
peste cred ca poti sa le dai copiilor si-n fiecare zi daca le place
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by roana
Si eu tot cu turbanul in cap si tot cu lene de uscat pe par. dar merg imediat ca mi-e si somnic si maine ma asteapta o zi grea la servici.
vb maine daca nu mai apuc sa intru.
va pup pe toate si inca o data "Bine ai venit Miro!!!!!"
Ajutati-o pe Sonia
iti doresc o saptamana usoara

Vio,mamica lui Mihnea
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by aka
tot bolnavioare suntem. nu mai tuseste dar haraie in piept, mie frica de complicatii de mor. facem aerosoli de joi, dimineata si seara, iar de vineri si antibiotic injectabil, doar seara. si asta seara nu a mai avut xilina si daca n-a plans mititica...nu mananca nimic toata ziua, azi doar 5-6 lingutite de orez si 1 biscuite. sper sa fie bine maine ca ne ducem la control. nu mai pot sta acum, ca sunt cu ea in brate si impinge in tastatura.
kokorina multam pt parola si mail
miro bine ai revenit
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
sanatate multa puiutzei

si bafta la control azi!
Vio,mamica lui Mihnea
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Bine v-am gasit, mi-au plecat si mie musafirii...
sa va povestesc: am niste nervi mai fetelor,ceva de groaza, stiti starea aia de nervi dinainte de ciclu cand te certi cu barbatu de-ti vine sa plangi din orice prostie s-poi iti dai seama ca nu-i asa mare lucru? pai eu starea aia o am de vreo 5 -6 zile
Si astazi la un reprosh am plecat din sufragerie(acas la soacramea) aproape plangand. Cica ma plang prea mult ca nu ma ajuta Paco cu Dani, in fine, i-am aruncat in oki ca-s gravidaS-a dus naibii surpriza...Paco a rams mut! dar mut, nu asa...ii surade idea, dar inca nu-i vine sa creada, nici mie de altfel, dar cui ii pasa
timpul trece, copciii vin...
I-am spus unui prietene in seara asta...a ramas pur si simplu muta si ea! nimeni nu se astepta...la cat ii de neastamparat Dani, toata lumea credea(inclusiv noi) ca mai fac copil peste 5 ani, daca mai fac...
Miro bine-ai reveniiiiiit
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
intr-adevar...le-ai facut o surpriza
au ramas cu totii muti!
sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos

Vio,mamica lui Mihnea
violeta69 spune:
Angi,desiree,Mirona si pt toate fetele 
va doresc o saptamana frumoasa,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
roxana c. spune:
Neata tuturor si o saptamana buna va doresc!
Am intrat putin sa va citesc ieri, dar cu scrisul....mai greu.
Mirona, bine-ai revenit! Cand trebuie sa vina rusii, sa stim daca vei fi colega cu Dbunny iar la odisee![]()
Kokorina, n-am vazut pozele inca, nici pe ale Roanei, ma duc sa le vad dupa ce termin de scris, ca-s la servici si daca deschid prea multe mi se blocheaza jaful.
Marani si Angi, e varsta cred, asa face si Calin si cred ca toti, pana pe la 2-3 ani, asa-i modelul
Calin strange pumnisorii, se incordeaza , pune botul, are el o figura....cu buza in jos, se uita in ochii mei si incepe sa urle. Mai nou a inceput sa bata din picioare cand nu fac ce vrea el. Ieri am facut instructie cu el
, ii place sa deschida sertarul unde am eu chilotii, sosete....etc, si in afara ca le intinde peste tot, mi-a rupt si sertarul incercand sa se urce-n el, asa ca-i spuneam ferm ca n-are voie. Se ducea langa sertar, se uita la mine, ii spuneam ca nu-i voie, pe el il durea drept in
de ce-i spuneam eu
, si dadea sa traga de el. Ii luam mana de pe sertar si se punea pe un urlet.....mama-mama.
Si inca o faza: se juca Ana cu el si la un moment dat a muscat-o de mana. Nu stiu ce l-a apucat, nu musca, dar asa....brusc. N-a muscat-o rau, dar a luat-o prin surprindere , Oana a inceput sa rada iar Ana a inceput sa planga
Calin s-a uitat si la una si la cealalta si s-a pus pe un bocet......Mai tarziu s-a facut si Oana ca plange, sa vada daca plange si cu ea in cor, dar n-a plans
Vreau sa-i filmez cu prima ocazie si sa va arat, sunt de coma![]()
Desiree,
, placut faza cu pensat, epilat....etc![]()
Si noi suntem in plina eruptie dentara, pana acum avea 4 dinti jos + 4 sus, si-i avea cam de prin septembrie- octombrie, iar acum brusc i-au iesit in partea de sus doar( sau asa am vazut eu) inca 2 intr-o parte si 2 in alta, mi se pare ca sunt caninii si cu maselutele.
Pe masura ce scriu, mai imi aduc aminte de una, alta....pana plec acasa sper sa termin si mesajul
Am uitat sa va zic ca am facut vaccinul ala, ROR-ul, a plans putin, cand l-a intepat, deocamdata n-avem nimic, am inteles ca intre 6 si 10 zile dupa poate apare febra si o usoara eruptie, acum....sa vedem, va tin la curent( vaccinul l-am facut marti) Desiree, voi l-ati facut?
Koko, ti-am zis ca am primit adresa de mail si parola?
Daca ti-am mai zis....nu-i nimic, mai uita omul....batranetile....
Si nu mai stiu daca ti-am zis ca socrul meu locuieste pe Aleea Parcului, e undeva langa parcul acela mare, iar cumnatul meu in spate la Casa Modei. Nu cred ca ajungem de Paste in Bacau( sau mai stii....
, dar la vara sigur, poate ne nimerim , vine si Desiree, si Marani( sau mergem noi la Durau....vedem noi, mai e pana la vara.
Aka, acum am vazut ca -i bolnavioara Cristina. Multa sanatate si sa se faca bine repede!
Koko, am dat de intrebarea ta cu pestele: i-am dat si de 2 ori pe saptamana, dar acum am uitat sa cumpar si nu i-am mai dat de pana in |Craciun, bine ca mi-ai adus aminte!
Nu mai raman in concediu, am vorbit cu sefu, i-am explicat despre ce-i vorba si imi iau astea 4 zile la sfarsitul lunii, cand cred ca vom ajunge la operatie, pana atunci trebuie sa mergem la control la clinica pe 19 februarie, asa am programarea. Intreba cineva ce operatie- e vorba de operatia de hipospadias, e o malformatie a uretrei, nu se afla unde trebuia, in varf, ci cativa mm sub putza. Vom fi internati vreo 8 zile cred la sp Grigore Alexandrescu, in Bucuresti si....cu Dumnezeu inainte. M-am cam ferit sa spun la cunostinte, am doar 2 colege care stiu, in afara sefului, iar din neam stiu doar cativa, din partea sotului nu stie nimeni nimic. Restul, care au auzit ca trebuie operat, le-am spus ca-i vorba de op de hernie. M-am gandit ca nu cumva in viitor ...stiti si voi cum sunt copiii la scoala.
Gata, am scris....cat ptr toata saptamana![]()
Tot am uitat sa va zic : la ora 16 avem rezervare la Mc Donalds, e ziua Anei, implineste 6 ani, pun poze cand venim.( daca nu imi umbla iar in ele ca sa nu mai am ce pune)
Acum 6 ani pe vremea asta, se nascuse deja de 10 minute( s-a nascut la 10:20)
Aaaaaa, cu Ana am alta problema: a inceput sa-i cada dintii si are unul in fata, jos, care se mai tine doar putin, iar cel nou e iesit deja, si e stramb, din cauza celui vechi. Am vrut s-o duc la stomatolog, am vrut sa-i trag eu de el, ca v-am zis- se tine doar putin....dar nu vrea, si urlaaaaaaa, cand e vorba de asta....Cu Oana n-am avut probleme, isi tragea singura de ei, ca sa-i puna sub perna, sa vina Zana Maseluta![]()
La unul ii dau dintii, la altul ii pica, ...(sau nu
) offff, offff, mai, mai....ce v-am zis ca m=apuca 12 pana termin de scris?
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
Dbunny spune:
Violeta mersi
Miro ce-am omis? ti-au intarziat rusii???
Dodo-pui nu semneaza condica?
Aseara Paco in pat m-a luat la inspectionat... unde-i bebe, pe unde iese bebe, de unde suge bebe
, si tot nu-i vine sa creada...si eu ii tot aduc aminte: ti-am spus in mijlocul actului, si tu ai raspuns: nu vine bb asa usor, uite cat am muncit pt Dani sa vina, nu ramai gravi asa usor... iacata-ma
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Dbunny spune:
Roxana, La multi Ani Anei,
sa petreceti cu bine, si sa aduci multe poze
Koko eu ii dau la Dani peste cam de 3 oeri pe saptamana, avantaj Spania: peste proaspat, bun si nu foarte scump, c-avem litoral si port si mare aici aproape
. Il fac seara de cina, ori cu verdeturi tot mixat, ori cu gris fiert in supica. De obicei mananca ca spartul. Cand era mai micut si se stramba storceam 5-6 picaturi de lamaie in papica si se lingea pe buze...
Am avut o noapte oribila(chit ca mai mult mami s-a trezit la el) tuseste rau, haraie si era tare infundat, plus ca sambata a cazut si si-a zgariat o nara de peretele din curte(cu zgrumtzuri) si sambata a cazut cu nasu de ciment si tot acolo s-a lovit, mai mucii ne lipseau...
kokorina spune:
buna sa va fie inima fetelor!
am citit repede numai unde era vorba despre intrebarea mea....pt ca sa stiu ce le fac de papa,sau daca sa le dau peste si azi,ca ultima data u papat...joi cred.multumesc VILOETA,DBUNNY,ROXANA....sper ca nu am sarit pe nimeni.dar oricum ma intorc sa citesc ce-ati scris,mai ales mesajul ala luuuuuung a lui ROXANA.
fetelor la noi bate un vant,de mi-e frica sa ies,mi-e frica ca o sa ma dea jos...mai vedem ce facem azi,poate vine tacsu azi la o ora rezonabila si iesim intr-un centru comercial,si poate imi cumpar si ceva....tot imi caut pantaloni albi si nu prea gasesc,gen blugi si nu prea gasesc...dar mai sper
acu fug sa-mi beau cafeaua oferita de VIOLETA.....apoi revin.nuuu,mai intai pun pestele la facut.legume cu peste vor servi,ca si noi de altfel.socro a mea e suparata pe mine c anu le dau la copchii crenwursti...plini de E-uri.adica daca cealalta copchila a mancat crenwursti cand era de numai 6 luni,si aia mestecati de masa impreuna cu spanacul....copchii mei de unde vin de nu mananca?de la paris?probabil ca da....numai ca eu nu le dau crenwursti...nici eu nu mananc,decat foarte rar...
pup,ca vreau cafea sa beau....