Regasiri (3)
Raspunsuri - Pagina 17
roana spune:
Buna dimineata fetelor,
eu sunt la servici si cam am de lucru
. dar trece si luna asta...
Vio, vazut pozele. Mama, ce mare e Mihnea. si tu esti frumoasa...si o mamaica sa tanara. ce fain ...
Alexandra mai zi-ne de Mark ca ne place.
Alex e un scump. tot mai cumninte se face si iubitor nevoie mare. Sunt ingrijoarat cum o sa il intarc ca ieri a supt de numa. si cand vede tzatza e asa fericit si scoate asa un sunet ca imi vine sa il mananc. cum sa fac? cat dureaza tot procesul de intarcare ca eu in iulie plec si as vrea ca pana atunci sa dfie obisnuit sa nu fie soc asa mare si fara mine si fara tzitzi
.
Offf...
Sper sa am vreme sa mai intru, de nu mai dupa masa de acasa...
va pup si va doresc o zi faina
dolores spune:
buna dimineatza....nu am noutati..stiti vorba aia... toate-s noi si vechi is toate..cam asa la mine..david e mai bine..., sora mea nu. mie mi-a trecut gatul, dar sunt in urma rau cu somnul caci david se tot trezeste noaptea si plange..cred ca de la dinti
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
violeta69 spune:
Dolores,tine pumnii pt sora ta!
roana,multumesc....
Mihnea e mare,dar nu asa de mare pe cat pare....e inca un copil...o sa vezi tu cand o sa mai creasca ALex ca nu o sa fie niciodata prera mare!
cu intarcatul acum depinde si de tine cat de puternica esti sa nu cedezi ![]()
eu cand am vrut sa-l intarca s-a ivit momentul ca ne-am mutat in apartamentul cel nou si tb sa vopsim,sa facem amenajari asa ca nu puteam sta cu copilul acolo,mai ales ca el era(si mai e inca) ca un titirez!
asa ca l-am dus la socrela 1 saptamana si cand a venit a venit "rezolvat"....
e adevarat ca o cauta pe socrela noaptea
dar cu calm si cu biberon s-a rezolvat....
pe urma mai cauta si la mine ,dar i-am spus ca nu mai e laptic incet incet a uitat...nu definitiv,dar a uitat ![]()
spor la treaba,
si multi
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
desiree spune:
dormit in salturi, cu tz in gura, de la 6 la 8 a stat non-stop si a molfait-o, geme prin somn iar cand e treaz se da cu capul de usi, de pereti, de spatarul de la scaun, de oboseala nu mai stie de el si nu mai are stabilitate pe picioruse...acu l-am culcat, dupa o joaca scurta cu animalutele de jucarie si dupa ce mi-a plimbat noptiera prin camera..daca incerc sa il iau de la vreo activitate urla ca de mama focului..facuse kk si l-am dus la chiuveta din baie si atat s-a smucit de era sa-l scap din brate, nici pampers nu are rabdare sa-i pun
ieri am facut si noi priorix, inteleg ca reactiile apar dupa vreo saptamna, daca e sa fie,avem 13.300 gr, sanatosi tun dar cu gingia gaurita
va pup!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
alexandra_25 spune:
Si eu va doresc o zi frumoasa la toate!
Aseara nu am mai intrat sa va spun de poze...m-a palit un somn..asa ca am fugit sa ma cuibaresc langa piticul mare si cel mic!
Violeta...e un frumos Mihnea...brunet si cu tenul mai creol...e atat de scump...pare un smecheras...
Aka...Cristina e o papusa...ce mare s-a facut...are si ea clop...
Dolores...si noi avem calut din ala...ii place lui David?Mark il trage dupa el prin toata casa dar nu vrea sa stea pe el...sunteti niste frumosi amandoi...
V-am pupat pe toate......fug ca am mancarea pe foc....
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
kokorina spune:
am niste nervi de la durerea asta de spate,de mor....stau inclinata partea stanga,plus aplecata.si am si asa dureri,nu ma pot indrepta.m-am enervat ca nici copchii nu mananca.am facut o mamaliguta bunaaaa,cu lapte in loc de apa si cu o branzica buna,n-au mancat.sophia nu mananca de ceva vreme,cred ca-i ies si ei caninii,are aceleasi simptome care le-a avut si pascal inainte de a ii iesi caninii,si anume: nu mananca.pascal si-a infipt degetele ca un cioban in farfurie,molfaia,mai lingea,mai baga si lingurita goala in gura,dar au mincat cred 20gr fiecare.eu mor cand copchii asti ai mei nu mananca,sa-i vad si eu ca deschid gura la ceva anume.mamaliguta stiu ca le place ca le-am dat cu ficatei si au mancat....acu au plecat la plimbare cu sotul,ca eu nu ma pot urni si tot a trebuit sa-i iau in brate asa beteaga cum sant,pana a venit a meu acasa.minunat!minunat!maine sant singura toata ziua,al meu pleaca iar la salzburg....ma bucur nespus,mai bine nici ca se putea mai ales acum.si stati asa ca nu s-a terminat,luni va pleca in linz,iar toata ziua....sa mai spun ca pe 28 si 29 februarie raman iar singura?ca pleaca la viena?...imi vineeee,nu stiu ce sa fac.asta e,n-am ajutor cat e el plecat,n-am ajutor.daca ma plang tot nu ma ajuta nimeni.sant tare irascibila de la durerea asta de spate...
m-am lamurit cu ouale de rata...eram curioasa daca e voie,ca sant foarte grase stiam dar nu stiam daca e permis la varsta asta.laptele de vaca daca il dati,CAND?il dati?ca ai mei beau numai dimineata,seara si noaptea lapte.si asa ei nu prea mananca,cand sa incerc sa le dau.le-am facut dimineata cu niste cereale nici nu au pus gura.
mai am o intrebare.copii vostrii stau la spalat de dinti?ai mei nu mai sta demuuuult.inainte ma lasau sa-i spal,apoi le lasam periuta in mana sa o cerceteze si sa se invete cu ea.si demuuuult au inceput sa nu mai deschida gura pt spalat,le-am dat lor in mana,dar ce fac ei numai spalat nu se cheama,o rod periuta.vreau sa-i invat si nu stiu cum.le-am cumparat pasta de dinti,am pus o data pe periute foarte putin,dar tot fara succes,am zis ca poate din cauza gustului se vor lasa pacaliti...deci pe ei ii deranjeaza actiunea in sine,nu vor si pace.iar ma oftic....
ma duc sa bag un strudel la cuptor.nu eu l-am gatit,e gata facut,dar e buuuuun,cum l-ar face mama acasa.e in foi si cu branza dulce cu stafide....il bag la cuptor si am sa-l mananc tot de oftica....bine fie!va dau si voua o bucata,da' mica...
revin mai pe seara.pupici la bebici
kokorina spune:
DBUNNY.....LA MULTI ANI!sotului tau.toate cele bune,sanatate,sa va iubeasca si sa aiba muuuuulta rabdare cu voi!!!sa va bucurati impreuna cu familia frumoasa pe care v-ati cladit-o!petrecere frumoasa!
kokorina spune:
astept sa se raceasca strudelul...arata grozav de bine si abia astept sa-mi infing dintii in el.
am vazut poze de VIOLETA.....brunetica-mi esti,hai?esti foarte frumoasa si ai un par frumos.baiatul e un mare strengar,ochii il tradeaza si pozitia lui langa prietena lui maria,care si ea este o dulce.se vede ca se iubesc in taina.sa-ti traiasca,sa fie sanatos!!!!
vazut poze de DOLORES.....ai un pui de om frumos si care ar vrea sa stea lipit numai de tine.iti seamana foarte bine cand e la tine in brate,dar cand il vad la sotul tau in brate zic ca seamana foarte bine cu el.are de la amndoi ce-i mai frumos,si tu esti frumoasa tare...ochii sant punctul forte!sa traiasca puiul de om!
vazut poze de ROXANA....veselia e in toi acolo.imi place ca pustiul tau a tinut coroana de rege pe cap pana l-a pictat pe fata.am vazut in poze ca fetele si-au dat jos coronitele,dar imparatul nu.ai niste ieziiiii,toti unul si unul.sa va traiasca copii sanatosi!!!si mi-au placut foarte tare picturile de pe fata,le-am analizat cu atentie poate ma chinuie si pe mine talentul si cum alti cobai nu am decat copchii mei....sa vad ce-o iesi.stai ca nu ma apuc maine de pictat....mai pe la anul cand vor pricepe ce vrea macsa lor de la ei...
ma duc sa-mi infing dintii in strudel,cred ca s-a racit
Dodo-pui spune:
Dbunny sa-ti fie sotzul sanatos si La multi ani!
petrecere frumoasa si tot ce va doriti.
Koko
da ne reteta caci vrem si noi![]()
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
Dbunny spune:
V-ati adus aminte de ziua sotului...
, multumim, multumim...nu i-am luat nimic cadou...am fost dispusa sa-i iau mobil(ca n-are, numa ala de la servici care in weekend nu functioneste) dar a zis pas... mai asteptam ceva oferte....ceva la 0 euro![]()
Ne-am dus la masa la soacra si au venit toti fratii lui Paco cu familiile la masa(si la tort) asa ca am profitat ca-s toti gramada si le-am spus ca ni-s gravizi. reactia: nimanui nu-i vine sa creada! dupa cat de greu a venit Dani...
In seara asta am invitat 2 baieti saraci la cina(am uitat ca era ziua sotului) asa ca..nema cadou, nema iesit in oras...nema iesit la film, bine c-a luat soacra tort...dar ma pregatesc sufleteste pt iesirea de sambata seara ca v-am spus ca mergem la concert, da?
Koko...spatele tau ce defect are? sa stii ca ma durea si pe mine tare cat asteptam rusii...si mai am de asteptat cam 9 luni...poate se lasa si la voi cu oki...
Miro bine ca voma si febra nu-i de la cazatura la biata Ami, halal sperietura...
Dani....uy, Dani, nu papa de asera, numai bibe si petit suisse... obrajori umflati si calduti, maraiala la greu, nici nu l-am lasat la cresa azi...a dormit 2 ture azidimineatza, el care de 2 luni nu mai doarme inainte de pranz...mama lor de dinti
Dbunny
5s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu