Regasiri (3)
Raspunsuri - Pagina 18
Mirona spune:
salutare,
din nou la scarbici - deci rapid un mesaj la fete.
Sa-mi platesc mai intai datoriile:
Roana
quote:
Originally posted by roana
Mirona treci la povestit despre cum a reactionat karina tot tot. sunt curioasa si speriata de cum va fi cand voi lipsi si io o saptamana.
la noi nu a fost asa de speriat. era obisnuita cu mama mea si o adora. la noi in casa e si subiect tabu "Nane" - asa o cheama pe mama - ca daca ajuns sa pronunt numele ... nu mai tace din gura si tot o striga si o cauta prin casa. Asa ca nu mi-am facut prea multe griji. Ideea e ca o alinta si o rasfata de numa numa. Pe langa mama mai era pe acolo si tata, apoi intr-o zi a mai venit si soacra vre-o 3 ore - fiind din acelasi oras. Pe langa ei mai erau si sora mea si cumnatu-meu ... si cea mai importanta - Adnana - nepotica mea - care dupa scoala si dupa teme era numai cu ele si se jucau pana cadeau late.
I-am lasat pe o hartie instructiunile - orele meselor, variante ce poate sa-i dea la fiecare masa, i-am explicat continutul casetei de medicamente si i-am pus un celular in mana si am invatat-o cum sa ma sune in caz de orice + in fiecare seara o sunam la ora 20 sa-mi dea raportul despre ziua respectiva.
Pentru noi a fost mai greu - nu pentru Kara. Ea s-a simtit minunat, nu ne-a dus dorul.
daca mai ai intrebari - raspund cu placere.
desiree
quote:
Originally posted by desireecum te manifesti cand face asa?stiu ca tu ai perceptii stricte despre educatie si de aia te intreb! eu oscilez deocamdata intre rasfat si fermitate, in functie de gravitatea problemei!
nu prea sunt ele stricte ... stai calma ... ca face ea un botic de ma moi toata si nu pot sa nu o pap de frumoasa ce ii.
Cum ma manifest? pai in prima faza incerc sa-i explic ce e rau in purtarea ei, apoi ... daca insista ii mai explic o data si ii spun ca daca nu se potoleste ii iau acea jucarie (aici ma refer la lopatica de nisip cu care a dat intr-un copil - de exemplu, sau cu care arunca nisip in spate, riscand sa arunce in alt copil din jurul ei), sau ca daca nu inceteaza nu ne mai dam pe topogan, etc. Daca nici asa nu inceteaza .... pun in aplicare ceea ce i-am spus si raman ferma. Atunci vine faza cu aruncatul pe jos si maraiala. O las fff putin sa maraie - sa vada ca e putin pedepsita fiinda a facut talente si apoi ii distrag atentia cu alt joc.
Uneori se potoleste din prima, alteori ajungem si pana in faza finala cand tre sa-i iau jucaria, tre sa-i distrag atentia de la ce facem.
oricum - azio a fost mult mai bine decat ieri, sper sa si maine sa fie mult mai bine decat azi si incet incet sa o recunosc pe mini me cea cumintzica si far' de crize.
Si mai ceva - de cate ori vad o faza din asta in parc - incerc sa ma gandesc oare cum as reactiona eu daca mi-ar face pruncul asa ceva, azi m-am mai gandit si la tine cu faza aceea din parc pe care ai povestito ... etc.
va pup si pupam copiii cu eruptii de dinti

revin eu ... cand mai pot
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
dolores spune:
ma bucur ca v-au placut pozele
dbunny, la multi ani lui paco :)
koko, ce-ti face spatele? cred ca ai mancat toata placinta..ce pofta mi-ai facut
alex, da, lui david ii place tare mult calutzul.se urca pe el si zice diii diii
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
kokorina spune:
mda....s-a intors si al meu cu copchii de la socrii.el zice ca au fost cuminti,sa-u jucat,au mancat ceva fructe...acasa cand au ajuns au sarit in bratele mele,am vrut sa-i iau pe amandoi in brate sa-l las si pe al meu sa se descalte,dar nu m-a lasat,m-a pus sa aleg unul din doi.s-au jucat dar si cand i-a palit oboseala si si-au cerut somnul,nu mai stiam cum sa alergam sa-i schimbam de pampersi si imbracat in pijamale.acum dorm si sper sa doarma cum au dormit si noaptea trecuta,adica toata noaptea.dimineata m-am trezit la 8,ii auzeam,dar m-am dus sa-mi fac o cafea,am baut-o si apoi m-am dus sa-i scot.
spatele meu e rau.mi-a adus sotul niste supozitoare(ca pastile nu iau)si o crema.mi-am bagat un supozitor si ce senzatie naspaaa....,acu ne pregatim sa mancam ceva(iar mananc) si apoi sa-l rog sa ma frece cu crema,sa vad ce rezultate da.eu trebuie sa fac ceva masaje,ar fi super daca as reusi sa merg aici sa le fac,pt ca nu dau nici un ban iar masajele sant masaje si nu frectie la picior de lemn.dar caaaaand????cu cine las copchii?sa zic ca atunci cand am o treaba cand si cand,da e socro....dar terapia trebuie facuta de cel putin 2-3 ori pe saptamana si nu cred sa aiba timp.plus ca si socru face terapie dupa cele 4 operatii la sold,uneori se duce si ea cu el.sa mai zic ca in aprilie se opereaza si ea la genunchi?deci dupa april nu o sa mai am ajutor nici macar asta minuscul de care beneficiez acum canda m o urgenta....ce sa mai zic?sant facuta ghem de ganduri ce sa fac si cum sa fac.o sa-mi fac in romana,unde dau o caruta de bani si o sa ma frece la masaj doar asa ca sa nu zica ca nu-si face jobul...dar stiu eu cum e acolo.ma rog,dar am cu cione lasa copchii![]()
DOLORES.....nu am mancat toata placinta,mai am si pt tine.am mancat un sfert din ea.si nu are stafide,are zmeura.de obicei cumpara al meu pt ca stie ca-mi place,numai cu stafide.de data asta a luat cu zmeura ca nu gasise dar nu mi-a spus.nici macar cand am rupt cartonul unde era ambalata nu am vazut ca are zmeura.e buna dar nu mai buna ca preferata mea placinta in foi cu branza dulce si stafide...yam..yam...yam
DODO....tu ai cerut reteta la strudel?nu el l-am facut mama,l-am cumparat gata dar e atata de bun de zici ca e facut in casa...
DBUNNY....la mine nu-i cu oki,n-are cum...si durerile nu sant ca alea ca atunci cand imi vine perioada....sant suie rau de spate si nu ma pot indrepta efectiv,plus ca stau aplecata...nu stiu cate grade ca n-am fost niciodata buna la mate
...
P ONU....sanatate soacrei!imi pare rau sa aud ca esti numai pe drumuri,nu e simplu.sa intri cand poti si sa ne dai o veste buna,cum ca nu are diagnosticul pe care il credeti ca are...
ROANA.....scuze,poate chiar mi-a sarit cand ai spus de poze,important e ca le-am vazut si am admirat printul lui mama.tare tre sa fii mandra de el!!ai si de ce.
LORYM....mititica de rianna,cu diaree.eu cand aud de asta,ma duce gandul cum iti e tie ca om sa ai asa ceva,cum te simti.ca naiba,dar ei mititeii...sanatate riannei!sa intri cand poti sau poate prin miro sa ne spui cum se mai simte.bafta la examene!!!te pup
pe ANGI o asteptam la ceas de seara cu povesti despre iulia.ANGI!ce m-as face fara tine?...cine mi-ar mai fi bagat sub nas tv romana?de cand ma plang...thanks again!
...si ALEXANDRA...intra tot asa pe seara.te asteptam cu povesti si vezi ca fetele vor sa vada pozele cu mark intre gaini.mai pune-le o data,merita..
DESIREE....care-i viata ta de artista?ce face octavian?tot marait e?nu a spart nimic?da-l cu niste gel,ai?aici sant niste bilute mici mici cat alea de polistiren si puteai sa-i dai cat de multe ca erau homeopatice si i-ar fi placut senzatia cu ele in gurita sub limbuta.trebuia sa cumperi,nu-ti trebuia reteta.
p_onu spune:
Buna fetele!
Sunt franta de oboseala. Am reusit sa-l adorm pe agitatul meu mic.
Nu stiu ce se intampla cu el. Am 2 variante: fie ii dau niste dinti care dor mai nasol, fie face crize pentru ca sunt eu cam absenta zilele astea. Tipa, se da cu spatele si capul de tot ce nimereste daca nu-i dau ce vrea el urla, nu mananca decat lucruri pe care le poate rontai,in rest scuipa si tipa daca insist, se trezeste din somn tipand. Eu cred ca sunt dintii, totusi.
legat de soacra mea, lucrurile nu sunt clare inca, deoarece s-a descoperit o formatiune suspecta, s-a facut biopsie si asteptam rezulatul vreo 10-14 zile. Asa ca s-a terminat pt o vreme cu drumurile (in seara asta s-a externat), dar asteptam rezultatele. Oricum, indiferent de rezultat va urma o interventie chirurgicala...of, of!!!
sper sa apuc maine, maxim poimanine, sa citesc atent din urma, ca acusi terminati capitolul 
Va pup pe toate si multumesc de incurajari si de sustinere!
Pupici si pentru toti piticii vostrii si multa sanatate!
Mirona spune:
rapid sa fug si eu la somnic.
Vazut si eu pozele de pe mailul comun. Superbe - toate. 
p_onu tinem pumnii in continuare pentru socrela ta.
Lory mi-a scris pe mess ca Rianna ar fi mai bine. O asteptam pe ea cu detalii.
kokorina un
-ic pentru spatele tau. Asa-i ca nu te mai doare asa de rau? Daca ne apucam la o terapie dintr-asta ... poate poate scapi si tu mai repede. 
dolores pupici la puiul de om. Ce ne mai spui de sora ta? Sa-i dea DD sanatate sa tina sarcina.
Dbunny
pentru Paco. Sa-ti traiasca sotiorul mami. Cum te mai simti?
despre noi ceva:
am invatat ceva nou azi: sprancenele si genele
cuvant nou spus azi: atu - halatul
am tot zis ca ma apuc sa notez toate cuvintele pe care le spune Kara - "spune" ii mult spus ... asa ... pe limba ei. Dar sigur tre s-o fac ... e atat de haioasa acum la inceput ... pacat sa le uit. Promit ca de maine le notez.
Am primit si sms de la mamica prietenei Ami si e mai bine, draguta de ea - speram sa ne putem juca curand cu ea.
toate fetele din gasca. pupam toti copiii si le uram o noapte linistita.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
angi_m spune:
Salutare,
Daca va vine sa credeti, eu la ora asta gatesc. Acum astept sa se mai fiarba si orezul si trec la blenduit.
Violeta, am vazut pozele. Ai ditamai flacaul, tare frumos este. Si mi-a placut mult si prietena lui. Nu are gusturi rele... Iar Teodora aia mica e o dulcica 
Desiree, Dolores
sa scapati cat mai repede de durerile de dinti si sa puteti si voi sa va odihniti noaptea.
Oooofff, Kokorina, de-asta mi-era si mie frica ieri cand te-am auzit ca te doare spatele. Roag-o pe Alexandra sa-ti spuna ea ce sa faci, cu ce sa te dai. Bafta multa. 
Dbunny, La multi ani sotzului. Si voi tot cu dintii? 
Am fugit sa blenduiesc si ma intorc.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006
alexandra_25 spune:
...eu am intrat sa va spun noapte buna.....nu am chef de nimic...am avut o zi nasoala rau...sper sa fie una mi buna maine....
Noapte Buna si Vise frumoase!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
angi_m spune:
Vad ca si Octavian al lui P_onu e cu dintii.
Si Iulia nu a mancat astazi bine nici la pranz nici seara. Iar scaunele sunt mai moi.
Ne primiti si pe noi in clubul dintosilor? 
Sper sa nu fie si alte manifestari (maraieli, dat cu capul de pereti, urlat).
Va urez tuturor o noapte cat mai linistita.
Pupam toata gasca 
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006
desiree spune:
eu sunt franta, chef de scris ioc dar octavian parca e mai bine a dormit bine azi si acum doarme tun...
nu am vazut pozele de pe mail dar maine neaparat dau o fuga sa admir
intre timp am mai descarcat si eu cateva poze haioase cu printul
poze haioase
va urez o noapte usoara!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Doamne ajuta!