Regasiri (3)
Raspunsuri - Pagina 16
alexandra_25 spune:
Gata...l-am adormit pe Mark cel energic...l-am pus la incarcat bateriile pana dimineata....![]()
In primul rand...bine ai venit acasa si pe forum Mirona...ne-a fost dor de tine dar ma bucur ca ai avut un mini concediu minunat...am vazut si pozele...ce ciuda imi e ca nu stiu nici eu sa schiez...ce peisaje...am fost si eu la Straja cand eram in facultate...de un 1 Mai si stiu ca am prins o zapada...!
Am ras la faza cu ungurii...tare de tot...
Miro...nu-mi vine sa cred...Si celebrul meu desen cu o casuta cu garduletz, norisori si soare si in gradina cativa copaci, eventual un drum si pe el o masina. ...asta e si desenul meu preferat...![]()
Roxana_c...pozele sunt la semnatura...ce frumoasa e Ana...
Dbunny...super fain costumul lui Danny....e un scump...
...si eu vreau acuarele din alea...
...faci pachete prin tara????
Dolores...ne
pentru sora ta sa fie bine...
p_onu...si pentru soacra ta sa iasa analizele bine..
Si pentru micuta Ami....sa fie doar o alarma falsa...acum am citit...nici viroza nu e un lucru bun...dar macar nu are nimic la cap..
Aka...multa sanatate Cristinei...sa se faca bine repede...
Korinutza...primit pm...vaiiiiiii saracuta de tine...eu stiu ce inseamna durerile de spate...doamne bine-i cand nu te doare nimic...
!
cuscra sa de faca bine!
Cu dormitul gandeste-te ca la noi asa e in fiecare seara...ba e jos si se joaca...ba urca in pat...si tot asa...si astazi l-am prins cum joaca teatru..se face ca plange...dar asa se forteaza pana ii dau lacrimile!
In seara asta am scapat iefin...ca i-a facut freza lui Marius...
Despre noi...multe as putea povesti dintr-o zi...isi da drumul la vorbit...l-am prins pe camera cum zicea:"hai rade"...acum stau toata ziua cu camera pe el...sa nu pierd nici un moment fain...!
Am stat azi afara mai mult...a fost mai cald...are teaba cu roaba...si i-am cautat fetelor in tot orasul si pe net...o roaba din aia de plastic...nu ati vazut pe undeva???????....e innebunit dupa ea!
Azi a luat lopata de la cenusa si a tarat-o dupa el prin curte vreo 20 de minute...era fascinat de galagia pe care o face!
Nici eu nu mai stiu ce jocuri sa inventez...nu are rabdare deloc....si se plictiseste repede!
Tema zilei:
1.Peste-si eu ii dau odata pe saptamana
2.Lapte de vaca:de la 11 luni
3.Oua de rata:nici nu m-am gandit(sa le pape pe alea de gaina si sunt fericita)
Ma duc sa ma uit si eu la poze!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
desiree spune:
mirona, azi m-ai ignorat toata ziua si acum ti-am gasit si scuza: pregateai ditamai cearceaful..pentru regasite...bon, fain ca iti acorda kara atentie cand incerci sa ii explici al meu nebunatic inainte nu avea rabdare deloc sa stea sa ii arat ceva, facea ce voia muschiul lui..bine, si acum face si eu ma tin dupa el sa=i indeplinesc dorintele de a se juca fie cu masina de spalat fie cu matura...reviste carti deocamdata sunt bune de bagat in gura..desi daca vede figura umana in vreuna,pune degetul si spune: ata..cred ca inseamna asta..avem doua cuvinte in vocabular pe car le foloseste la orice: ata!..asta, adica,,,,cand vrea sa imi arate ceva..si da-ti! adica da-te cand vrea sa imi porunceasca ceva!..cu joaca, eu una nu pot sa imi propun nimic sa fac cu el ca orice as incepe risc sa raman sa ma joc singura pe covor, caci el nu are rabdare! acum insa de putin timp parca e atent mai mult la tot ce-i spun si chiar cand avem conversatii valoroase...imi arata lucrurile din camera eu ii spun denumirea si el, daca recunoaste cuvantul, incepe sa rada!..daca nu, ramane si se uita fix la mine..mai arata o data, eu repet iar..si tot asa pana se plictiseste si imi intoarce spatele!
aide mai, cu crizele de nervi ale karei este normal..e varsta la care incepe sa isi formeze personalitate proprie, nu e de rau, fii mai toleranta cu ea..nu sa inghiti si sa faci tot ce vra ea cand se tranteste cu fundul de pamant, ci sa fii ferma pe pozitie, dar totusi sa incerci sa-i explici..daca e un lucru cu adevarat periculos pentru ea....cum te manifesti cand face asa?stiu ca tu ai perceptii stricte despre educatie si de aia te intreb! eu oscilez deocamdata intre rasfat si fermitate, in functie de gravitatea problemei! nici nu vrau sa ii dau impresia ca daca face criza va avea tot ce va dori dar nici nu vreau sa devina frustrat de un lucru anume, asa ca incerc sa-l las sa faca... daca acel ceva care il doreste nu e ceva periculos sau daunator pentru el... de aia am evtat cat am putut interdictiile..alea vor fi si ele clare si batute in cuie da mai tarziu nu acum..acum el vrea sa STIE!
cu desenatul..da, ii desenez da nu sta sa vada..nu apuc sa termin floricica, casuta sau copacul ca imi smulge carioca si pleaca cu ea sau incepe sa mazgaleasca el peste ea! sfatul meu este sa ii desenezi lucruri cat mai simple: forme geometrice, casute, copacei, copil,..noi aici vom avea o problema intrucat eu sunt otova la desen nu ma pricep sa desenez nici macare un urs, iese asa urat si seamana mai mult cu un caine...da ma adaptez...
acum am citit si de ami...ce crunt, cred ca s-a lovit foarte tare daca a facut si febra..sa ne tii la curent daca iei legatura cu mama fetei...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
angi_m spune:
Dbunny, nu-mi imaginam ca fac carnaval cu copii asa mici ca ai nostri. Dani este "mortal" in costumul ala. Este un scump
Acolo era vorba de pietricelele de pe bluza? 
Referitor la Magne B6, pe prospect scrie: Utilizarea magneziului în timpul sarcinii se va face numai în carentele de magneziu confirmate. Experienta clinica pe un numar de sarcini suficient de mare nu a relevat efecte mutagene sau feto-toxice ale magneziului. Eu zic sa vorbesti cu un doctor. Poate ar fii mai bine sa iei vitamine pentru gravide, stiu eu?
Despre maioneza, am vazut pe un site pentru parinti ca era trecuta in retzetele pentru "copii mai mari". Exact asa scria. Ai nostri cred ca sunt cam mititei.
Miro, eu ii desenez Iuliei mai mult floricele. Insa nu prea are rabdare sa ma lase sa termin desenul ca i se face repede pofta sa "deseneze" ea ceva. Cel mai mult o distreaza sa scriu IULIA ca spun cu voce tare ce scriu.
Pai daca Ami are viroza... Kara cand s-a jucat ultima oara cu ea? Sa nu cumva sa patzitzi ceva.
Kokorina, credeam ca esti cu ochii la tv pe vreun post romanesc si ai uitat de noi. Aaa, acum era sa uit eu ceva: programul tv il gasesti la www.program24.ro
Aoleu, ai ramas intzepenita de spate? Asta nu-i bine deloc. Ai grija de tine ca nu stiu cum o sa te descurci cu sandokanii, ca ei nu inteleg ca mami poate sa fie si bolnava.
P_onu, tinem pumnii pentru vesti bune despre soacra ta.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006
desiree spune:
dbunny, eu pe unde ma duc dau de tine...
..esti omniprezenta...
..si pe mine m-a enervat maica-ta
..da asta e acum nu mai ai ce face..
dodo, violeta..
speciali pentru mamici mai avansate..o sa ne fiti tare de folos pe aici cand vor mai creste piticii nostri...ca voi deja aveti experienta...
aka, vaccinul...a fost ok, nu a simtit intepatura ci doar un mic disconfort drept pt care a marait putin dar abia dupa ce a scos acul...ma-sa era in spatele unui maimutoi si se maimutarea si ea ca sa ii distraga atentia... a fost ok!sarna de intrebare!
kokorina si pe tine te dadusem disparuta..da acu vad ce noapte faina ai avut...auleu, ai facut criza de sciatica..aia nu trece definitiv decat in 3-4 zile..al meu a facut de cateva ori, miscari gresite si a ramas intepenit...a dat cu diclofenac si a luat midocalm..nu stiu sa traduc astea in austriaca..nu e semn de batranete stai calma, ai facut o miscare gresita! sa te faci bine sa lasi laptopul ala deoparte, prietenii stiu de ce!
p_onu..sanatate soacrei tale! sa mai dai si pe la noi...
alexandra,
..imi place cand zici de mark...de fapt imi place sa citesc povesti despre copii..si sa le scriu, e drept! ce fain, e totul asa de nou pentru noi, parca avem un rost, e ca un job placut..sa-i invatam, sa-i descoperim! e fain!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
angi_m spune:
Si acum sa va mai povestesc despre Iulia:
M-am jucat astazi cu ea cu o jucarie care lansa un disc. Adica eu ma jucam (incarcam, lansam si ma duceam apoi dupa disc), iar ea statea deoparte si se prapadea de ras. Si dupa multe lansari, am obosit si am incercat sa o antrenez sa ne jucam cu altceva. Si am ascuns discret jucaria cu discul zburator. Ea nu a vrut sa uite de disc si a inceput sa il caute. Si m-am trezit cu ea ca vine sa se uite intre picioarele mele sa vada daca nu cumva este acolo 
De obicei cand vin de la servici, Mircea o intreaba pe Iulia unde este mami, iar ea se repede la usa de la intrare sa ma caute. Astazi eu am stat toata ziua cu ea ca tati a avut treaba. Dupa-amiza cand s-a jucat si el cu Iulia, a intrebat-o: "Iulia, unde este mami?" Eu eram asezata pe scaun la calculator. Si Iulia se duce sageata la usa de la intrare sa ma caute. O strig, ii arat ca sunt aici in camera... Nimic, ea era croita pe usa de la intrare.
Desiree 
Am fugit la nani ca maine ... la servici
V-am pupat 
Noapte buna
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006
dolores spune:
angi, david se trezise pe la 1 si ceva sa ciocneasca cu noi un biberon de lapte si culmea, nu vroia sa se mai culce..o fi simtit ca e rost de petrecut...
despre masinutze........a fost prima oara in ziua aia dupa vreao 3 ture in care am stat cu el, cand l-am lasat singur..sa nu-ti imaginezi ca nu as fi sarit in secunda 2 la el daca doamne fereste vedeam o miscare gresita..dar sa-ti zic de ce statea asa cuminte...daca ii faceam un vant adormea..atat era de obosit incat mersul cu masinutza era tot ce ii trebuia :)) la un moment dat in timp ce se invartea...i se inchideau si ochii si capul lui eraaaaa moaleeeee..super tare faza...in schimb in gargaritze nu i-a placut deloc..il zguduiau si era cam crispat
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
Dodo-pui spune:
Dolores
am vazut pozicile "puiului de om" ,sa fie sanatos.
Desiree
pt apreciere.
Miro,Violeta,Koko,Dbunny,Alexandra,Angi,Aka,P-onu,Roana, Roxana,Lorym
si
pt o zi cat mai frumoasa.
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
violeta69 spune:
buna dimineata,
va
pe toate si va dau o cafelutza tare sa va treziti

sa aveti o zi linistita,
P.S am pus si eu poze pe mailul comun.....
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Dodo-pui spune:
Violeta
Mihnea si pe mama lui care face reclama la...
,am vazut pozicile.
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
violeta69 spune:
Dodo,doar de reclama !!
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!