Comori de nov-dec 04 (170)
Raspunsuri - Pagina 16
try spune:
Asa-i bits, adrian seamana f tare cu taica-miu si v-am mai zis eu ca taica-miu are o slabiciune pt el, n upt ca ar fi observat o asemanare intre ei, ci ca asa i-a cazut la suflet. Vad ca de la un timp insa a inceput sa fie mai prieten si cu alex si asta ma bucura.
Miha, mortal robert. Nu mai stresa odrasla cu curatenia in camera, mai, mami!
Off, v-am zis oare ca m-am uitat la casetele lor vechi si, Doamne, de sambata am asa o iubire mare-n suflet pt copilasii astia... Stiti cum e, rutina ne roboteste, dar parca din cand in cand mai realizam si pe unde trecem, ce facem si ce avem in viatza. Vreau neaparat aparat de-ala de convertit casetele in CD-uri sau DVD-uri. Cand imi dau seama ca sora-mea si frate-miu n-au vazut niciodata copii mei decat in poze, asa ma ddezumflu ca un balon. Si tare as vrea sa le pot puen pe calc sa ii vada si ei cum se misca, vorbesc etc... macar asa s-ar simti mai aproape de ei.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
monica-elizabet spune:
onitza, sanatate sper sa va faceti bine si sa puteti veni
miha...pai ce mai astepti...hai in tren cu prichindeii si stai mai multe zile la mine
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by try
Off, v-am zis oare ca m-am uitat la casetele lor vechi si, Doamne, de sambata am asa o iubire mare-n suflet pt copilasii astia... Stiti cum e, rutina ne roboteste, dar parca din cand in cand mai realizam si pe unde trecem, ce facem si ce avem in viatza. Vreau neaparat aparat de-ala de convertit casetele in CD-uri sau DVD-uri. Cand imi dau seama ca sora-mea si frate-miu n-au vazut niciodata copii mei decat in poze, asa ma ddezumflu ca un balon. Si tare as vrea sa le pot puen pe calc sa ii vada si ei cum se misca, vorbesc etc... macar asa s-ar simti mai aproape de ei.
Aceleasi indeletniciri le-am avut si eu astazi...Am studiat poze si filmulete...Si am ajuns la vorba Otilicai...copchiii astia ai mei seamana ca 2 picaturi de apa.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
dama spune:
Multumesc, fetelor, pt urarile de bine si va spun ca per ansamblu botezul a fost frumos si reusit. Insa asa cum ma temeam, David nu a avut stare o clipa si era numai in picioarele preotului spunandu-i pe frantuzeste ca bebe e a lui mama si sa il dea inapoi. Popa saracul nu pricepea decat cuvantul mama, asa ca il trimitea mereu la mine Insa a avut si momente cand parca nici nu era cu noi, asa ca la sfarsit cand sa plecam, cand preotul se pregatea de alt botez, David se pusese pe plans si il cerea pe Patrick, care de fapt era celalalt bebe, dar el nu vazuse ca al nostru era deja pregatit de plecare. A fost o faza tare, pt ca ceilalti nasi erau nemti si nu pricepeau de ce plange si nu vrea sa plece cu noi. Patrick a fost insa numai un zambet, mai ales din momentul cand s-a vazut gol (ii place tare mult sa-l tii asa).
Poze nu am reusit inca sa incarc fiind foarte multe, dar incerc sa-mi fac timp zilele astea sa le pun.
Try, frumosi tare baietii tai si si eu sunt in asentimentul fetelor ca Alex are o gurita tare senzuala.
Miha, scumpica tare bucalata ta si tare haios fratiorul ei Robert. Chiar seamana mult intre ei, mai ales la ochisori.
Roxana, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit cum si-a facut Mihnea cucuiul... sa treaca repede.
Mami de David (18.11.2004) si Patrick (18.11.2007)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza doamnelor, poftiti la o cafelutza
ce mai fac copilashii, cum se simt?
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
andreap spune:
'Neata!
Daniela..rabdare!Eu de fapt vreau sa stau cat mai mult cu BB in burtica..imi place la nebunie sa fiu
Miha,tare frumoasa e Amira..parca-i un iepuras!
Roserb..asa e!neuronul meu e in vacanta..uneori....poate ne vedem.Joi la Monica?Ca tot a lansat invitatia..Sau la mine..cand vrei tu.Pupici lui Mihnea..off..astia ne omoara cu neatentiile lor!
Try,am vazut si baietii tai...tare dragalasi sunt..si cuminti
Otilia,sa inteleg ca ai sotul langa tine???deci tinem pumnii ptr un BB??
Pupici
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
roserb spune:
Neata de acasa!
Drumurile ma omoara, am zis eu ca eram mai relaxata la servici. Acum am de rezolvat diverse, si sunt numai pe drumuri.
Onitzo, numai doua sau 3 saptamani stau acasa, apoi incep dincolo, n-as rezista mai mult home!
Dama, sa va fie de bine botezul, ma bucur ca Patrick a fost cumintel!
Cucuiul nostru s-a mai micsorat, il mai doare cand pun mana, dar alte probleme nu a avut, deci nu pot decat sa sper ca e OK. Copiii astia, oricat ai sta cu ochii pe ei, tot gasesc portita sa faca vreo traznaie. Bine, de data asta nu a fost el vinovat , ci matracuca cea mare , l-a impins de-a dreptul.Nu stiu cand s-or mai termina luptele astea, ca deja nu mai am anduranta...Acum de 2 zile sunt in mare intelegere, nu indraznesc sa sper ca ii va tine prea mult.
Aime,Dana, ati dezertat?
Roxana&Co
daniela_sb spune:
Buna tuturor!
Monica eu cu ceaiul...
Try, Andreea promit sa astept cuminte. Sper ca si bebe sa faca la fel.
Dama sa-i fie de bine botezul cumintelului!
Eu sunt bucuroasa ca azi nu am luat-o de la capat cu scandalul la gradi (ca de... am avut vacanta). Danutz a plecat bine dispus si a ramas la gradi fara lacrimi si suspine. A mai crescut baiatul nostru... Si papa in ultima vreme de se sperie bunicii...
22+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
danette spune:
Fetelor,
am 2 teste neg. de sarcina, unul in ziua 26, altul in ziua 27 (azi).
Dar am o stare de stres maxim...nu pot nici dormi, nici manca...
Daca era sarcina, s-ar fi vazut a 2-a liniuta azi (cat de cat), nu?
onitza spune:
POZE CU PARCHETUL
DANA sunt derutata....ai scris ca al doilea test l-ai facut pe 27 si in paranteza scrie "azi", dar azi suntem in 12 febr.. ...deci cand ai facut al doilea test????? nu te stresa, poate iti vine in curand! si daca nu vine, Iris va avea o surioara/un fratior!!!!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL