Comori de nov-dec 04 (170)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Ioana...hmmm... si eu sunt cu mintea in toate directiile, si am impresia ca toata lumea tre' sa stie ce-am eu in cap...

Deci era vorba de zilele unui ciclu. Adica azi e ziua 27, maine e ziua 28. Pt. mine.
Nu era vorba de data.
stiu ca e 12. feb...
Mai am un pik si fac 34 de ani

Nu ma gandesc acum decat la cum se dubleaza hCG-ul.. tot la 2 zile..
Cred ca in ziua 28 tre' sa fie la cca. 100ml u/ml...
Oare ce nivel de hCG detecteaza testele astea de sarcina?
Vaaaiii... numa' dintr-o problema intr-alta sunt...

Deci, DA... numa' asa poate si Iris a mea sa mai aiba un frate/sora... sa 'calc eu pe bec'... ca altfel nu cred ca ma mai hotarasc eu de buna voie si nesilita de imprejurari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by danette
Daca era sarcina, s-ar fi vazut a 2-a liniuta azi (cat de cat), nu?

Nu neaparat, la mine testul a fost negativ cam la 1 zi dupa ce trebuia sa vina CM, si s-a pozitivat dupa inca o saptamana.

Sa fie cum vrei tu

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dana, eu stiu ca exista teste si care detecteaza 50ml u/ml dar nu stiu ce fel de teste ai facut tu, oricum acestea atat de sensibile sunt mai scumpe si mai greu de gasit.
Sa inteleg ca folositi metoda calendarului?

Eu dupa anul nou am tot oscilat in simptome pana s-a lamurit situatia. Insa am intotdeauna un simptom clar de menstruatie si anume o transpiratie rece noaptea, cred ca de la scaderea brusca a nivelului unui hormon.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Dana,confirm cele spuse de Roserb....si mie mi-a iesit primul test negativ.Dupa 1 saptamana s-au facut 2 linii roz..ce tset ai luat?Mie mi-a iesit pozitiv cu Barza cutie,nu banda...ala e testul de (asa mi-a zis o buna prietena care incerca sa ramana..ca si mine)
sa fie cum vrei tu

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Am innebunit de tot...
Mi-am mai facut acum 5 min. unul... tot negativ..
De asta:
http://209.85.129.104/search?q=cache:GTjRnsACRd4J:www.minut.ro/produse/test-de-sarcina.php+test+sarcina+minut&hl=ro&ct=clnk&cd=2&gl=ro
Asta cica detecteaza hcg-ul imediat dupa ziua 7 de la conceptie, adica concentratii de 20 ml U/ml..

Numai ca eu ma simt altfel decat normal. Tensionata.
La Iris testul s-a vazut usor pozitiv inca din ziua 25... deci cu 3 zile inanite sa trebuiasca sa am CM.

Da' nu-i regula... mi-e teama sa nu fie ca la Roxana...

Mergi la inceput

Oti,
nu pot sa iau contraceptive din motive de sanatate si mi-a fost frica sa-mi pun sterilet.
Nu ma bazez eu pe metoda calendarului... desi pot sa spun ca am un ciclu regulat de la inceputuri..
Acum a fost un accident... fir-ar sa fie de ...

Andreea... si tu!!!!
Dumnezeule.. eu o iau razna inca o saptamana...
Efectiv nu reusesc sa ma adun si sa-mi impun ca asta e... oricum nu pot eu sa schimb situatia in acest moment.
Totdeauna m-au innebunit asteptarile...

Hai mai... si chiar era alb-alb-alb in zona celei de-a 2-a linii?
Ca eu am intors testele alea in toate unghiurile si le-am pus in diferite intensitati luminoase (noroc ca-i si soare la noi)...
asat in ideea ca la Iris s-a vazut binisor a 2-a liniuta, cu 3 zile inainte de CM... asa cum am mai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by onitza

POZE CU PARCHETUL

Parchetul ca parchetul,dar noi vrem cana cu Thomas. De unde ati luat-o?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dana,eu nu am experienta cu testele de sarcina ,dar iti doresc sa fie exact cum iti doresti!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Dana la sarcina cu Amon nu mi-a aparut a 2-a linie decat dupa 3-4 zile de intarziere,iar cand s-a pozitivat era atat de firava ca si eu stateam in dubii.mai incearca maine dimineata la prima urina ca e hcg-ul fff concentrat.ei si daca e sa fie sa fie intr-un ceas bun.stii tu cand te astepti mai putin atunci vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

In sfarsit am reusit sa scanez POZE DE CAND ERAM EU MICA!!!! uraaaa!!! mi-a ramas in gand sa va arat si eu ce cupil frumos am fost (mi-au murit laudatorii ), mi-au facut pofta fetele!! ei ce ziceti????

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput