Comori de nov-dec 04 (170)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, super faine pozele...chiar ca ai fost si esti tare frumushica are cu cine semana ochisoul frumosul pe amandoi...si am vazut si parchetul...sa-l stapaniti sanatosi

danette, sa fie asa cum iti doresti

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by danette

Fetelor,
am 2 teste neg. de sarcina, unul in ziua 26, altul in ziua 27 (azi).
Dar am o stare de stres maxim...nu pot nici dormi, nici manca...

Daca era sarcina, s-ar fi vazut a 2-a liniuta azi (cat de cat), nu?

Dana, da' tu de ce esti stresata? ti-e teama ca este sau nu este? Daca este eu zic ca vien bine acum, Iris e destu lde mare si nici nu-ti imaginezi, dar sa stii ca e o varsta cand ei accepta foarte bine un fratior/surioara.
Eu zic ca poate iesi negativ chiar si-n urmatoarele 3-4 zile.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onitza

POZE CU PARCHETUL

DANA sunt derutata....ai scris ca al doilea test l-ai facut pe 27 si in paranteza scrie "azi", dar azi suntem in 12 febr.. ...deci cand ai facut al doilea test????? nu te stresa, poate iti vine in curand! si daca nu vine, Iris va avea o surioara/un fratior!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Sa-l stapaniti sanatosi, Onitza.

Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danette

Am innebunit de tot...
Mi-am mai facut acum 5 min. unul... tot negativ..
De asta:
http://209.85.129.104/search?q=cache:GTjRnsACRd4J:www.minut.ro/produse/test-de-sarcina.php+test+sarcina+minut&hl=ro&ct=clnk&cd=2&gl=ro
Asta cica detecteaza hcg-ul imediat dupa ziua 7 de la conceptie, adica concentratii de 20 ml U/ml..

Numai ca eu ma simt altfel decat normal. Tensionata.
La Iris testul s-a vazut usor pozitiv inca din ziua 25... deci cu 3 zile inanite sa trebuiasca sa am CM.

Da' nu-i regula... mi-e teama sa nu fie ca la Roxana...

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani

Te simti tensionata pt ca ti-a intrat in cap ideea ca ai putea fi insarcinata, dar asta nu-i nici pe departe simptom specific de sarcina. Eu tind sa cred ca asa cu mai fost la prima sarcina ar cam trebui sa fii si acuma, adica, sa se inroseasca liniuta mai devreme de CM. La mine a fost la fel la toate cele 3 sarcini, s-a inrosit liniuta chiar cu 1-2 zile inaitne de CM.
Deci eu zic sa stai linistita ca nu cred ca esti insarcinata.

Mergi la inceput

Am uitat sa specific ca poza aia cu paharul de Craciun era la misto pusa, nu l-am pictat eu, vroiam sa i-l arat Miriei. Mi-a placut tare mult, de fapt e un set de 3 pahare identice, dar cu inaltimi diferite in care se pun lumanari de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Vai Andra ce m-ai pacalit.Era frumos pictat paharul.Da ai tu atatea alte talente ca se compenseaza ca nu faci si pahare colorate.

Ionela ai disparut de tot???

Dana sa fie cum vrei tu, mama ce pusa la punct esti tu cu termenii medicali,Si daca va fi sa fie , tot mama cu un puiut minunat vei fi, ca te pricepi doar.

Amira ce pacat ca esti asa departe, tare te-as zmotoci un pic iepurasule dulce!

ianuarie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by mikimi
Amira ce pacat ca esti asa departe, tare te-as zmotoci un pic iepurasule dulce!

Am facut azi un tort cu crema de branza si visine.Si ma intreaba Robert:"mami,ce-ai pus in plajitulica?" "visine mami" "ce-s alea vinisi?"(cu accent pe i-uri ) "niste fructe" "Bine mami,cum spui tu"

Incercam azi sa-i explic ca trebuie sa fie ordonat si sa pastreze curatenia si ca nu are voie sa scoata trenuletele pana nu strange masinutele... "Am inteles domnule mami"

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate si pe copilashi
nu uitati ca va astept maine sa ne vedem

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try, te contrazic un pic: la mine a fost diferit. Cand am fost insarcinata cu Bianca testul s-a pozitivat inainte de data sosirii CM (stiu sigur, ca eram nebuna atunci, tot incercam si nu ne iesea, asa ca luna de luna stateam ca pe ghimpi in asteptarea a 2 liniute). La Mihnea s-a pozitivat dupa vreo 9-10 zile de la data cand ar fi trebuit sa vina CM, deci nu e o regula.

Dana, oricat de greu ti-ar fi, mai asteapta o saptamana-10 zile si repeta testul. Nu rezolvi nimic daca faci teste in fiecare zi, si asa nu ai ce face acum.

Onitzo, ce frumusica erai (nu ca acum nu ai fi), iti seamana Paulica , sa stii.

Miha, mortal fi-tu!

Mihnea , ieri la gradinita. Faceau propozitii si le numarau cuvintele, chestie intelectuala si destinata evident alora mai mari. Il pune doamna si pe el sa faca o propozitie. Fi-miu :" Gaina face oua".Doamna: "cate cuvinte are?" Mihnea, sigur pe el: "3". Doamna, uimita: "bravo ,Mihnea, etc, laude". Bianca (nu cumva sa-l lase sa se bucure de succes: "Doamna, stati linistita , el are o obsesie, la orice , spune ori 3 ori 5 cand vine vorba de numarat". A ras educatoarea de n--a mai putut, iar el mi-a povestit plin de mandrie acasa " Si apoi, doamna m-a mangaiat pe cap si m-a pupat". Asa ca na, intelectualul mamii era cat pe ce sa o pacaleasca, dar n-a fost lasat sa se afirme de justitiara de sora-sa.

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Chiar mai ce-o face Ionela, cred ca este ocupata cu cucuietele.
Ioana, eu zic ca erai prea slaba in poza cand erai domnisoara de onoare. Mie nu imi ies din cap pozele tale de la cununie si nunta. Erai asa de fericita si iti statea foarte bine in costumasul roz. De fapt erai si graviduta si aveai aceea aura de viitoare mamica.
Miha, noteaza mai undeva perlele lui Robert.
Dana, nu mai fi stresata si tensionata. Incearaca sa-ti faci de lucru.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput