Comori de nov-dec 04 (170)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

quote:
Ma uitam la pozele cu baietii Andrei.Vine Robert si ma intreaba:"cine sunt copiii astia?" "Alex si cu Adrian" "Si ce fac acolo?" "Uite ce frumos stau la masuta si deseneaza" "Vleau sa vad" "Si uite ce ordine e in camera lor" plusez eu ..."Nu mai vleau sa ma uit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calinclaudia spune:

Mamici va rugam frumos sa ii acordati un vot Clarei pentru starbebele lunii februarie pe site-ul www.starbebe.ro. Pentru a vota dati clik pe poza la pozitia f18.
Va multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Salutare!

Na, ca de azi sunt casnica, si am avut ocupatii in consecinta- dat cu mopul, spalat, dus si adus copiii, mancare, mai bine era la servici. Si zilele urmatoare am destul de alergat.

Miha, e frumoasa si dolofanica papusica ta, si intr-adevar seamana cu Robert ff bine.

Try, ai deja baieti mari, sunt foarte reusiti amandoi, ai de ce fi mandra; au niste ochisori superbi!

Ma bucur ca s-au mai reparat si bolnaviorii.

Andreeeaaaaaa, nu mai am numarul ala de tel, ti-am trimis mesaj, dar cine sa se uite? Oricum, am fost plecati din Bucuresti, poate reusim sa ne vedem saptamanile astea cat sunt somera

Mihnea si-a spart capatana aseara, l-a impins Bianca si a cazut cu capul (chiar unde se imbina oasele craniului la spate), fix pe muchia peretelui. I s-a facut un cucui lung si gros cat degetul aratator. Acum e ceva mai rotund, sper sa nu pateasca nimic, oricum , a fost cea mai rea lovitura de pana acum, s-a auzit ingrozitor de tare, asta ca sa nu avem lipsa de evenimente.

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ufff Roxana...mai bine lipsa asa evenimente. Pupam cucuietul mic si speram sa nu fie nimic grav.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor
va in fuga...ma bucur ca sunt mai bine copilashii dar vad ca au aparut alti bolnaviori
sanatate multa si aveti grija de voi
joi dupa amiaza daca aveti timp si va face placere in jur de 18,30 va astept pe la mine la un suc si o prajiturica sa ne serbam de sf valentin americanesc

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
joi dupa amiaza daca aveti timp si va face placere in jur de 18,30 va astept pe la mine la un suc si o prajiturica sa ne serbam de sf valentin americanesc

Vreau si eu...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by roserb

Salutare!

Na, ca de azi sunt casnica, si am avut ocupatii in consecinta- dat cu mopul, spalat, dus si adus copiii, mancare, mai bine era la servici. Si zilele urmatoare am destul de alergat.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Uite ca altii muncesc de acasa si mi se pare greu..ca mancare trebuie la toate mesele, ca curat tre sa fie in casa , plus ca copilul nu stie ca tu esti in timpul programului.
Cand pleci la un loc de munca nu te prea intereseaza cum ramane casa in urma ta si ce mananca cine ramane acasa.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ROXANA mi s-a facut pielea de gaina cand am citti ce rau s-a lovit Mihnea....noroc ca e mic si uita repede de durere si lovitura ...sper din suflet sa nu fie nimik nasol si sa treaca cucuiul repejor! mi-e dor de voi!!! si te inteleg perfect ca ti-e mai greu sa faci muncile de om necalificat acasa decat sa fi fost la sv, dar stai linistita ca probabil este pe termen scurt toata treaba de mamica casnica. Te pup dulce si sa dea DOmnul sa fie cum iti doresti!!

MONICA multumim de invitatie, sper sa o onoram si noi...dar nu promitem, intrucat paul e racit.

OTILIA fericitooooo! da-o-ncolo de dieta, simte-te in largul tau!!!! ce bine ca e tati cu voi!! si na-na ca nu a luat examenele!!! cum mai e anuta mea draga???????? intreaba de paul?????

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by daniela_sb

Buna dimineatza tuturor!

Nu mai am rabdare, fetelor! Am asa o stare... Si mai am si o gramada de lucru la servici... Si aici o gramada de lume cu 2 comori in casa. Vreau si eu mai repede.

Hei, doamna, aloooo, stai la coada, nu te grabi asa ca fata mare la maritat. Las' ca bebe sta bine-acolo-n burtica. Sanatate la bumbacel si la prichindel.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Ce baieti frumosi !!!! muta de admiratie !!! amandoi niste ochisori superbi, iar buzitele seniorului...pazea fetelor.Si amandoi imi par stangaci? manca-i-ar mama de baieti super destepti.Va rog sa mai pastrati niste zapada si pentru primavara cand ajungem la voi.

Zapada din belsug Miki, ca anul asta atata zapada si ploaie n-am vazut aici in scurta mea existenta in Ca.
Alex nu-i stangaci. E doar neindemanatic adicatelea stangaci la sensul figurat.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput