Comori de nov-dec 04 (170)
Raspunsuri - Pagina 14
try spune:
Ia uitati aici pozede la noi ca de multisor am tot lenevit la cap. asta. Si vi l-am promis si pe alex scafandru.
Am pus pe picasa acum ca m-a enervat si Flickr-ul cu limitele lu ide 200 de poze si 2 albume.
Macar acum se vad repede pozele si mai mari.
Miria am si o poza pt tine, sa vezi ce artista m-am facut.
Bits-ule, la fel fac si copiii mei, se judeca pe fiecare jucarie. Nici unul nici alalalt nu sunt mai cu mot. Parca alex sa zic ca mai intelege cand ii explic si-i creez reguli cu da-i mai acum ca dupa 1 minut o sa renunte la ea si o sa o iei tot tu sa te joci cu ea.
Dama, sa ii fie de bine botezul lui patrick, asteptam pozite si povestiri. Noi ieri n-ema uitat la filamrile vechi cu copiii de cand a fost alex de un an pana in ziua d eazi si sa stiti ca de-abia acum am realizat valoarea filmarilor acestea. Sunt niste momente unice si m-a apucat un dor nebun de copii mei de atunci .Si alex a stat cu noi la vizionat pana la 12 trecute si cand l-am intrebat cine e acolo (era el la 1 an) mi-a zis ca e adrian. Si i-am xplicat ca e el cand era bebe mic. Si apoi m-a intrebat unde e adrian? Si i-am spus ca el era la mami in burtica si era mic, mic de tot, apoi s-a nascut si uite, a cresut si el mare si acum nu mai e bebelus.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
bits spune:
Miha pupam iepurasul roz ca tare-i frumoas.mey ce bolfosica e fii-ta si ce bine seamana la privire cu Robertica.lui Robert ii sticlesc ochii-n cap parca ar fi pus numai pe traznai
Otilia scuze de exprimare dar eram asa de nervoasa incat nu am mai stat sa scriu ce erau alea,sunt niste mini biscuitei din orez cu fel de fel de gusturi iar capcaunul asta mare se ducea si le flutura lui Amon prin fatza si asta micu binenteles ca vroia.
Andra ce scump e Adrian in poza in care se face motociclist.au aceeasi culoare la ochi baietii tai si imi face mie impresia sau Adrian aduce bine cu tatal tau?Alex are niste buze senzuale ca sigur o sa faca furori in randul fetelor.pupam baietii frumosi!
bits spune:
aeara mi-a facut Amon kka destul de tare asa ca i-am dat lapte la culcare ca urla ca din gura de sarpe.sunt curioasa astazi cum va fi
ieri cica se juca barbata-miu cu Ken,mai mult il chinuia ca asta micu urla cat il tine gura "ajutorrrr!".dupa ce l-a smotocit bine a venit asta micu cu o falca-n cer si una in pamant si-mi spune"veau un tata nou!change change!"nu va spun ca pe mine m-a umflat rasul iar pe taica-su il cuprinse disperarea ca a inceput sa-i puna fel de fel de intrebari.
andreap spune:
salutare!
Dama,sa va fie de bine botezul!
Bits,deci sunteti mai bine?Ce haios e Ken..auzi,alt tatic
Onitza,gata renovarile?
Otilia,cum mai e Ana?
Noi suntem bine....ieri am fost cu Monica la Moghioros(Roserb..scoate mesageriaaaaaaaaaaaaaaaa),ne-am vazurt cu Miche si Darius..pacat ca a fost asa frig,am plecat repede.Sambata ne-am vazut si cu Felis,obosita si pe fuga,ca de obicei.
Aseara am fost la Circ...cam lung spectacolul ptr.un copil de 3 ani,incepuse sa misune pe acolo spre sfarsit
Os a va povestesc cum am ramas eu cu 2 fete(Mariuca si inca o o fetita de 4 ani si 1/2)...ma si vedeam epste 2-3 ani..nu va imaginati ce au facut in masina in spate cand am plecat..va pove alta data..
Pupici
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
Ele spune:
quote:
Originally posted by bits
Andra ce scump e Adrian in poza in care se face motociclist.au aceeasi culoare la ochi baietii tai si imi face mie impresia sau Adrian aduce bine cu tatal tau?Alex are niste buze senzuale ca sigur o sa faca furori in randul fetelor.pupam baietii frumosi!
Amon si Kenzo
Ce e scris cuscra aci vroiam si eu sa zic cand am vazut pozele. Ai niste baietzi foarte frumosi iar cand se uita cu ochii lor exact in camera ... Deci buzele lui Alex si ochii ambilor baietzi m-au facut sa ma uit la toate pozele si eu tot timpul sunt in criza de timp.
Si deci ti-a iesit faza cu pictatul?? Mie mi-a iesit faza cu prajitureala vad Si uite asa din cauza DC-ului fiecare isi gaseste alte preocupari.
Elena & Denisa
NOI
daniela_sb spune:
Buna dimineatza tuturor!
Nu mai am rabdare, fetelor! Am asa o stare... Si mai am si o gramada de lucru la servici... Si aici o gramada de lume cu 2 comori in casa. Vreau si eu mai repede.
Try am admirat fratiorii. Sunt tare scumpi.
Miha, Amira e o dulceata. De fapt ai si tu doi copilasi minunati.
In rest... va urmaresc din umbra ca tare repede imi pierd energiile...
O saptamana usoara va doresc! Si insanatosire repida bolnaviorilor!
19+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
Otiliav spune:
Octavia, hai ca ma faci sa ma simt prost, cum mai sa-ti ceri scuze. Eram si eu curioasa ce bunatati interzise papa Ken. Deja nu prea mai pot sa o tin nici eu pe Ana din scurt. Vineri la magazin a luat o cutiuta de suc cu pai si imediat a bagat paiul si a supt, asa ca n-am avut de ales si i-am cumparat-o. Data viitoare trebuie sa ocolesc zona ca alta solutie nu vad.
Andreea, Ana e super bine, nici nu zici ca a fost bolnava. Sunt convinsa ca peste ceva ani va fi bine cu fetitele. Diferenta este maricica asa ca probabil Mariuca va fi mai intelegatoare.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
carmen spune:
try ai doi copii superbi. Sa fie sanatosi.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
mikimi spune:
Ce baieti frumosi !!!! muta de admiratie !!! amandoi niste ochisori superbi, iar buzitele seniorului...pazea fetelor.Si amandoi imi par stangaci? manca-i-ar mama de baieti super destepti.Va rog sa mai pastrati niste zapada si pentru primavara cand ajungem la voi.
Si Anuta frumusica si ghidusa si mereu pusa pe pozat.Model se face sau ce?
Bitsule acu nu ma bate, dar ma bucur cand mai aud si eu de alti tati trimisi la plimbare.Al meu ii zice: tati nu-mi place de tine."de ce tati"? pai ma musti ! si al meu se joaca la fel de "violent", m-am plans de multe ori eu, iar lui nu-i place.Ii place jughineala, chiar si aia a lu' ta-su , dar fara violenta.
ianuarie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
mariussimiuc spune:
Ma uitam la pozele cu baietii Andrei.Vine Robert si ma intreaba:"cine sunt copiii astia?" "Alex si cu Adrian" "Si ce fac acolo?" "Uite ce frumos stau la masuta si deseneaza" "Vleau sa vad" "Si uite ce ordine e in camera lor" plusez eu ..."Nu mai vleau sa ma uit"
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...