* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Andreea,
da' de unde! la fel de nazdravana e :))

alinaalex,
daca mi-ar opri tv-ul, zau ca as intra in criza :)) eu sunt dependenta de tv :P

www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

AIDA, mi-a stat inima in loc cand am citit!!! Sa fiu a naibii, chiar ca nu poti sa stai chiar lipit de ei…. Oana s-a dat cu capul de muchia de la dulap zilele trecute de i-a dat un pic sangele si s-a procopsit cu ditamai cucuiul saraca. Asa, ca veni vorba fetelor, se pune crema de ARNICA la toate cucuiele si juliturile, se vindeca mult mai repede asa.
Pup stirbutza frumoasa, am vazut pozele

ALINAALEX, deci stii ce zic cu gastrita asta. Naiba s-o ia, mie frica sa nu dau in ulcer cateodata. Acuma mestec de zor Maaloxan, si parca e mai bine. Si am luat si ranitidina. Pupam pe Marc – sanatate maxima!! Oanei ii curge iar nasul, dar deja asta e “normal”, toti sunt asa la gradi, abia astept sa vina vara!
Cu gradi e OK, desi acuma are o faza ca zice ca nu vrea la gradi, dar cand ajungem acolo totul e OK si se joaca frumos, rade, canta… Mi-a povestit educatoarea ca a avut niste “accese de rasfat” – pretindea sa se ocupe educatoarele numai de ea la masa, (daca nu zbiera tare “Oanaaaa”), sa ii ridice ele ce scapa ea pe jos, sa fie luata in brate imediat ce cerea… si ele ii explicau frimos ca nu, ca ceilalti copii ridica singuri/stau pe jos si nu in brate/mananca singuri… si iarasi “Oanaaaaa!!!” Dar se pare ca s-a potolit. De-aia si merge la gradi, sa vada ca nu e buricul pamantului, si ca trebuie sda faca lucruri si singura, etc.

CARMENPIT, TILI, mai ziceti ceva de acolo, de dupa canapea!!!

ANDREEA, ma bucur ca ai mai dat un semn. Bubu e o dulce, si cred ca nu te plictisesti cu ea nici os ecunda!!!!. Iti tin pumnii cu bona, suna tare bine totul si e bine ca e ceva mai matura!!!!!! desi Vichi la cei 46 de ani nu se poarta prea matur… (faza cu tipatul in lift )

Vad ca ziceti despre mancare…. Oana sa bat in lemn mamanca fructe destul de bine, bea si sucuri… dar cu laptele avem mega probleme ca nu vrea DELOC. Noroc ca mananca multa branza, si ca si Thea, smantana cu lingura mare.

Nu stiu ce sa ii mai gatesc felul doi. Voi ce le mai faceti? Am citit de chiftele, salata de boeuf… Eu i-am dat salata de vinete fara maioneza si a fost OK. Prejeli m-am cam ferit sa ii dau… dar cum papa omleta, totusi…

Pupice multe!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Aida,am dat mereu peste o poza de-a ta (din intamplare) la 'sa ne cunoastem' ( se numeste 'pleata')si ma gandeam ca esti prinsa intre serviciu si Alexandra..da'nu credeam ca sunteti si la spital,atat de des!Am patit-o si eu cu Ana,cand a cazut sub ochii mei,dar nimic grav pana acum..desi atat de-aproape de asta. Sa nu mai povestesc cand am cazut eu cu ea in brate,pe scari,fara urmari si asta,din fericire.N-am vazut pozele inca,acu'ma duc.

Andreea,felicitari pentru "numarasc" (asa spune Ana cand numara_)pana la 10! Mica mea numaraste dupa reguli noi..diferite de cele pe care le folosim toti!Despre culori asa ii povestesc si eu,dar nu face inca legatura. Bafta cu noua bona! Poate de adata asta nu doar pare ci chiar va fi bine.

Catrinel,eu Anei ii fac felul 2...pe care-l mananca seara,nu e pe departe ca Bubu cu 2 feluri la a doua masa,cam asa:
-mamaliga cu branza,smantana,sau ou ochi romanesc (in apa,nu prajit)
-orez cu lapte (ea ii spune orez de lapte)
-mancare de cartofi (sau ghiveci de legume)cu sau fara carne,functie de ce a mancat la pranz
-uneori,paine cu unt si un iaurt mai gras,deci mai dulceag
Despre fructe,nu prea de bine,mai mananca cate o jumatate de portocala,mandarina sau mar (dar mai rar).
Despre arnica stiam si eu,se pare ca foarte buna.

alinaalex,sanataate pentru Marc.Si Ana mai stinge TV-ul,dar parca i-a mai trecut in ultima vreme. Ei ii plac desenele de pe Minimax,cartile de povesti cu sau fara abtibildduri ( de preferat cu!)..de jucarii nu se prea atinge,numai daca o antrenez eu si si atunci pentru putin timp..si vizitele,e innebunita caand plecam undeva (de unde acum ceva vreme nu voia sa intre in case straine!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Asa e!DC-ul da dependenta!Mi-am zis ca n-o sa mai intru,dar nu pot sta deoparte.Nu am timp sa scriu fiecaruia in parte si imi e teama sa nu par egoista cand scriu numai despre mine.
Multumesc mult pentru urarile adresate de ziua mea.
Noi suntem deocamdata destul de bine.
Continuam regimul,dar se intampla exact ca in Mesterul Manole,ce construim intr-o saptamana,se darama intr-o singura zi.Normal ar fi trebuit sa terminam regimul la sfarsitul lunii februarie,dar o sa mai dureze pt.ca Vlad a facut de doua ori faringo-amigdalita acuta si a fost nevoie sa ia antibiotic de fiecare data(ultima data s-a complicat intr-o pneumonie interstitiala).Pe perioada antibioticului a tinut regim strict,dupa care am introdus treptat,exact ca in perioada diversificarii:oul,dovlecelul,etc.Azi am bagat ardeiul gras in supa si peste cateva zile bagam ceapa.S-a saturat de atata orez si nu mai vrea sa-l manance decat blendat.Daca totul merge OK peste o saptamana -doua ii bag merele rase,apoi bananele si apoi supa de carne.
Vroiam sa-i fac ziua la un loc de joaca,dar cu ce sa-i servesc pe ceilati copii,cu tort de orez cu mere coapte?
Joi vrem sa mergem la doctorul Stanciu sa-si spuna si el parerea.
Raceste foarte usor si am vrut sa mergem cu el la salina,dar doctorul lui ne-a spus ca ajuta doar in cazul in care exista o componenta asmatiforma si ne-a recomandat sa mergem cat mai mult timp la mare.Asa ca la vara o sa stam cel putin doua saptamani la bulgari.
Trecand peste aspectul neplacut si stresant cu alimentatia,Vlad e intr-o forma de zile mari.E destul de mancacios(eu nu stiu cum mai poate manca orez cu carne, ca mi-e mi se apleaca doar cand incalzesc mancarea),a luat in doua saptamani 400 g si are acum 11,400 kg.E vorbaret,pus pe sotii,adora sa bata toba ,ii place mult sa danseze ,sa-se dea cu parfum si sa se uite in oglinda(nu-i plac masinutele).
In aprilie o sa incep serviciul,doar 6 ore, si o sa-l las la ai mei .Am abandonat ideea cu bona,el fiind foarte,foarte atasat de-ai mei.
De ziua mea am fost la munte doua zile si l-am lasat la parinti si nici n-a intrebat de noi.
Mai nou zice celor care sunt amabili cu ei:"Taci babo!"( de la o poveste ni se trage).Asa ca trebuie sa am mare grija in parc.
Va citesc cu mare drag si sa nu fiti suparate pe mine ca nu va scriu fiecaruia in parte,dar incerc sa-mi canalizez toata energia si tot timpul meu ca sa-mi fac bine odorul.
Sunt in umbra si ma rog pentru fiecare in parte.
Va pup.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Fetele intru pe fuga..maine o sa fiu mai libera si bag recuperari la ghiocei...
Am vazut o gramada de lume noua si ma bucur!

Am fost aseara la eco si cand se uita dr la fata bebelineisi a zis ca uite ce barbita are m-am topit pe patul ala toata...brusc am devanit asa nerabdatoare sa o vad pe grasana...Probabil o sa fie o taurita ca acum pe 19 mai a zis ecograful ca nasc. O sa iau calciu si o sa-mi fac analize la sange si urina, insa a convingerea ca totul e ok...

Am citit despre toti ghioceii bolnaviori si m-am intristat. Sper sa se faca bine curand si sa nu mai aiba accidente. Va pup si scrieti despre voi! Mie imi face placere sa citesc!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Aida bine ca este totusi dentitia temporara!Si eu mi-am accidentat o maseluta la sanius in "frageda" copilarie...
Nu m-as fi gindit ca dintele poate iesi cu radacina cu tot decit foarte rar!
E virsta poznelor,dar sper sa nu mai aveti surprize asa de neplacute!
Are Alex o culoare foarte deosebita de ochisori si constat ca avem exact acelasi model de patut,aceeasi culoare si model!

Catrinel aici cred ca stii ca facem chiftelutele la cuptor,nu prajite in tigaie.
Ca exemple de meniuri la noi cam asa ar fi:
-sote de morcovi cu carnita de pui
-budincute diverse (de brinza de vaci, de peste, de legume, de cereale)
-clatite cu legume (acestea le prepar tot la cuptor)
-briose cu legume si sunca/cascaval
-placintute cu dovleac,cartof,morcov,spanac,varza...
-pizza micute de casa

Andreea Thea e super cocotata pe masina inzapezita!
La noi inmoaie felia de paine sau cozonac in canita cu lapte,exact asa cum spiu tu ca la voi se intimpla cu ciorbita.
Imi pare bine ca ati gasit bona si sper ca de aceasta data sa fie conform asteptarilor.
Intr-adevar a luat bine in greutate,bravo!

Delia voi cit de departe sunteti de Orlando? (ca am gasit niste bilete ieftine pina acolo si deocamdata oscilam intre Republica Dominicana si Florida/Disney pentru decembrie viitor)

Aalina astia de aici spun ca de-abia la 3 ani se cere sa cunoasca culorile.Eu zic ca e foarte bine dezvoltata daca numara si vorbeste in acest ritm! Si Markus e incintat de deplasari,fie si pina in vecini.Imediat se repede la cuier (care e pe masura lui) si isi pune cizmulitele mai intai...

Alinalex si noi tot cu avioane,helicoptere,masinute si chestii din astea.Acum imi pare bine ca nu a dat toate jucarioarele lui Matei de cind era mic,fiindca Markus tare le mai indrageste!
In schimb,ii plac si papusile bebelus gen Baby Bon,le plimba cu caruciorul si le "ingrijeste".ASta probabil se trage de la sora mai mare...

Mihaser ce super ca ti-ai vazut bebelusa la eco! DE-abia astept si eu,poate or binevoi sa-mi comunice si ce este.
Cum te mai simti?

Gata ma duc sa-i pun pe aia mici la culcare...

Mariana 19+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Alinaalex multa sanatate la Marc cel micut si multi pupici de la noi.Asteptam vestile bune.
Aida maaaama, da ce ti-o fost dat sa tragi.Oricum si fara dinte Alex e adorabila.Promit solemn ca nu mai zic niciodata ca Bianca e obraznica.... doar obraznicuta
Andreea muzica de la Doamne-Doamne e muzica pt copii despre Dumnezeu, Isus, ingeri.Ii place fff mult sa asculte, si de obicei ii pun seara la culcare ca e linistitoare si o calmeaza si pe ea.Uneori ii mai pun muzica clasica la naneala.Admirat Thea dragalasa,zgubilitica si taaaaaare, taaaaare dulce.
Micaalsa vazut sapt trecuta poze cu Iulia, care e scumpa, cocheta si are o camera faina rau de tot.
Mariana eu cand am decis sa nu ii dau carne copilului, nu mai stiam pe nimeni care sa nu fi dat carne la varste asa mici, si am avut tot felul de nelinisti interioare.Plus, ca fata mea a fost mai grasunica si un pediatru din Ro mi-a zis ca e obeza ca o infund cu fainos.... atunci m-am speriat rau.Dar apoi am calculat cat fainos ii dau, si am vazut ca primea ca oricare alt copil care era alimentat cu carnita, drept pt care mi-am revenit si mi-am urmat decizia.Azi Bianca e dolofana dar e armonioasa, nici pe departe obeza.In perceptia mea e si f isteata... si de nu o fi foarte isteata pt toata lumea, am totusi convingerea ca in ochii oricui e cel putin suficient de isteata pt varsta ei.
Mihaser bine ca mi-ai zis si de alti bebei vegetarieni.. ca binevoitorii care incercau sa ma convinga ca sint o nebuna si cresc un copil "compromis relational" din start,foloseau argumentul ca va fi rejectat de copii si nu se va integra, pt ca un copil din familie normala mananca orice, pe cand a mea nu... deci ii creez complexe copilului din frageda pruncie.Sper ca parintii potentialilor prieteni ai fetitei mele sa fie totusi mai deschisi la minte decat unii din "prietenii" mei.Sa ai grija de burtica.Admirat una bucata Cristian catarat pe masa de la bucatarie.... cuminte si el foc, asa-i?!
Noi sintem asa si asa.. adica eu.Am o per mai proasta si incerc sa vad ca de fapt paharul meu ramane plin in orice circumstante tocmai din cauza de Bianca.V-am pupat din inima pe toate si va doresc zile senine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, TINA WELSH !!

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Neata!

Am aparut si eu si sper sa recuperez un pic!

Ciufulet si Micaalsa pai daca burtica mea v-a trezit nostalgii de ce nu treceti la treaba?

Gabifer spor la condus! ieri si eu am dat sala si undevaprin aprilie sper sa ma programez si la oras. Pana in octombrie am tot timpul sa invat si eu sa conduc si sa iau orasul.

Aalina am primit rezultatele la examene si sunt bune...din pacate am luat 8 la unul si ar fi fost bine sa iau 10...dar nu ma mai stresez...As putea sa merg la Bucuresti la marire, insa chiar nu mai vreau sa stresez bebelina...Mai da-le incolo de studii!

Laura Ioana eram fara haina in poza aia pentru ca nu s-arfi vazut burtica...tia zis bine Alina motivul :) Astia pe aici cand sunt cu geaca ma tot domnisoresc...adevarul e ca nici mie nu imi vine a crede ca am 2 copilasi.

Alorea sper ca ai terminat cu bine examenele!

Alinaalex ce norocoasa esti ca Marc nu se omoara cu dulciurile si papa mancarica...Al meu are perioade...mananca bine, apoi vrea mai mult fructe si branza...lapte deloc! Tot ca Oana faraoana! De ce credeti voi ca se cocotase pe blat la bucatarie in filmulet?...Dupa dulciuri...ca acolo le tinem...kinder si toate minunile!

Kim multumesc! tu cand ne faci un cumnatel?

Aida am inlemnit cand am citit de Alex...Pacat ca si-a pierdut dintisorul...Si noi am fost de multe ori in pericol...am scapat doar cu putin noroc! E greu sa prevezi tot....ei sunt asa imprevizibili. Imi pare tare rau ptr dintisor!

Delia da am terminat cu masterul...mai am de prezetat dizertatia pana pe 9 martie...Am facut rost de materiale si am tehnoredactat deja un capitol...pana in martie fac si restul...
Tu cum te descurci si cu scoala si cu Rudy?

Mariana si mie mi-ar fi placut sa fim in aceeasi odisee...chiar si anul trecut! Sper sa afli cat mai repede ce e in burtica...e haios ca asteptati tot cu aceleasi emotii barza ca si la primul copil. Republica Dominicana suna super...sotu pleaca in Dominica acum in martie...si pe noi nu ne ia! Am o ciuda pe el!
Si-a gasit bilet Paris-Martinica super ieftin cu 400 si ceva dus-intors. Si sta si in Martinica o noapte si in Paris...iar eu la mama :( De ciuda i-am zis ca nu o sa merg niciodata cu el acolo!

Andreea G sa ne spui si noua detalii despre DVD ca si noi facem drumuri lungi Timisoara - Targoviste sau Turnu Magurele. La ultimul ne-am certat ingrozitor cu mama ca vroia sa-l ia in brate pe Cristi si noi i-am zis sa nu il scoata din scaun. Recent am aflat ca o bebe de pe DC a murit intr-un accident din cauza asta...ca l-au tinut in brate. Doamne fereste! Bine ca nu am cedat la insistentele ei!
Ma bucur ca ati gasit o bona pentru Bubu! De data asta trebuie sa fie ok...oricum eu te sfatuiesc sa pastrezi distanta o vreme si sa observi...Tu esti prea buna si multi vor sa profite de chestia asta.
Si Cri e cu un kg mai greu decat Bubu si papa destul de bine, dar nu pune pe el!

Noe ce pofta imi facusi cu puiul ala de Guguluff...! Dar cand ma gandesc cate calorii are...eu 69 de kg...imi cam trece!
Ce mai face Bia? Noi am primit o tablita din aia care se sterge si crie crie toata ziua Criti pe ea. Asa mai salvam si copaceii din Ro ca nu mai consumam asa multa hartie!

Guguluff bine ai revenit! Si noi o sa avem o fetita alintata Eli in mai!

Tili ce mai fac baietii tai?

lady H mai bantuie si tu pe la noi un pic!

Serj ce mai face Ambra? E mai bine? Burtica ce face? Ai aflat ce e bebe?

Ada ce bunatati mai prepari? Unde e pagina de la click aici?
Nici aia cu diversificarea nu mai e!

Catrinelu cand mai veniti prin Timi?

Sa va povestesc in ultimile ispravi ale lui Cri: s-a bagat intr-un cactus duminica la prietena mea...ieri cand am mers iar pe la ea a dat drumul la bideu si a stropit peste tot...norocul lui ca a fost intr-o parte ca il uda pana la piele...noua acasa ne-a pus iaurtul in pat.
Azi a facut un pipi pe olita ca l-am vazut eu cum se inclina si l-am pus repede...dar la al doilea nu au scapat chiloteii Herry Potter neudati! Cam cu asta ne laudam! Ma duc sa-l imbrac!
Va pup!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Chiar Tina o viata frumoasa si multe impliniri!

Stefanna eu nu cred in faze de genul asta...in primul rand copiii nu stiu sa faca discriminari...de multe ori adultii le spala creierul! Va pup!

Un Valentin cat mai placut! Ma duc sa crosetez un tort!

Bebe 2

Mergi la inceput