* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (49)
Raspunsuri - Pagina 7
alinaalex spune:
hello!
noi nu suntem asa bine, Marc e din nou bolnavior... de sambata tuseste urat (iar!!!), tuseste si noaptea in somn, e plin de muci...azi am fost la dr., n-am scapat, iar luam antibiotic (noroc ca Marc e topit dupa gusturile medicamentelor) si suntem consemnati la domiciliu cateva zile. Uff, abia am scapat de ultima raceala Vad ca la noi asa e : luni de zile totul roz, nici un rosu-n gat, urmatoarele luni din raceala in raceala. El saracul e cuminte, nu sufera prea tare, dimpotriva, e f. activ si-s vede de-ale lui.
In ultimul timp chiar a fost f. cuminte si ascultator. Ma si "ajuta" prin casa la treburi , de la cresa nu mai vrea sa plece (am ajuns si la faza asta, va dati seama???), nu mai e asa mamos, acuma ii place mult si cu tati si cu buni, asa ca daca il aduc ei de la cresa sau merg impreuna la plimbare nu mai e nici o problema. In w-e iese numai cu tati si vad ca-i place mai mult decat cu mine.
In rest, a evoluat mult, vorbeste mult, canta (acuma isi canta el la culcare ), a facut o mare pasiune pt. masinutze de tot felul, avem si o colectie mare, nu se da in vant dupa carticele si desene, doar dupa muzica si dans (asta e veche deja).
Cam atat despre noi. Incerc sa revin pe seara.
V-am pupat!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
ANDREEA GEORGIANA spune:
Anairda,sa-ti traiasca minunea grasunica si sa va aduca in casa noroc,fericire si multe,multe zambete!Si treci sa ne impartasesti si noua din bucuria ta!
LA MULTI,MULTI ANI,AMBRA!!!SA CRESTI MARE SI SANATOASA!
Serj,ai grija de burtica ta in crestere.Ai ajutoare acum?
Mihaser,Cristian este dulce rau iar burtica...mare tare!Parca ieri ne anuntai de bb2.
Noe,ce ghinion ati avut!!!!Cum ai tintuit-o pe Bia la pat?Abia acum am aflat ca te-as fi trimis la socrul meu sa o vada pe pitica(stii,e ortoped).Acum e bine?
Gabi_fer,ti-am vazut voinicul vorbaret.Sa stii ca si Thea se plictiseste uneori sa dea reprezentatii si ne raspunde la intrebari in doi peri.Superbe pozele cu peisaj hibernal!
Laura Ioana,nu-mi vine sa cred ca ati implinit deja o luna.Sa traiti si sa-nfloriti!E tare dulce tiza noastra.Cand o botezati?
Micaalsa,transmite-i Jessicai si mamicii ei salutarile si felicitarile noastre!Si pupa-ti bufleiuta pe obrajorii aia inrositi de ger si de zbantuiala.Sa stii ca si Thea vrea sa ne jucam la tobogane,balansoare si alte dracii “de vara”...la cateva grade minus.
Adar,m-am prins,palariile te tin departe de vechile tale prietene virtuale.Din cauza lor nu mai stiu nimik de puiuta cu ochi mari(ma rog,maseleala o banuiam si singura!).Mess-ul e dezactivat momentan la Buc,din motive stiute doar de C.,cica virusi(la Bv mergea da’ n-aveam timp de el).
Mariana,cum e carnea de elan?Papa si copii?Nu de alta,dar Thea a trecut la degustarea carnii de...berbecut.Nu dati cu pietre,a fost un accident...dedlicios pt. ea.
Aalina,Carmenpit si Thea vrea in “bate” afara,mai ales cand este imbracata cu salopeta “de fier”(cum ii spun bunicii).Si e atat de grea(din cauza vestimentatiei,evident) incat devine o corvoada “manevrarea” ei!!!.Vrea “bate” cand e noroi pe jos,nu pt. ca nu i-ar placea mizeria,dar o indispune sa se murdareasca pe ghetute(si pe mine,ca se sterge de hainele mele).Fitze...
Delia,felicitari pt. gasirea casei visurilor!Poate ne scrie si Anairda cateva vorbe...
Catrinel,ce pacat ca iar v-ati imbolnavit!Sa-nteleg ca a fost o buburuza bolnavioara si fara chef?Pozele(alea 3) unde sunt?Sa stii ca si eu am vise elaborate ,adevarate scenarii SF(mie neplacandu-mi filmele SF!).Si daca imi place mult de tot un vis,ma culc cu gandul la el si visez continuarea.Asta mi se intampla dintotdeauna...
Stefanna,e prima oara cand aflu de scutece cool alert.Or exista si la noi?Ce este muzica de la Doamne-Doamne?
Aalina,Ciuf,nici Bubu nu stie culorile.Dar am gasit metoda ideala pt. invatarea lor.Discutam despre lucrurile ei favorite si asociem culoare imediat.De exemplu,luna,steaua si soarele sunt “gabene”,bradul(badu) este verde(ii place la nebunie cum suna “verde”),masinile noastre sunt ghi etc
Biuta,Anthony nu este din ce in ce mai rau.Doar mai mare si mai destept si mai smecherut cu mami.Asta-i doar inceputul!
Kim,tu spuneai ca nu-i plac Aliciei siropelele?Thea ar trai doar cu ele.Cand o strig sa-i dau doctoria sau “caciu”(calciu) vine in 2 secunde.Ai mai pus poize noi?Unde?
Dea si noi amintim pe toata lumea in timpul lapticului de seara.Numai vreo 50-60 de nume+copii si animalele lor.Si toti beau lapte si fac nani.
Alinaalex,imi pare rau ca v-ati pricopsit iar cu raceala!Noi suntem bine,tati in schimb este cobza si sper sa nu ne molopsim si noi,fetele.Am vazut pozele de la munte,tare dragut personaj aveti!
Nshiro,ca de obicei ai grija de fiecare dintre noi.Nu stiu cum reusesti...Vazut Mariuca dulce,din ce in ce mai dulce.Din nefericire,daca unele din noi mai pot spera ca ne vor semana fetele candva,tu n-ai nicio sansa.E leita tati.Poate doar finetea mutritei e de la tine.
Claudia_d,sunteti mai bine acum?Mai spune si tu cate ceva!
Catrinuta,ce-ti face burtica?Si Mariucile cum fac fata situatiei,greturilor etc?Ne-om vedea oare candva?
Tili,ce mai feceti voi?Cum te mai descurci cu voinicutii?
Mari,am trecut sambata prin Paradis.Jur,a fost pe fuga!!!
Incerc sa mai citesc cate ceva.Revin cu vesti despre noi.Pup gasca!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
Delia21 spune:
Gabi,asa este...tot pentru ei facem ce facem.Dar tot e bine sa nu uitam ca pentru ei tot timpul petrecut cu ei si atentia data inseamna cel mai mult.Multa sanatate lui Alexandru!
Andreea,i-am amintit Adrianei de forum....si voi fi un pic mai insistenta peste ceva timp...ca sa intre pe forum pentru cateva vorbe....acum e prea cuprinsa de febra grijilor si a entuziasmului primelor zile cu bebe mic acasa.I-am furat un minut la telefon si i-am promis....sa nu imi fac un obicei din a o suna prea des,caci imi amintesc exact cat de obosita si deprivata de somn eram pe atunci.....dar m-am bucurat enorm cand mi-a spus ca "stau si il tin in brate,nu ma pot dellipi de el si ma uit la el ca proasta de parca nu am mai vazut copil"...si mi-am dat seama ca e fericita.Oricum i-am transmis gandurile si urarile de bine de la fetele de pe forum si mi-a multumit si m-a rugat sa va multumesc din partea ei.Noi semnaram tot ce era de semnat...si cumpararam casa!!!!Of...ce emotii caci vanzatorii erau in divort...si nu prea vreau sa semneze in ultimul moment desi avansul era dat....si parca ne si vedeam acum umbland pe la avocati si tribunale ca se recuperam avansul.Dar totu-i bine cand se termina cu bine...si miercuri ne mutam.Ciuf,promit sa nu uit sa pun si poze dupa ce termin macar in mare parte cu aranjatul acolo.Cand ai drum in Florida sa nu ma ocolesti caci am unde sa cazez acum tot clanul....E super ca ai fost in NY si te-ai vazut cu ocebine...rusinica mie caci am stat acolo abia m-am vazut cu adriana,o alta fata de pe forum din Ny....si asta caci ne-am intalnit intamplator la cabinetul pediatrului...unde tot ea m-a recunoscut.a fost tare haioasa faza...caci cu ceva luni inainte de asta ne tot invitam pe net la o cafea.....la care nu am mai ajuns sa o bem.Dar....macar schimbaram numerele de telefon si....cand ajung la NY pot sa o vad si chiar vreau caci are un baiat si 2 fete,toti dulci de sa-i mananci si ea tare-i pe lungimea mea de unda.Cum merge scoala caci eu am cam inceput sa ma plang de putinul timp care-mi ramane pentru Rudy.....si tare as mai vrea sa imi iau mai putine cursuri din aprilie ca sa am mai mult timp pentru el....desi am impresia ca asta nu o sa dea prea bine in ochii profesorilor...caci deh cand toti gradueaza eu voi fi in urma....desi pe de o parte...parca nu ma sinchisesc prea tare de ce zic ei,dar no....o sa vad ce o sa fac in privinta asta.
aida_o spune:
La Multi Ani, AMBRA! Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa!
Si La Multi Ani tuturor copilasilor care au implinit 2 anisori intre timp, imi cer iertare ca n-am mai intrat.
Alexandra e tare nazdravana, in fiecare weekend face cite o boacana, iar de 2 ori am ajuns si la spital cu ea. Intii si-a scos un dinte din fatza, cu tot cu radacina (cel de sus-dreapta), dupa ce s-a tot leganat si a cazut cu gura de un scaunel de-al ei. Efectiv dintele i-a fost impins prin gingie, sfisiind-o, si a iesit cu tot cu radacina. Medicii au spus ca e ok pt ca e dintele de lapte, doar ca va fi stirba pina ii va iesi dintele bun (care posibil sa ii iasa mai devreme decit ar fi trebuit.
Poate nu stiati, dar am aflat si noi ca, daca un dinte iese cu tot cu radacina, e bine sa fie pus imediat la locul lui in maxim 30 de minute, cind radacina e inca vie. Pur si simplu il bagati inapoi de unde a iesit. Sau, il puneti intr-un pahar cu lapte si fugiti rapid la un stomatolog sau la urgenta, si il vor pune medicii la loc. Asta pt dintii permanenti, nu cei de lapte. Mi-a confirmat si un coleg ca un prieten de-al lui a cazut la schi si si-a salvat doi dinti punindu-i la loc, si acum e bine mersi.
Apoi s-a tot impins intr-o portita care protejeaza suportul tv, si a cazut tot cu gura, de data asta in standul tv... Eu eram la citiva cm de ea, ii puneam un dvd cu desene! Cind e sa se intimple, se intimpla! Cind s-a lovit, caninul i-a perforat interiorul buzei, iar pe partea din exterior s-a taiat de muchia suportului tv. A trebuit sa-i dam antibiotic, pt ca facuse infectie la buza de jos. Acum e bine, dar cred ca va ramine cu un mic semn sub buza, pe linga lipsa dintelui, de la intimplarea precedenta.
Acum Alex are urcior la ochiul sting, si e o adevarata desfasurare de forte, cind trebuie sa-i punem picaturi in ochiul respectiv... lupte greco-romane, ce sa mai...
Intotdeauna am fost priviti ca niste parinti super-protectori, dar uite ca uneori pur si simplu nu ai cum sa ii feresti. Iar Alexandra, zau, zici ca si-a pus in gind sa ne testeze limitele. Isi trage, citeodata, o privire de copil pus pe sotii, de parca ar zice "ia, poti sa tii pasul cu mine?". Stie ca n-are voie, insa asta o incinta si mai tare :)
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
Serj spune:
Buna mamici!
sper sa reusesc sa scriu macar acum un mesaj... ca de ieri tot incerc sa scriu cateva randuri si nu ajung....
In primul rand va multumim pentru urari. Noi am petrecut sambata cu cativa copilasi si a fost frumos, Ambra a inteles dupa rpimii invitati ca veneau pentru ea, asa ca la usa se repezea ea, lua cadoul si desi stie sa spuna 'aztie (grazie) nu a spus macar odata, efectiv nu a vrut.
AMbra a fost toata saptamana bolnavioara, a facut si anul asta bronsita de ziua ei si ca urmare nici mancare nu prea a vrut . asa ca seara inainte de plecarea ultimilor musafiri nu a mai rezistat si a adormit.
Irina sexul inca nu l stiu. Voi primi scrisoarea saptamana viitoare, si atunci voi sti si sexul.
Tu??? ce faci? ceva planuri?
Andreea multumesc, grija de burtica... beh, nu prea am ca nu ma deranjeaza; iar ajutoare, deocamdata nu. Dar cred ca voi veni in tara in aprilie, si ne vom intoarce cu mama mea.
Aida asa este.. trebuie 100de ochi cu ei, si tot nu ajunge. biata Alex, cum se simte acum? pupici la buzita cu probleme
Dragi mamici, acum ma trage Ambra sa merg cu ea, sper sa pot reveni cu un mes mai consistent, si cu ceva poze...
pupici
cristina + i miei tesorini
Delia21 spune:
La Multi Ani AMBRA!!!Sa ai o copilarie frumoasa si mult noroc in viata scumpa mica!!!
Alina,sanatate lui Marc!Of....si al meu a luat o viroza de la mine...numai ce scaparam de ea si acum e randul mamei mele...
aida_o spune:
Am vazut aseara premiile Grammy si mi-a placut enorm cum a ramas Amy Winehouse fara cuvinte, cind a primit premiul pentru "record of the year". www.youtube.com/watch?v=txeWwDKaOc4&feature=related" target="_blank">Aici este filmul cu anuntarea cistigatorului.
faptul ca a primit 5 premii din cele 6 nominalizari, nu-i rau deloc :)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Asadar,ne-am intors de la Brasov joia trecuta si vineri am plecat spre Bacau,unde i-am facut bunicii noastre parastasul de un an(nu-mi vine sa cred ca a trecut deja!).Sambata ne-am intors la Bucuresti,imediat dupa parastas,intrucat aveam intalnire cu noua bona duminica dimineata.Deci nu puteam rata momentul sub nicio forma.Thea a fost cumintica in masina, gratie DVD-ului portabil proaspat achizitionat in vederea drumurilor lungi.Altfel nu era chip sa o tinem in scaun mai mult de o ora.La Bacau s-a dat in spectacol,evident,asa cum face ori de cate ori vede multa lume.Daca i se mai si sufla in coarne,cu greu o luam de acolo.
La Brasov a fost minunat si daca era posibil as mai fi stat o vreme.A avut o pofta de mancare nebuna(din nefericire...si eu!) si chiar a luat 400 de grame.Nu radeti,in cazul Theei este o mare realizare.Acum avem 10.450 si 87-88 de cm.Habar n-am daca-i mica sau mare dar comparand-o cu alti copii de varsta ei e OK.Din punct de vedere al inaltimii macar.A facut progrese mari(de altfel invata zilnic chestii noi si nu prea mai putem sa vorbim nimic in prezenta ei;ne cenzuram zdravan,mai ales la volan...prietenii stiu ce zic).Numara pana la 10 dupa care tipa victorioasa Bingo!!!.Stie cum fac toate animalele,cum face ploaie,cum cad fulgii,cum sufla vantul si,mai nou,invatata de noua bona,asculta linistea.Chestii de finete,ce mai.N-a mai racit de la Anul Nou,dar cum tati e cobza,n-ar fi prea greu sa ne molipsim si noi.Unii zic ca seamana si cu mine atunci cand are o singura codita.In concluzie,rar ii mai fac doua(in ultima vreme).Ma dispera cu painea pe care o baga in mancare!!!Efectiv tranteste felia intreaga in ciorbita si o indeasa apoi in gura.Va confruntati si voi cu asta?Nu mananca fructe sub nicio forma,de niciun fel.Ii fac insa compot zilnic,din mar si gutuie,fara zahar si bea cca 1 l,mai ales daca este caldut(afara,in special).Mai adaug uneori kiwi ori caise si piersici(pe care le iau in speranta ca ii amintesc de vara si de dragostea de a musca din fructe).Nici sucul de portocale nu-i mai place,nici cel de morcov+mar.NIMIC!!!Ieri i-am pus peste compot cateva picaturi de zeama de rodie si,cand l-a vazut rosiatic a zis un NU atat de raspicat ca am inghetat.Papa ciorbite tot cu pofta,ciocanelele ii plac la nebunie si acum a descoperit smantana,pe care o aduna din ciorbita.Ieri a mancat...300 gr.Am inceput sa-i iau din aceea cu 12% grasime,in borcanele mici.Nu-i mai place iaurtul de fructe si nici cartofii iar mamaliguta cu branza o stie dupa miros.Nici faptul ca are smantana nu o indupleca sa o accepte.In continuare e fana declarata a ciorbitei de sfecla,astfel incat trantesc la sfarsitul gatirii in orice ciorbita 2 felii de sfecla(pt. culoare si...fier).Nu se mai trezeste noaptea dupa "apte" inca de cand eram la Brasov.La munte a inspectat toate apartamentele din scara(cred ca isi va dori si ea,aidoma mie,sa fie musafir)stia exact ce vrea de la fiecare si a descoperit o noua pasiune:aceea de a cotrobai in ghiozdanele copiilor care ieseau de la scoala,dand o ultima raita in parc si a le fura cornul ori altceva de papa.A invatat-o Vichi,prietena ei de sotii.Cu ea dealtfel se intelege atat de bine incat eu nici nu mai exist.Ii face toate poftele si o invata toate traznaile posibile.Tot cu ea se plimba in fiecare seara cu liftul vreo 5 minute,in timp ce tipau din toti rarunchii.N-are decat 46 de ani...
Acum fug la nani.Maine va voi povesti despre noua bona.De fapt,nu-s inca multe de zis.Am gasit-o in ziar,cand eram la Brasov si,din vorba-n vorba am aflat ca fiul cel mic i-a fost elev Alinei,sora mea,asa ca am primit si referinte.Are 45 de ani,n-am mai fost bona niciodata,e dulce,fina si blanda,are doi baieti(acum studenti)extraordinar de educati si draguti,sta aproape de noi,poate sa se adapteze programului si Thea a acceptat-o foarte bine.In prima saptamana a fost mai stangace,acum insa si-a intrat in mana si suntem foarte multumiti.Parca e prea frumos sa fie adevarat si sa ni se intample chiar noua.O cheama tot Mariana,deci tot...Maia.Ii vorbeste Theei despre pasari si flori ii spune povesti sensibile si in fiecare zi mai descopera ceva impreuna.Se vad progrese uimitoare si nu incape comparatie cu ceea ce a fost.E adevarat,pt. etapa actuala era nevoie de o persoana mai educata pe care.printr-un mare noroc am gasit-o.Fiind la munte(luni,cand am vorbit cu ea) nici nu credeam ca nu se va angaja pana ne intoarcem.Ea m-a placut de la telefon,probabil a cantarit si faptul ca o cunostea pe sora mea si iat-o la noi in familie.Sper sa fie bine in continuare.Mi-a romis ca il va creste si pe bb2,asa ca am inceput sa sper.Ma rog,mai astept sa mi se confirme asteptarile(legate de bona)
Aida,daca copilele noastre sunt asa de zgubilitice,baietii cum or fi?E tare dulce Alex stirbuta.A fost mai cuminte dupa accident?Pe Thea nu o prea sperie socurile astea si face tampeniile una dupa alta.Imi place boticul ei...
Fug la nani.Am pus poze incepand de aici.Sunt neretusate,evident(ochi rosii etc) http://good-times.webshots.com/photo/2237257630079410238IvstOY
P.S Marea pasiune a copilei noastre,asa cum se poate lesne observa si din poze este sa vorbeasca la telefon...in orice pozitie.Pup gasca!!!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
alinaalex spune:
revin...
Delia, ma bucur tare ca ati reusit sa cumparati casa! sa o stapaniti sanatosi! multumim ca ne tii la curent cu noutatile despre Anairda!
Catrinel, ce bine ca Oana e acum bine. Cu gastrita...e nasol, ca si eu am , ba si un ulcer duodenal pe deasupra, care-si face de cap din cand in cand, chiar in ultima saptamana m-am simtit rau, asa , cu dureri de cap cum spui tu, greturi...bleah, n-o sa scap niciodata, adevarul e ca m-am si cam neglijat...
Ciuf, poze si povesti de la ski? immm? sau am ratat eu ceva?
Aida, ce ma bucur ca ne mai scrii! uff, asa e, tre sa fii cu okii-n 4 cu prichindeii! e dragutza si dulce Alex si asa stirbutza! Marc parca nu mai e chiar asa nazbatios in ultimul timp, s-a mai cumintit , acuma are alte preocupari, plimba masini si masinutze, elicoptere si motociclete, il plimba pe "Ailoiloi" (un motzunache de plus pe care daca-l apesi pe burtica zice I love you), etc. Imi stinge TV-ul , nu ma lasa sa ma uit ca sa ma joc cu el, ne alergam prin casa, chestii din astea.
Andreea, bine ati venit acasa! m-am distrat cand ai zis de vizitatul vecinilor, asa facem si noi (ca doar stam la bloc), ne stiu toti cand plecam, mai ales cand venim, ca trebuie sa batem la toate usile - mare noroc ca stam la 1, altfel nici nu stiu cand am ajunge acasa! marea incercare e intotdeauna intratul pe usa, pt. ca Marc isi aduce brusc aminte ca mai are de vizitat si alti vecini si nu mai intra decat momit cu promisiunea ca vom merge mai tarziu , in special la David de la 3.
Marc papa cam toate fructele existente, e topit dupa sucuri, mai nou dupa compotul de ananas sau ananas normal, dupa ciorbe, supe si carnita. In schimb nu se apropie de macaroane cu branza, de branza in gen., de mamaliga nici sa n-o vada si nu-i place...cioco, decat Milka inimioare. De fapt nu-i plac dulciurile in gen., in afara de unele prajituri din care abia gusta. In schimb tortul cu frisca ii place. Sambata am fost la un party al unui baietel de 4 anisori, i-a uimit pe toti cum a stat el frumos la masa si a hapalit tot ce i s-a oferit - chiftele, sunculita, salata de boeuf,vinete- plus una bucata felie mare de tort cu frisca si fructe (io n-am fost in stare sa mananc nici jumate de felie )
am admirat-o pe Bubu in po(z)ne, tot zic ca seamana bine cu tine, totusi un pic si cu tati! poza aia cu "Jim Morrison" m-a dat gata !!! chiar seamana! si "yoga" e beton!
Multa bafta cu noua bona! sa fie asa cum iti doresti tu!
Serj, cate saptamani ai acum?
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre