* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (49)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenpit77 spune:
la multi ani fetelor de ziua indeagastitilor sa aveti parte de mult mult rasfat din partea sotilor.
Noi suntem bine, numai cu somnul ca de obicei stam un pic mai prost.
Bea noaptea ff multe lichide si chiar dc am inceput de 7 zile tratamentul pt giardia, nu se vede nici o imbunatatire.
In schimb sta f cumintica cu mama cand sunt eu la serv, a invatat chiar si 4 poezii la care stie bineinteles sf versului sau intreg versul care urmeaza. Le spune cu intonatie asa cum le-a auzit cred ca o sa se faca actrita.
Una peste alta sunt fericita si cred ca am o familie minunata ceea ce va urez si voua.
Sambata viitoare vrem sa plecam la munte, dar am vrea sa alegem o destinatie apropiata de Pitesti sa nu mergem mult cu masina ca Ali se plictiseste. Cred ca o sa optam pt Vidraru.
Va pup
catrinutza spune:
Hello mamicutzelor...suntem si noi prin zona, chiar daca nu mai avem atat timp de forumit...la serviciu sunt super aglomerata, mai ales ca trebuie sa pregatesc programul meu de suflet, cursul pt gravidutze....e mult de munca, de alergat, de...nu mai stiu nici io...
Acasa, domnisoara ma ia de odihnita, plus ca trebuie sa fac ordine si curatenie si muuulte altele in urma uraganului....
Sper ca aranjamentul cu socra-mea sa functoneze ca deja sunt fff deceptionata de ea, suficient incat sa regret ca am retras-o de la cresa sau sa ma gandesc fff serios sa o inscriu in alta parte....imie teama ca ceea ce eu ma chinui sa construiesc de atata vreme ea in 4-5 luni o sa faca praf la modul cel mai urat posibil....
Poate reusesc sa va povestesc ultimul incident dupa ce imi revin din starea de soc si de indignare, pt ca acum nu stiu daca sa plang sau sa o strang de gat.... se pare ca o iau pe urmele Andreeiei cu bonele ei "mininate"...
Din pacate trebuie sa fiu scurta pt ca am niste dead-line-uri care ma preseaza...sper sa reusesc in w-e sa intru, daca nu sapt. viit de la serviciu...
Pup gaska...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci si samburelu - mititelu
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Qamar spune:
Catrinutza,
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
Motionless, I stay and go: I am a pause
gabi_fer spune:
In centrul Bucurestiului ningeca-n vise!
Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://www.flickr.com/gp/21142377@N06/24fZYR
http://community.webshots.com/user/gabi_fer
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..."
mihaser spune:
Culinaresele mele dragi...care ma salvati? Am cumparat chives (nu wisky!), ierburi...as vrea sa prepar ceva cu ele..chiar daca au rol decorativ...Aveti cumva vreo reteta ceva?
Maine face sotiorul 29 si vreau sa fac ceva mai deosebit!
Va pupez!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Delia21 spune:
LA MULTI ANI TINA,sa fii fericita si iubita!!!!Multe impliniri pe toate planurile!!!!
Am reusit sa ne mutam si umpluram garajul cu bagaje....si acum ne va lua cel putin o luna...in ritmul in care ma misc....ca sa le aranjez ,dar nu-i bai.Nu o mai las pe mama caci nu prea are rezistenta....si decat sa-mi scoata peri albi duap-aia,mai bine le fac eu asa....cu viteza melcului.Rudy e tare incantat de noua locuinta,mai ales ca are si scari si le urca si coboara de zeci de ori pe zi,iar mama abia se tine dupa el.Pun poze mai incolo dupa ce mai aranjez...caci parca imi stau toate pe cap....stiti cum e stresul asta cu mutatul.MARIANA,noi stam la aproape 3 ore de mers cu masina de Orlando,dar daca va leneviti si nu vreti sa veniti voi,vin eu incolo s tot vreau sa va vad....nu scap eu ocazia de a-mi vedea nora,adica pe Magda.Tare sper sa venitiFetele,oricare dintre voi ajungeti prin partea mea de lume....nu ma ocoliti,pliiiz!Miha,deci cand vine printesa ta vei putea sa te ocupi de ea .vei sta acasaa cateva luni,nu?Eu....ma descurc dar asta pentru ca am ajutor de nadejde in maica-mea.....si sincer....nu stiu cum m-as descurca cu 2 prunci....dar stii tu,sa nu-i dea domnul omului cate poate sa ducaOricum,chit ca o sa ma plang la fiecare pas...tot nu ma las pana nu am 3-4 pitici ai mei personali...chiar daca nu o sa fiu pe lista mamicilor celor mai ordonate si disciplinate
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Acum am venit de la petrecere de la Mc si Ali a fost, f cuminte. A dansat, a cantat la multi ani, a papat si a primit cu mare bucurie cadourile de la sf.
Numai atunci cand am plecat s-a suparat si a inceput sa planga.
carmenpit77 spune:
Aoleu fetelor n-ati mai scris de ieri.
Atunci va urez un weekend placut alaturi de ghiocei
Irina71 spune:
AZI AVEM MULTI SARBATORITI :
MAIA SI STEFANA DE DOUBLEMOM
ANA-LIA DE CAT
ANDREEA DE MARIA28
LA MULTI ANI, DRAGI GHIOCEI !! SA FITI SANATOSI, FERICITI SI CUMINTI !
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
mariana_1976 spune:
LA MULTI ANI tuturor ghiocelelor noastre care isi sarbatoresc astazi ziua de nastere:
MAIA SI STEFANA
ANA-LIA
ANDREEA
As scrie un piculet mai mult,dar si noi suntem in pregatiri pentru ziua de maine,fiindca pina la urma ne-am horarit sa invitam totusi doar rudele apropiate si nasii,iar pe 23 doar prietenii si vecinii.(pe 24 trebuie sa mergem la o inmormintare din pacate)
Mariana 19+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda