* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (49)
Raspunsuri - Pagina 3
micaalsa spune:
Am reusit
Deci, ne puteti vedeaincepand de AICI
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
mihaser spune:
Salut!
Micaalsa ce mumoasa e Iulia in poze si ce se mai da ea pe tobogan si in sezonul rece…Cristian ar fi invidios! Multumim pentru poza cu Jessica…e o splendoare de fetita si are un fratior super handsome…ori ti-ai ales ginerica ori nu…
Cristian nu prea vrea in brate, insa cel mai greu e sa merg la cumparaturi cu el…Daca la Real mai sta in carut si conduce masina aia, la Mall e jale..ori il iau cu carutul…ori mai merge cineva sa se tina dupa maratonist…Incerc sa-l civilizez si sa-l fac sa mearga de manuta.
Ada Stefanna are dreptate…am vazut si poza cu Maia si palariuta la YM…mi-am adus aminte de copilarie ca si vecina mea mi-a facut o palariuta asa cu un trandafir intr-o parte…era grena si foarte draguta. Abia astept sa o vad si pe cea lila. Ati scapat de vaccin?
Gabi multumesc! Am avut burtica frumoasa si cu Cristian! Daca vrei sa o vezi sunt poze in contul comun!
Alina inca nu am aflat rezultatele, insa o sa fie bune cred… ce super idee sa maergi cu Ana sambata!
Catrinelu` multa sanatate Oanei! Ce naspa ca te-au lasat bateriile la aparat! Vroiam si noi poze cu buburuza!
Stefanna stai linistita ca nici Cris nu era prea infofolit…era cald afara! Eu aveam ceva pe deasupra dar am ramas doar in bluza decat pe durata fototgrafierii ca sa se vada burta! O asteptam pe Bia cu jumatatea de alfabet ca suntem interesati…Cristi e foarte cooperant….daca il intreb si de 100 de ori raspunde prompt! Le mai incurca, dar se si corecteza….!
Si noi avem un prieten Teo cu 2 luni mai mic care e vegetarian…nu mai e o chestie asa iesita din comun…Si Cristian e mare fan al branzeturilor si al sucurilor siroapelor…Nu mai vrea aproape deloc lapte…ca nu i-am mai dat bibele! Sucul nu-l deranjeaza sa-l bea din pahar!
Biuta multumim pentru mesaj! Noi doua suntem cam in aceeasi oala cu 2 nazdravenei…Oare fetita mea va fi cuminte sau o sa-l intreaca pe Cristi?
Kim ma bucur ca ne-ai mai bagat si tu cateva randuri…Pupici!
Laura Ioana abia astept sa citesc si eu povestea nasterii! Pupici bubulinei tale!
Alina, Ciuf multumim pentru capitol si listuta!
Noi ieri am pictat cu tempera…tati a zis ca am curaj nu gluma!
Aseara m-am uitat la TV si duminica…am vazut un film asa dragut pe Acasa…Mai pun si ei din cand in cand cate un film fain!
Va pup si sper sa apuc sa mai citesc si din capitolul trecut si sa mai scriu un mesaj!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Qamar spune:
hola, Bia e mai bine, insa am avut niste zile -si mai ales nopti- de cosmar...
multumesc mult pentru mesaje si pt gandurile bune
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
Motionless, I stay and go: I am a pause
aalina2003 spune:
Micaalsa,fix asa e si Ana,doi pasi si..in brate.Incerc s-o mai mint,ca sa mearga pana la colt,pana la masina..etc,da'tot drumul tot asa o tine. In carucior nu mai vreau s-o pun,doar o scot mai mult ca s-o obosesc,nu?
Acu'ma duc sa ma uit la poze!
Catrinel,2 ani jumate zici?...eu tinusem minte tot dela tine ca pana la 2 ani...bine ca a fost usor pentru Oana,uneori homeopatele merg foarte bine!Unde-i buburuza?
Noe,somn usor!!!!..
carmenpit77 spune:
Fetelor aceiasi problema o aveam si noi cu mersul pe jos, dar de cand sta bunica cu fetita care ii repeta mereu ca nu poate sa o ia in brate sa vedeti ce merge fetita si pe jos. In schimb cand pleaca cu mine si mai ales cu tati la plimbare face 2 pasi si "bate, bate"
ciuf spune:
Miha, vazui pozele voastre. Nu mai e cazul sa spuyn ca Cristina e un frumos, stie toata lumea asta. Insa tare mult mi-as dori ca a ta fetita sa aiba ochii lui. Burtica ta e tare rotunjoara si aduce multe nostalgii. Daca nu ma bagam la scoala aveam de gand sa il fac pe al treilea.
Micaalsa, frumusica foc Iulia. Are o camera de vis.
Adar, faina caciulita. Astept poza cu cea lila.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
adar spune:
Pupici!
Aici gasiti poze cu cea lila. Mie imi place foarte mult ...
Micaalsa, as face mama, da' n-am timp, abia reusesc sa-i fac Maiei
ciuf spune:
Adar, a iesit o frumusete din mainile tale. Imi place mult mai mult cea lila.
Noe, ma bucur ca Bia este mult mai bine acum. Bine ca ati scapat de zilele acelea de cosmar.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
adar spune:
Ciufuletz, saru-mana, si mie imi place mai mult asta :)
Vreau sa-i fac mai multe culori, sa vad cum am timp ...
Noe, pupam printesa frumoasa ... v-am lasat mesaj pe mess intr-o zi, l-ai gasit? O pupam si atunc pe bolnavioara ...
Catrinel_17 spune:
AALINA, cre ca ai memorie mai buna ca mine.
deci asa, vad ca-s si alti copilasi care tot "hopala" vor! Oana cu mine merge de manutza pana la "alimentara", dar cu tati sau cu "Oma" numai in brate.
NOE pupici Biei, cum mai merge treaba?
MICAALSA, danke pt poze, abia astept sa ma uit!
ALINAALEX, esti ocupata? iti simt lipsa!
sper sa mai ajung azi prin zona!
pupici fetelor si ghiocimii