* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

danke mult pentru pupici si toate cele
Bia e in continuare bine, azi a umblat si pe afara putin...ce mai, e in forma, parca a si uitat de racela...eu numi-e asa frica sa nu se repete

in alta ordine de idei, si ca sa nu devin melodramatica....ccca mi-a ajuns cat am bocit zilele astea, va invit sa testati www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17905/Pui-surpriza/#entry450685" target="_blank">puiul surpriza a lui Guguluff ca e o minunatie

ai pup iu ol!

Ada, da, am primit, dar tocmai schimbam "leptoapele" si cu asta nou inca nu stiam f bine cum se lucreaza

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Noe, merci de reclama. Esti o scumpa si ceva. Sa-mi spui daca a mancat si Bia. Eu i-am facut azi si o ciorba de pui cu rosii ca sa manance cate un pic din fiecare. Sunt zile cand ma gandesc daca a mancat un castronel de mancare, cu totul. Noroc cu laptele ca altfel ar da-o vantul jos... Oricum, sanatate multa Biancutzei.
Eu va citesc dar nu prea am timp sa intru sa scriu. Ce ciudat e, ghioceii fac deja 2 ani... Parca ma apuca melancolia... Avem copii mari
Adar, superbe caciulite faci, asa vesele. Eu ii fac hainutze fi-mii si tot asa ma bat cu timpul ca sa-i termin cate ceva. Dar e o satisfactie asa mare...

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Imi merge forumu' cu incetinitoru' sau ceva se intimpla cu pc-ul meu...

In primul rind multe multe felicitari ADRIANEI pentru baietelul nou nascut!!
Delia daca poti, sa-i transmiti ca ne bucuram tare tare mult pentru ei!

Anamaria/Alba ce-mi place faza cu ochelarii de soare si Iulia pe olita!
Multumim pentru poza cu Jessica.Poate ca va mai intra pe la noi si Ramona cind va reusi sa-si faca un pic de timp?

Catrinel al doilea copilandru al meu tot asa s-a imbolnavit intr-o iarna non stop in primul an de gradi,desi era la particular,intr-o grupa cu foarte putini copilasi.Si eu stiam ca imunitatea este ceva in formare pina in primii ani de scoala...

Adar eu care am doua membre superioare "stangi" iti dai seama cum apreciez ce "trebaluiesc" manutele tale...
Aici acel ROR se face dupa un an si jumate,dar rapel cred ca doar pe la 6 ani...

Stefanna eu m-am luptat 6 luni cu fetita asta mica sa-i dau si niste carnita "ascunsa" sub diferite..."forme",dar vad ca refuza constant.Nici nu i-am mai spus asistentei de la copii de "chinurile" noastre,dupa ce am vazut ca are hemoglobina buna. (tipa o dadea mereu cu "se anemiaza")
Nici eu nu ma ating de carne de vaca sau de porc, iar pui, curcan,rata,elan si peshte cam o data pe saptamina...La maternitate mereu am cerut in mod expres "menu" fara carne de porc sau vacuta si au respectat.

Ciuf asa imi face si Markus cu masinutele care aici costa aprox. doi dolari jumate...Sotul meu nu se oboseste sa-i explice si sa puna la loc ,spune ca mai bine sa-i facem "placerea" copilului,deci cumpara.... Eu problema o am cu "cel mare",ca baietelul saracul,cind este doar cu mine,accepta sa nu ducem acasa chiar tot ce atinge el...

Aalina si Carmenpit exact aceasi situatie am avut-o cu cei doi copii mai mari,cam pina la 2 ani si ceva doreau mereu sa fie transportati in brate,nu sa mearga frumusel de minuta.Vad ca asta al treilea s-a lasat convins mult mai usor...Probabil ca l-au influentat "suriorii" care mereu il poarta de minuta peste tot...

Mihaser ce burticica simpatica ai tu acolo pe sub bluzita! Cum trece timpul...De data asta esti la nascut inaintea mea-ce mi-as fi dorit sa fim la aceeasi odisee!

Noe aici am vazut multi copilasi cu problemute la piciorus,parca in Romania pe vremea mea nu erau asa de des intilnite...sau nu se cunosteau asa de bine...Sper sa fie bine si sa nu mai aveti asemenea episoade...

Noi suntem bine,dar Markus in weekend a "ascuns" pe undeva memory stick-ul de 4 GB pe care pusesem toate pozele din vacanta ca sa-mi eliberez memory cardul din aparatul foto.Nu va spun ca l-am cautat cu mic si mare,l-am intrebat...nimic!!
Astia mici sunt asa mesteri sa rataceasca lucrurile....! Pina acum nu mi s-a mai intimplat sa ia ceva si noi sa nu gasim!

Mariana 18+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Tot pe fuga intru pe net si tot de la computerul scoliiI-am transmis Adrianei urarile voastre de bine si s-a bucurat.Mi-a spus azi a e tare indragostita de dolofanul ei....si il tine doar in brate,si mi-am amintit ca asa eram si eu in primele luni.Eu sunt bine....doar ca dau semne de oboseala....si nu-mi place deloc faptul ca nu prea am timp de rudy....drept pentru care ma viziteaza un gand sa renunt la un curs....sau din trimestrul urmator care incepe in aprilie,la jumate sa-mi iau mai putine atunci.....chiar daca asta implica sa graduez scoala la 1 sau 2 luni mai tarziu decat colegii mei.Dar copilul creste....si simt ca pierd prea mult din evolutia lui....efectiv mi-e dor de el,caci imi ocupa foarte mult timp invatatul,temele,proiectele....lu peste.Pai...nu de asta am ales eu sa merg la scoala....asa ca o voi lua cu pasi mai marunti in viitor.

MIHA,tu termini faculta anul asta,nu?Ce face burticu?Fug sa mai vad si eu pozici noi cu ghioceii.
LauraIoana,i-am spus adrianei ca si tu ai de luna trecuta o ghiocica si mi-a zis sa te felicit din partea ei.Ce ne mai spui de minunea ta?Si eu abia apuc sa citesc povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Am venit mai repede azi si am vizionat poze si filme cu Cristian al Mihaelei (si cu o burtica draguta). Ce frumos va striga mama, tata!
Gata, tb sa fug dupa Alicia la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Delia cata dreptate ai.Eu ma confrunt cu sentimentul de copilarie furata, pt ca eu mi-am crescut fetita efectiv numai 2 luni jum, dupa care pana la 20 de luni mi-a crescut-o exclusiv mama.Invatam sus, si privilegiul meu in zilele de vara era sa ma uit pe geam cu piscinea cu mama, sa o aud de la distanta cum rupe cuvinte noi, sau sa ii fac din mana cand plecau in parc... am decis atunci ca e mai bine sa trag tare.Nici nu stiu daca a fost bine sau rau, insa in inima mea vreau timpul dat inapoi, ma simt vinovata si cumva frustrata.Pt doua luni graduare mai tarziu, merita sa mai renunti la cursuri si sa"cresti" cu puiul tau.Eu nu am facut-o, si imi pare rau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc fetelor pentru felicitari
Am facut, deja, o luna...puiul meu e tot mai marisor Am fost la ctrl si avea 4 kg, 54 cm si isi tine capsorul cateva secunde cand e pusa pe burtica
Luni mi-a zambit pentru prima data voluntar, pana acum o facea numai in somn! Ma prinde de par si nu-mi mai da drumul, ma ciupeste de sfarcuri, daca-s in calea manutelor ei, se uita la mine cu drag (zic eu) si gangureste cate un pic (adica se chinuie din greu sa scoata niste sunete dulci tare). O mai chinuie gazele si se chinuie, se screme muuult pana da un partz, mai si plange din cauza asta (de multe ori se trezeste plangand, de mi se rupe sufletul), dar speram sa nu ne ia colicile alea nasoale si uracioase!

Edit: am mai pus poze la numele Thea Maria

Miha am vazut pozicile, arati super si puiul tau e minunat, dar nu inteleg de ce erai asa dezbracata

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

suntem bine mersi, prin zona...
Laura Ioana, am vazut minunatie de fetitza la o lunitza, Doamne ce dulce e si cata bucurie v-a adus!
Miha a vrut sa ne arate burtica, de aia era asa dezbracata
apropos, Miha, ce faina-i burtica si ce mare-i deja! Tzumpininu-i pe zi ce trece tot mai frumusel!
Catrinel, mersi de intrebare, am fost cam ocupata, dar tot am mai "bazait" si pe aici Oana cum sta cu gradi?
Noe, ma bucur ca Bia e mai bine...ooofff, tre sa fi fost cosmar zilele alea in care a trebuit s-o tii la pat...
Ada, admirat operele recente! felicitari! io am inceput un jerseu acum vreo 4 luni, da' nici acuma nu l-am finalizat, parca nu mai am nervi...
Ciuf, cum a fost la ski? poze? mai, chiar, ce chestie cu schiorii aia cu un picior!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Laura Ioana, felicitari pentru bebelina, e frumusica foc. Pe mine m=a apucat melancolia uitandu=ma la ea. Mi=e dor de unul mic, dar deocamdata nu se poate.

Fetele care aveti fetite, si=au scos vreodata cerceii? MIa este la cea de a patra pereche, si deja si=a scos unul si nu stiu unde este, ea mi-a spus ca l=a mancat, astept sa faca caca si deocamdata nu s-a ivit, azi ii pun supozitor cand vin de la munca si sambata ma apuc sa mut totul prin casa, poate il gasesc, si erau asa frumosi, de la prietena mea cea mai buna, eu nu mai stiu ce fel de cercei sa ii pun ca sa nu ii scoata. Astia sunt cu inchizatoare dubla, asa ca mai ceva ca asta nu exista. Acum ii are pe ai mei de cand eram mica si mie nu imi plac, dar sa vedem daca rezista atentarilor miei.
In rest, toate bune, vad ca Mia sta cam cu toata lumea, ieri a stat cu o prietena de a noastra si nu a zis nimic, i=a invatat si numele pana a plecat si l=a adaugat la lista de inventar pe care o facem inainte de culcare cand ii enumeram pe toti care dorm: si anca, si oana, si dan, si bunica, etc, intelegeti voi.
va pup, ma duc sa ma pregatesc de munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Si Eli isi scoate cerceii des. A reusit sa-i scoata si pe cei cu fluturas si 2 perechi cu tortita cu inchizatori diferite. Am crezut ca am pierdut unul dar l-am gasit dupa mult timp sub salteaua din patul ei. Gandeste-te unde ai vazut-o fara cercel. Si ai grija iarna la caciuli si pulovere, cand o imbraci si dezbraci.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput