* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (49)
Raspunsuri - Pagina 5
gabi_fer spune:
Buna seara,
Trisez si eu putin, la sfarsit de program pentru a va scrie cateva cuvinte.
Delia si Stefana, offf cat de mult ma regasesc in povestile voastre, dar....sacrificile pentru ei le facem, trebuie sa muncim ptr a fi mandrii de noi si pentru a le oferii cele necesare. Rezultatele sacrificiilor noastre se vor vede mai traziu.
Ieri, primesc tel de acasa, Alex plange ca il doare burtica, nu poate face kk, e vanat de durere, va dati seama ce era in sufletul meu....bine ca era sora mea acasa care a rezolvat problema,bunica se speriase, plangea la telefon. Cand am ajuns eu acasa Alex era f linistit, facuse kk iar in timp ce ne jucam imi povestea ca l-a durut burtica si a plans tare si "One a bagat sotor"(Ione a bagat supozitor). Este ffff greu... imi venea sa ma bat singura ca nu am fost langa el la durere.
Acum vine weekendul si se pare ca il voi petrece alaturi de Alex si Tati, azi am avut si primele ore de soferie asa ca ...atentie sporita ca eu nu ma prea descurc cu sofatul.Teoria e k, practica ma omoara.
Noe ce ai simtit la prima ora de soferie?Pupici ptr Bia, ma bucur ce este k.
Weekend placut tuturor!
Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://www.flickr.com/gp/21142377@N06/24fZYR
http://community.webshots.com/user/gabi_fer
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..."
ciuf spune:
Salutare, intrai sa va fac cu mana si sa urez pentru maine frumoasei Ambra La multi ani, cu cat mai multa sanatate (sa ii treaca raceala), bucurii si o copilarie cat mai fericita!
Cristina, sa va traiasca papusa!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
aalina2003 spune:
La multi ani,mult noroc si sanatate din belsug pentru ghiocelul Ambra!!!..si pentru mamica ei,un gand bun si sanatate,de asemenea!
mihaser spune:
Salut!
La multi ani Ambra! Multe sanatate si multe impliniri!
Cristina sa iti traiasca bubulina si sa ai o sarcina super usoara si o recuperare imediata dupa nastere. Te pup! Asteptam poze!
Fetele revin pe seara ca am un alergator de supravegheat!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
alorea16 spune:
Salutare fetelor!
Imi pre rau ca nu am mai scris dar am fost in sesiune si am avut foarte mult de invatat.Maine am ultimul examen si scap. De abia astept sa am mai mult timp ca sa ma pot juca si cu cel mic ca saptamanile acestea tare grele au mai fost. Stau si ma gandesc si la celelalte fete care merg si la servici. Cred ca tare greu trebuie sa mai fie.
Nu am apucat sa citesc din urma mai nimic dar am citit poveste nasterii Theiei care ma impresionat foarte tare.
Mihaser scuze ca scriu cu intarziere dar sper ca tizul acum este bine. Am vazut pozele cu burtica. Mai ai putin si gata si Cristian va avea cu cine sa se joace
La multi ani Ambra! Multa, multa sanatate!
ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
Tili spune:
Da..., hop si eu de dupa canapea!
Stiu ca am lipsit multa vreme nemotivat, dar sincera sa fiu nu am gasit timp cand sa va scriu, apoi zilele au trecut si mi-a fost din ce in ce mai greu sa o fac.
Sper ca nu va suparati ca o voi face azi in mod special pt. a-i transmite Ambrei din inima LA MULTI ANI!!!, sa fie fericita alaturi de mami, tati, Sergio si alaturi de fratiorul sau surioara care e pe cale sa vina. Sa o ajute pe mami, ca ea va fi ajutor de nadejde peste cativa ani. Sa-ti traiasca printesa, Cristina, si sa dea DD sa fiti o familie fericita.
Biuta spune:
Ici ma infing si io cu urarile :)
LA MULTI ANI!!Ambruta scumpa si frumoasa
sa iti dea DD sanatate multa..si multa dexteritate, la infasat noul bebe :)..sper sa o ajuti pe mami cu adusul pampersului :)macar, ca lapticul precis o sa il vanezi, sa cresti mareeeee si cuminteeeeeeee de numaaaaaaaa!
Pupici cu tona si qintalul, sper ca am scris bine :)
Lady_Hawk spune:
Sal`tare!!!!!Certati-ma , injurati-ma...dar nu reusesc sa intru decat... rar?!...rarutz?!?!...rarisor?!?!?!...mai bine zis DELOC!!!...mda asta e realitatea...dar acu` ca tot am reusit ...vreau sa va pup pe toate si pe beboii care deja au inceput sa implineasca 2 anisori...deh...de acu devin domnisori si don`soare...deci: LA MULTI ANI SI SA TRAIASCA SANATOSI SI FERCITI ALATURI DE PARINTII LOR... Ana-Maria(Tcelen),Bianca-Alexandra(NICOLLE27),Mia Ecaterina(DEA0277), care deja au sarbatorit iar io am fost absenta...!!!!
Si special pentru sarbatorita zilei AMBRA(Serj)....Multi ani traiascaaaa...multi ani traiascaaaa....laaaaa muuuulti aaaani!!!!!
Acu fug k Alexia o sa jumuleasca toata blana de pe Sasha daca mai le las o secunda singure!!!!E o adevarata...batalie...
Pupoaieeeeee!!!!Zmuaaaaaaahhhhhh!!!!
Io de beba_mica (13.04.2006)