* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (49)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Delia..te rog sa ii spui la Adriana ca ne bucuram din tot sufletul pt ea, sa ii traiasca flacaul gigantel :) si pupici multi de tot de la noi, mi-au dat lacrimile cand am citit, de bucurie..
Pupim si ceilalti gombotei..al meu parca se face mai rau..pe zi ce trece..da..no..ce sa fac?
Sanatate la totiiiiiiiiiii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Anairda... felicitari, sa iti traiasca frumusetea de bebeu si sa te bucuri de el.
Cosmina felicitari pt fetita , sanatoase sa fiti si sa cresteti frumos si fara de colici.
Alinalex... pt Marc cel mic, sanatate.Parca am citit ca e mai bine?!Si noi la fel ca Marc.Nu mai am nici un firisor de creier nezdruncinat de la o tuse oribila,iar Bianca nu mai are piele la nas de la atatia mucuti.Ma rog, la ea iese o masea buclucasa, si cum zice si Adar()avem reprize serioase de nervi.Deci Adutza "compatimim" impreuna.Pupeste Maia scumpa.
Mihaser vazui si eu una bucata burtica faina, dar nu inteleg de ce erai asa de subtire imbracata cand cristian era asa infofolit.Ai grija sa nu racesti.Iar pt cealalta jumate de alfabet ti-o trimit pe Bia sa il invete, ca m-am saturat de literele ei peste tot, plus de marea incapatanare care o are.Daca eu vreau sa o intreb ce e litera e cutare, nici nu se uita, insa cand i se pune pata,pescuieste literea cu litera si vine buzna peste mine, imi spune cine e litera si nu pleaca decat dupa prelungi aplauze si imbratisari.... si daca i se pune pata pe tot alfabetul, iti dai seama de cate ori se repeta figura?!
Ciuf eu cred ca nu trebuie sa te ingrijorezi pt Eva.Fiecare copil are ritmul lui si personalitatea lui.Nepoata mea Oana, la nunta mea avea 2 ani si nu zicea decat mama si tata, iar acum are 6 ani, e isteata , dezghetata, vesela.Lucas, fratiorul ei, la 5 luni e muuult mai activ decat a fost oana la aceeasi varsta.Eu stiu una si buna ca Bianca stie multe pt ca mama mea se ocupa exclusiv de copil, altceva nu stie decat copilul meu.Daca o cresteam numai eu nu stia jumate din ce stie.Noi pupam pe Evuta chiar daca nu stie ea culorile.... cand ai sa descoperi talentele ei ascunse, ai sa fii rusinata ca ai "certat-o" in public.
Laura Ioana am citit si eu astazi poveste micutei Thea.Important e ca a trecut cu bine, si sint convinsa ca prin credinta multe alte bucurii vor veni imrepuna cu Thea si posibilii ei fratiori.
Gabi vreau sa vad si eu pozele lui Alex cel asa de bine educat( ca s-a deschis noul capitol si nu am mai apucat sa ma duc in urma).EU cred ca Bianca inclusiv la nunta va purta pampers.Acum e nostima, ca dim cum se scoala zice asa "bia, mare, baie, dui ani"... da cand vine pishu sau KaKi nici o problema nu are sa le descarce in chilotei.I-am cumparat eu pameprs de ala cool alert.Si ce crezi? Numai la prima pereche si la primu pipi a zis baie, in rest cred ca ii place senzatia aia de racoare si pipileste in voie in ei.
Rocsana da Bianca este vegetariana.Nu stie gustul la carne, dar papa iaurt,branzica( cred ca ar fi in stare sa manance la fiecare masa), ou, samantana.Daca ea va decide candva in viata ei ca vrea carne, nu o voi opri, dar pt ca eu cred ca e mai sanatos fara carne, am decis sa imi cresc copilul dupa conceptia mea legata de ceea ce e mai sanatos si mai bun.
Noelina nu o uitam pe Biuta si sper sa ne dai vesti bune curand
Kim vazuram pozele de Alicia.Neschimbat de dulce.. tu mi-ai starnit prea multa invidie cu numarul tau de kg.Da ce pot face?!macar de autocompatimirea mi-ar ajuta la ceva.
Eiii, gata s-a zis pauza, ca vrea fica-mea sa ii pun muzica de la Doamne-Doamne pt copii, si urla ingrozitor langa mine.Abia mai apuc sa dau pup.

Mergi la inceput

Gabi.. am vazut pozele si mi-au dat lacrinile.Mi-a aparut in minte casa bunicilor, noi calare unii peste altii,laptele cu mamaliguta aburinda si nelipsitele pahare cu must.Casa lor e goala acum,si ce e si mai trist ca 2 din cei care am crescut impreuna sint si ei amintiri.Multumesc pt clipele pe care le-am retrait privind pozele tale,desi sufeltul meu a lacrimat putin.
Ai un baietel cap taiat taticlul lui, asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ce mai faceti voi? Oana mi-a facut sapt trecuta un inceput de otita… o durea putin urechea, fara febra, dar am fugit la medic… Ne-a dat niste picaturi homeopatice (Otovowen) care au ajutat-o mult, nu a trebuit sa ia nimica, numai picaturi pt nas. Abia astept sa treaca raceala asta. Zicea un tatic al unei colege de-a lui oana ca asa-i acuma – au copii max 2 zile pe luna cand nu le curge nasul! Sa mori, nu alta. Si mai si tuseste de 3 saptamani. In noiembrie a durat tusea 5 saptamani!!!
Ca tot zicea cineva ca in ultimul timp a fost oana tot bolnava…. Mda, cam asa a fost, in decembrie a fost Ok, si acuma, dintr-o raceala in alta. Ce sa fac, asta-i colectivitatea. Imi zicea prietena mea, studenta la medicina, ca un prof le-a zis ca un copil pana la 2 ani jumate ar trebui sa fie intr-una bolnav, ca sa fie sanatos cand creste mare, ca acuma isi formeaza sistemul imunitar. Na ja, pai oana va fi foarte sanatoasa mai incolo, zic eu

In rest… care rest?? Ah, da, azi a avut carnaval, am imbracat-o in buburuza si am reusit sa fac trei poze pana m-au lasat bateriile…

Si azi noapte am visat ca eram intr-un avion al Kazakhstan Air (!!!) si ca pe langa noi zbura alt avion care era alimentat in zbor de o naveta spatiala (!!!) si avionul in care eram l-a agatat un pic, celalat avion a luat-o in jos in spirala, si avionul meu a aterizat pe o autostrada. N-a fost plictisitor!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Felicitari ARIADNA!!!!! Sa-ti traiasca bebe si sa fie sanatos!

Multumim Delia ca ne-ai scris!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Delia,si de la mine,pentru Adriana,numai ganduri bune si sanatate pentru puiul ei dolofanel!

Noe,acu'am citit de Bia..of,of..si chiar asa,vorba ei,gata?

Biuta,Bia de Noe a facut o intindere musculara si remediul este,printre medicamente,repaus total timp de 5 zile..

Mihaser,s-au terminat examenele...da'cu bine? sau inca nu ai aflat rezultatele? Bravo lui Cristian peentru alfabet!!! Stefanna zicea ca este important...bravo lui!!!

Stefanna,pai tie ti-ar placea sa te-ntrebe toata ziua cineva ceva ce nu ai chef...:)...lasa ca are cine strange literele...bine ca le stie!!!

Ciuf,nici Ana nu deosebeste culorile si si eu m-am pacalit ca si tine...:).Acu'schimb si eu subiectul.Noi am fost in Europa cu masina cam haai-hui acum mai multi ani si am fost impresionata de cate persoane cu handicap de toate felurile am vazut pe strazi,prin muzee,peste tot. In Ro zac probabil prin spitale,macar de-ar primi macar ingrijirile primare de care au nevoie si tot ar fi bine.

Ada,ce rapel la ROR? Inainte de 2 ani stiam ca nu mai e nici un vaccin. Si deja apare inca un rand de maselute?

Cameliada,ce mai face Tudor? Ai inceput serviciul? Eu sunt intre 2 servicii,nu mai am ,mult si schimb macazul.

Andreea,voi ce mai faceti? V-ati intors de la munte?

De 2 saptamani merg cu Ana in fiecare sambata la gradinita la care probabil va merge. Nu m-am hotarat definitiv pentru ca nu stiu daca ne vom permite.Gradinita organizeaza program de joaca numai sambata,pentru cateva ore,gratuit pentru copilasii inscrisi acolo si contra cost pentru "prietenii gradinitei". Cred ca e numai bine pentru ea sa se obisnuiasca treptat cu locul,cu ceilalti copii.Oricum,mei mergemsi noi undeva cand e frig afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Delia, pentr Adriana am mii de felicitari iar pentru muict, un imens BINE AI VENIT!
Mihaser, felicitari ptr examene si frmoasa burtica. Nu-mi aduc aminte cum ai avut burtica cu Ctistian dar acum ai o burtica SUPER.
Aalina2003, mi-ar placea si mie sa-l pot duce pe Alex la gradinita contra cost, macar o zi pe saptamana, ptr socializare. Super idee!
Catrinel 17, iarna trecuta Alex a stat cu nasul in batista din Septembrie pana prin Mai, anul acesta nu a racit decat o data. Cred ca deja si-a format sistemul imunitar.
Stefanna, intradevar semana foarte mult cu tati. Am si eu asememea momente de melancolie, sunt triste dar.... frumoase. Asa face si Alex, cand are el chef vine si imi spune toate animalele, mai nou imi verifica mie cunostintele: “Mami aste ce este? Mami asta ce cuoae este? “, cand nu, puteti vedea in filmulet cat de plictisit imi raspunde.
Noe, cum mai e Bia?
Acum va pup ca tb sa ma retrag.

Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://www.flickr.com/gp/21142377@N06/24fZYR
http://community.webshots.com/user/gabi_fer
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Alinutza, n-au avut ROR si au facur doar AR, urmand sa faca rapel in septembrie ...

Ia uitati ce am invatat eu sa fac

http://i213.photobucket.com/albums/cc148/ada_rusu_milea/palarie/DSC05337.jpg

Sper sa va placa, acum am in lucru una lila ...

Mergi la inceput

Din mana ta, Aduzta oricum ies numai si numai minuni.Unele pt papilele gustative , altele pt sarmanii nostri ochisori.
FELICITARI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Anairda, felicitari, ma bucur enorm pentru tine. Multa sanatate de acum incolo si toate cele bune de la noi.
mihaser, ce burtica frumusica ai ... iarasi ma apuca nostalgiile ... iara-mi trebe Pe mine cand ma apuca, cand ma lasa Sper sa ma hotarasc odata. Apropo,cum te descurci cu Cristi? Ma refer atunci cand vrea in brate, ca totusi sa hamalesti la el nu-i asa bine, nu? Eu teama asta o am, la Iulia-i trebe tot in brate sa stea, si cand iesim afara la plimbare nu merge nici 2 pasi pe jos singurica. Doar a mea-i asa, fetelor?
catrinel, otita? Din cate stiu e si tare dureroasa. Bine ca nu s-a agravat si au fost de ajuns medicamentele homeopate. Ce vise stranii ai si tu ... eu azi noapte am visat ca m-a lovit fulgerul
adar, pe comanda nu lucrezi? Ca ne plac mult Contra cost, of corse
Si sa v-o arat pe Jessica
e leita Harris cand era bebe O scumpete de fetita.

Incerc sa mai pun si eu ceva poze cu Iulia azi ... si va anunt. Ca sa nu ne uitati de tot
Pupici

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput